5 Hafta Gebelik

Merhaba ben persembe aksamustu idrarda test yaptim pozitif cikti cuma kan testi yaptim 611 cikti pazar tekrarini yaptim 1574 cikti doktorum hafta sonuna dogru gel dedi eger 1000 uzerinde cikarsa cuna gunune randevu aldim. sizce degerler tamam mi umarim bir sorun yasamam cok korkuyorum

Hayırlı olsun hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın ınsallah bende 5 haftalık hamıleyım bulantılrım var ıkı gundur bu durumu yasayanlar varmı aceba bu arada korkma hersey yolundadır hayırlısıyla :)

Kızlar mrb
İdrarda gebelik baktım evde .. ilk 20dk ya kadar negatifti ama yırmınci dk san itibaren şu hali aldı sizce ?

Eklentiler

• IMG_3877.JPG
    26,9 KB · Görüntüleme: 101
kızlar son adetim 27 kasımdı 29 aralık da kan testi yaptırdım beta 2224 çıktı dün doktora gittim ultrasonla kese göründü ama bebek oluşmamş 2 hafta sonra gel dedi kese 11.1 mm çıktı.son adete göre 5 hafta 3 günlük. yolk sac ın gözükmemesi normal mi

Merhaba malulubure,
Sana tavsiyemiz bir kadın doğum uzmanına danışıp en sağlıklı bilgiyi alıp en doğru şekilde ilerlemen.Umarız mutlu haberi alırsın.

Sevgiler,

Selam adetim normalde bugündü belimde yaklaşık 10 gündür çok feci ağrı vardı bugün çok yok gebelik düşünüyorum ara ara kasıklarımda ağrı oluyo 10 gündür mide bulantım var acaba hamile olabilir miyim idrar testi yaptım ama negatif 4 defa düşük yaşadım doktor folbiol ve coraspin verdi bana yardımcı olur musunuz

Canım normalde ben de geçen hafta doktora gittiğimde 6 haftalıktım ama doktor 1 hafta geriden geliyor, 5 haftalık gözüküyor dedi, geç döllenme zaten benimki, kesem 117 idi yolk kesesi bende de görünmedi. Bugün yine gittim alttan muayene ile hafif olan kalp atışını bile duyduk, 6 haftalık gözüküyor şuan. İnşallah sen de güzel sonuçlar alırsın, stres yapma, moralini bozma

EN DOĞRu bilgiyi kan testiyle alırsınız bence bi kan testi yaptırın

Kızlar merhaba bende 5 haftalık hamileyim geçen cuma öğrendim cumartesi kan tahlili yaptırdım 1385 di bugün tekrar baktırdım 13.808 çıktı normalde değil mi bu degerler

Kızlar merhaba bende 5 haftalık hamileyim geçen cuma öğrendim cumartesi kan tahlili yaptırdım 1385 di bugün tekrar baktırdım 13.808 çıktı normalde değil mi bu degerler
Allah size bağışlasın hayırlı olsn inş bizlerde en kısa sürede böyle güzel haberler alırız

Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 5 haftalık hamileyim geçen salı önce idrarda daha sonda kanda öğrendim beta hcg değerim 6495 çıktı yarın doktora gidiyorum umarım herşey yolundadır Allah isteyen herkese yaşatsın

gozunaydin canm Allahim saglikli bir sekilde eline kavusturur insallah. umarim hersey yolundadir. bende 7. haftanin icerisindeyim persembe gunu benimde doktor kntrolum war. cok heyecanliyim bebisimi gorecegim.

gozunaydin canm Allahim saglikli bir sekilde eline kavusturur insallah. umarim hersey yolundadir. bende 7. haftanin icerisindeyim persembe gunu benimde doktor kntrolum war. cok heyecanliyim bebisimi gorecegim.
Canım benim çok teşekkür ederim allahım bağışlasın esirgesin yavrunu güzel bir serüvenin başlarındayız heyecan korku endişe merak içerisinde bir bekleyiş Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim şuan ki endişem 5 haftaya göre beta hcg değerim yüksek gibi geldi bakalım doktorumuz ne yorum yapacak

kızlar kalp atışlarını duydunuz mu bebeğin? benim doktorum 7. hafta çağırdı duymak için ama bu hafta gitsem olmaz mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…