- 1 Nisan 2014
- 356
- 169
- 34
-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
kişiden kişiye değişen bir durum o. hiçbir belirti olmayadabilir ya da bütün belirtileri gösteredebilirsin. korkacak birşey yok. zaten 2. aydan sonra başlıyormuş genelde. bende de tık yokmrb arkadaslar ben 5+2 haftalik hamileyim. fakat hic bulanti sikayetim yok normalmi acaba cok korkuyrm ilk.gebeligim. goguste hasaslik kabizlik prblemi halsizlik hepsi var ama bulanti yok. bilgilendirirsenz cok sevinirim tesekkurler smdiden.
mrb arkadaslar ben 5+2 haftalik hamileyim. fakat hic bulanti sikayetim yok normalmi acaba cok korkuyrm ilk.gebeligim. goguste hasaslik kabizlik prblemi halsizlik hepsi var ama bulanti yok. bilgilendirirsenz cok sevinirim tesekkurler smdiden.
insallah canm ya. ister istemez stres yapiyoruz suan dogru duzgun bi belirti hissedemedigimiz icin korkuyoruz biseymi oldu sagliklimi diye. Allahim miniklerimizi korusun saglikli bir sekilde kucagimiza kavustursun insallah Amin.
Doğum tarihlerimizde aynı gözüküyor :) Amin canım benimm cok cok iyi anlıyorum iyi düşünelim iyi olsun allah isteyen herkese nasip etsin hamile olanlarda sağlıkla kucaklarına alsınlar inş :*
Merhaba canım bende hamıleyim fakat kasık batmalarim azaldı kalmadi korkuyırum bisi oldumu diye sadece gogus agrım kaldiinsallah canm ya. ister istemez stres yapiyoruz suan dogru duzgun bi belirti hissedemedigimiz icin korkuyoruz biseymi oldu sagliklimi diye. Allahim miniklerimizi korusun saglikli bir sekilde kucagimiza kavustursun insallah Amin.
Merhaba canım bende hamıleyim fakat kasık batmalarim azaldı kalmadi korkuyırum bisi oldumu diye sadece gogus agrım kaldibisi olmamıstır degilmi okadar rahatlamaya ıhtıyacım varki mınık fasulyem yasıyır mu
bebişi görebildinmi merak ettim :)arkadaslar bugun 5+6 haftalik olduk. persembe gunu randewum war fakat korkuyorum. 4+5 iken ilk defa kontrole gitmistm 0.6cm likti kese tabi bebek gozukmedi. persembe gunu tam 6.haftaya girmis olacagz bebisim gozukurmu kalp atisi duyulurmu. bos gebelik diye bisey okudum korkuyorum arkadaslar bilgisi olanlar bilgilendirebilirlermi acaba ?
bebişi görebildinmi merak ettim :)
maşallah maşallah. bende aynı korkuları yaşıyorum o yüzden çok merak ettim. gözünaydın. minişini sağlıkla kucağına alırsın inşallahevet gorduk tatlim bebisimi mercimek daha minicik. darisi tum bekleyenlerin basina insallah.
Ayy aramızda 5 gün var. Demek gördün bebeğini çok sevindim. Ben daha 13 unde kalp atışı için gidecegm. Herhalde fasulye kadar olur o zamanaa. Hayırlı olsunevet gorduk tatlim bebisimi mercimek daha minicik. darisi tum bekleyenlerin basina insallah.
Ayy aramızda 5 gün var. Demek gördün bebeğini çok sevindim. Ben daha 13 unde kalp atışı için gidecegm. Herhalde fasulye kadar olur o zamanaa. Hayırlı olsun
Kızlar sat 26 kasım beta hgc 638 cikti kese görünmedi 2 gündür kahverengi akıntım var böyle olan varmı
Olur tabiki. Ağustos anneleri grubu ü takip ediyor musun bilmem ama gel oraya da güzel paylasimlar oluyor. Ben orayi sürekli takip ediyorum.2015 nisann anneleriyle kızıma kavuştum. Öğrenir ogrenmez Hemen kk 2017 ağustos annelerine katildimayy ewett yaakiz banada 2 hafta snra gel dedi benimkide 12 ocaga denk gelio hadi bakalim insallah hersey yolundadir Allahin izniyle bebislerimiz sagliklidir. haberleselim canm mutlaka