5 Hafta Gebelik

. Amin cnm dua edin bende sana ediyorum inan ki. Dun doktor goremedi bebegi kesenin iclnde kucuk bir sey gorunuyordu ama insallh yeni olusuyordur da haftaya duyarım insallah.

(( çok üzüldüm,inşallah bize iyi haberler verirsin inşallaaahhhhhh

6. Haftasinda duyarsin dedi banada dr canim yalniz benim kanamam ve agirim var 5 hafta 5 gunluk dr bakti kese yerinde dedi icim rahat degil progestana bugun basladim kanamamda azlma yok

Banada bilgi veririmisiniz 5+6 haftalik hamileyim kanamam var progestana basladim azalma yok korkuyorum bugun basladim ilaca gerci ne kadar surer boyle adet agirisi gibi sancilarim varr

acilmis grup var acikcay
adı 2016 ekim anneleri
en kalabalik grup sayfasi suan 532 fln.
arama bolumunden basliklardan ara grubu...
orada toplanalim

Eşiniz hic içinize boşaldı mi ?

Merhabalar ben 6+5 günlük hamileyim ultrasonda gözükmedi kese vajinal ultrasonda gòzüktü ama bebek yok dedi dr normal mi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ne olur yardimci olur musunuz

Kızlarrr merhaba
Biraz önce ewde limon testi yapmak için idrarımı şeffaf bir kaba yaptım fakat daha önce hiç görmediğim bişeyle karşılaştım idrarımın içi beyaz tortu doluydu.. bu bi belirti olabilir mi?

Merhabalar benim tahminen 7+2 günlük fakat 5 gün oncesine kadar kalp atislarini duymadik bebek daha keseye de yerlesmemis sizce bu sure normal midir ?

Arkadaslar bana yardım eder mısınız bebegim ne kadarlık bilemıyorum son adet tarihim 15 kasım. 10kasımda olmustum. Ama benım suan bebegim daha yenıymıs doktor ole dedi hcg degerim 180.00 dı öğrendiğümde 10 gun gecıkıodum.yenı yerlesıo dıkkat et dedi bana. Haftaya cumartesiye ultrason verdi? Sizce ben ne zaman dogrcam ve bebegim ne kdrlık

Mrb ya benim son adet tarihim 20 ekimdi.Yurtdisindayim dr gttim 5 haftalik hamilesin diyor..Ama ben son adet tarigime gore hesap yprm, 9 haftalik oluyor..kafam karisti yardimci olurmusunz lutfen..

mrb arkadaslar ben 5+2 haftalik hamileyim. fakat hic bulanti sikayetim yok normalmi acaba cok korkuyrm ilk.gebeligim. goguste hasaslik kabizlik prblemi halsizlik hepsi var ama bulanti yok. bilgilendirirsenz cok sevinirim tesekkurler smdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…