5 Hafta Gebelik

Merhaba kizlar ocak 18 de adet olmustum. Yani iki gun var daha bugun meraktan aksam test yptim cift cikti":)) esimm sevincten ne ypcgini bilmio. Ins yarin kan testide yptrcm beni sasrtann adetten iki once idrardan hemen cikmasi. bt hormon yuksek sanırım ikiz olma ihtimali var mi sizce

Ben bugün ikizlerim olduğunu ve kalplerinin zaten hiç atmadığını ve atmayacağını öğrendim. Yarın kürtaj olacağım. Bana dua edin olur mu Rabbim yine verir inşallah...
Yaaa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun tüm kalbim ve dualarım seninle. Üzülme çok dua et hayırlısı buymuş yine olur üzülme olur mu? ♡♡♡

Yaaa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun tüm kalbim ve dualarım seninle. Üzülme çok dua et hayırlısı buymuş yine olur üzülme olur mu? ♡♡♡
iyiyim üzüldüm ama az üzüldüm ... çok teşekkürler duan için.. Allah sağlıkla bebeğini kucağına kavuştursun. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.. Senin adına da çok sevindim, içimizde resmen mucizeler oluyor. Tüp bebek olmaması ve ailelerde de ikiz olmamasına rağmen Rabbim ikiz vermiş bu bile mucize sonra almış.. Ben hep burdayım diyor. Görmek görebilmek dileğiyle hepimizin...

Rabbim hakkımızda hayırlı yazılar yazsın kucaklarımızı boş bırakmasın. .. bende bugün tam 5 haftalık gebeyim salı günü kesemizi gördük haftaya salı kalp atışı için çağırdı beta değeri yüksek diye ikiz olabilir dedi

Merhaba arkadaşlar. Bende 5 haftalik hamileyim ilk gebeligim 4 ay önce düşükle sonlandi hiçbir belirti yoktu ben hamile olduğumu bile çok sonra anlamistim sonra aşırı kanamayla düşük gerceklesti. Simdiki gebeligimde ise kalp atışı görüldü fakat kese düzensiz dedi dr, buna benzer şey yasayan varmı acaba kesenin duzensiz olmasi sorun teşkil edermi?

canım başka bi doktora da görünüp bana kese düzensiz dedi doktor bu ne demek diye sorar mısın? fazla vakit kaybetmeden.

Bugun gittim kalp atısını duyamacık henüz.4 haftalıkken hamile oldugumu ogrendim 5 haftalıkken keseyi gorduk 6 haftalıkken kalp atısı icin gittik ama kese buyumustu fakat duyamadık kalp atısını. Kesenin icinde ufacık bir sey vardı belki gec dollenmedir yeni olusuyordur dedik. Haftaya tekrsr gidicem. Her sey gebelik testinde cift cizgiyi gormekle kalmıyor yani. Bu cok strestli ben cok yıprandım

düşük yapalı 4 gün oldu ama salıvermedim kendimi... yıprandım ne demek yaa.. bırakmayacaksın kendini sen ne hissediyorsan o da hissediyor daha çook ufak ve hiçbir zaman kötü düşünmeyin lütfen. illa 6. haftada duyulacak diye birşey yok. kan testi yaptır hormonlarına baksınlar.. kesenin içinde birşey görüldüyse bile çok güzel. haftaya herşey yolunda gider inşallah. lütfen kendinizi stresten uzak tutacak şeylerle oyalayın.

Bende düşük yasadım daha once. bu benim ikinci gebeligim ilkinde düsük yasadım insan bu yuzden korkuyor. ilk dusukten sonra bende salıvermedim kendimi saglıgım da gayet iyiydi. Ama ikinciye hamile kalınca insanda ksybetme korkusu doguyor ve bunu yasayınca anlıyor insan. Cok gecmis olsun insallah kısa zamanda tekrsr saglıklı bir hamilelik gecirirsinz. Dualarım sizinle. Ama beni iste o zaman anlayacaksınız

Az çok tHmin edebiliyorum sadece kendini strese sokarsan sanki daha zor geçireceksin diye diyorum.. Şuanki durumunu çok merak ediyorum benim umudum oldun düşükten sonrada bebek olabileceği umudu.. Ben iyi hissediyorum inşallah güzel gececek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…