- 8 Aralık 2015
- 91
- 87
- 32
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
InsaAllah ya cunku cok istiyorum en iyi sonuc pazartesiyi beklemek ve bu gune kadar icimi ferah tutmak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canım. Pazartesi sonucu öğrendikten sonra bizede yaz. Hayırlı sonuçların olsun inşallahInsaAllah ya cunku cok istiyorum en iyi sonuc pazartesiyi beklemek ve bu gune kadar icimi ferah tutmak.
Canım naptın duydun mu kalp atışlarını? Şimdi duydum ben allahıma bin şükür :)Mrb ben kalp atışları için çarşambaya randevu aldım doktordan, devamlı ultrasona girmek istemediğimiz için bekledik biraz.. İnşallah miniğimizi hem görücez hem duyucaz
Ben bugün ikizlerim olduğunu ve kalplerinin zaten hiç atmadığını ve atmayacağını öğrendim. Yarın kürtaj olacağım. Bana dua edin olur mu Rabbim yine verir inşallah...Canım naptın duydun mu kalp atışlarını? Şimdi duydum ben allahıma bin şükür :)
Yaaa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun tüm kalbim ve dualarım seninle. Üzülme çok dua et hayırlısı buymuş yine olur üzülme olur mu? ♡♡♡Ben bugün ikizlerim olduğunu ve kalplerinin zaten hiç atmadığını ve atmayacağını öğrendim. Yarın kürtaj olacağım. Bana dua edin olur mu Rabbim yine verir inşallah...
iyiyim üzüldüm ama az üzüldüm ... çok teşekkürler duan için.. Allah sağlıkla bebeğini kucağına kavuştursun. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.. Senin adına da çok sevindim, içimizde resmen mucizeler oluyor. Tüp bebek olmaması ve ailelerde de ikiz olmamasına rağmen Rabbim ikiz vermiş bu bile mucize sonra almış.. Ben hep burdayım diyor. Görmek görebilmek dileğiyle hepimizin...Yaaa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun tüm kalbim ve dualarım seninle. Üzülme çok dua et hayırlısı buymuş yine olur üzülme olur mu? ♡♡♡
Ben bugün ikizlerim olduğunu ve kalplerinin zaten hiç atmadığını ve atmayacağını öğrendim. Yarın kürtaj olacağım. Bana dua edin olur mu Rabbim yine verir inşallah...
Canım çok geçmiş olsun, dualarımız seninle.Ben bugün ikizlerim olduğunu ve kalplerinin zaten hiç atmadığını ve atmayacağını öğrendim. Yarın kürtaj olacağım. Bana dua edin olur mu Rabbim yine verir inşallah...
Gittim canım iki farklı doktor baktı ... Baştan beri sıkıntılılarmış zaten. Rabbim çok aratmadan inşallah sağlıklı bebek/bebekler verir...Keske bide baska doktora girseydin
canım başka bi doktora da görünüp bana kese düzensiz dedi doktor bu ne demek diye sorar mısın? fazla vakit kaybetmeden.Merhaba arkadaşlar. Bende 5 haftalik hamileyim ilk gebeligim 4 ay önce düşükle sonlandi hiçbir belirti yoktu ben hamile olduğumu bile çok sonra anlamistim sonra aşırı kanamayla düşük gerceklesti. Simdiki gebeligimde ise kalp atışı görüldü fakat kese düzensiz dedi dr, buna benzer şey yasayan varmı acaba kesenin duzensiz olmasi sorun teşkil edermi?
düşük yapalı 4 gün oldu ama salıvermedim kendimi... yıprandım ne demek yaa.. bırakmayacaksın kendini sen ne hissediyorsan o da hissediyor daha çook ufak ve hiçbir zaman kötü düşünmeyin lütfen. illa 6. haftada duyulacak diye birşey yok. kan testi yaptır hormonlarına baksınlar.. kesenin içinde birşey görüldüyse bile çok güzel. haftaya herşey yolunda gider inşallah. lütfen kendinizi stresten uzak tutacak şeylerle oyalayın.Bugun gittim kalp atısını duyamacık henüz.4 haftalıkken hamile oldugumu ogrendim 5 haftalıkken keseyi gorduk 6 haftalıkken kalp atısı icin gittik ama kese buyumustu fakat duyamadık kalp atısını. Kesenin icinde ufacık bir sey vardı belki gec dollenmedir yeni olusuyordur dedik. Haftaya tekrsr gidicem. Her sey gebelik testinde cift cizgiyi gormekle kalmıyor yani. Bu cok strestli ben cok yıprandım
Bende düşük yasadım daha once. bu benim ikinci gebeligim ilkinde düsük yasadım insan bu yuzden korkuyor. ilk dusukten sonra bende salıvermedim kendimi saglıgım da gayet iyiydi. Ama ikinciye hamile kalınca insanda ksybetme korkusu doguyor ve bunu yasayınca anlıyor insan. Cok gecmis olsun insallah kısa zamanda tekrsr saglıklı bir hamilelik gecirirsinz. Dualarım sizinle. Ama beni iste o zaman anlayacaksınızdüşük yapalı 4 gün oldu ama salıvermedim kendimi... yıprandım ne demek yaa.. bırakmayacaksın kendini sen ne hissediyorsan o da hissediyor daha çook ufak ve hiçbir zaman kötü düşünmeyin lütfen. illa 6. haftada duyulacak diye birşey yok. kan testi yaptır hormonlarına baksınlar.. kesenin içinde birşey görüldüyse bile çok güzel. haftaya herşey yolunda gider inşallah. lütfen kendinizi stresten uzak tutacak şeylerle oyalayın.
Az çok tHmin edebiliyorum sadece kendini strese sokarsan sanki daha zor geçireceksin diye diyorum.. Şuanki durumunu çok merak ediyorum benim umudum oldun düşükten sonrada bebek olabileceği umudu.. Ben iyi hissediyorum inşallah güzel gececek...Bende düşük yasadım daha once. bu benim ikinci gebeligim ilkinde düsük yasadım insan bu yuzden korkuyor. ilk dusukten sonra bende salıvermedim kendimi saglıgım da gayet iyiydi. Ama ikinciye hamile kalınca insanda ksybetme korkusu doguyor ve bunu yasayınca anlıyor insan. Cok gecmis olsun insallah kısa zamanda tekrsr saglıklı bir hamilelik gecirirsinz. Dualarım sizinle. Ama beni iste o zaman anlayacaksınız