5 Hafta Gebelik

Kızlar merhaba bende suan 5haftalık hamileyım ilki kere düşük oldu bu arada bende
Neyse bende ne bulantı nede agrı var göğüs ucum çok hafif agrıyor 3gün önce bta hcg 504 dü bu carsamba doktora gidicez kese görmeye zaman geçmiyor adeta yaa korkuyorum

Merhabalar anne adayları uzun zamandır takip ediyorum sindi yazabildim bana yardımcı olun lütfen uyuyamadım 4 yıldır bebek bekliyoruz ben 8 gun once gebe olduğumu öğrendim normalde sat a göre 5+4 gunluk ama bugün doktora gittik küçük bir kese göründü 8.9mm ama 4+1 haftalık dedi yani sat a göre arasında 10 gun var bu normalmi benim gibi bunu yaşayan varsa yazabilirim. ..

Merhabalar anne adayları uzun zamandır takip ediyorum sindi yazabildim bana yardımcı olun lütfen uyuyamadım 4 yıldır bebek bekliyoruz ben 8 gun once gebe olduğumu öğrendim normalde sat a göre 5+4 gunluk ama bugün doktora gittik küçük bir kese göründü 8.9mm ama 4+1 haftalık dedi yani sat a göre arasında 10 gun var bu normalmi benim gibi bunu yaşayan varsa yazabilirim. ..
Canım gec dollenme olmustur, benım adet duzensızlıgım vardı mesela oyuzden yumurtlama donemınde degıl daha sonra ilişkiye girdiğimizde bebek tutmus. Polikistik overliler olarak bizim gebeliğimizde genelde gec dollenme oluyor bu hiç kotu birsey değil merak etme. Bebek tutunmus ya önemli olan bu. Benim sat 10aralık olmasına ragmen bebeğim suan 5haftalık sen içini rahat tut

Kızlar bi sorum olucak folik asiti birgün almazsak bi zararı olurmu? Anneme kahvaltıya gelmiştim ama illa bugece kalın diyor yanımda da folik asit yok evde kaldı. Bugün almasam yarın 2 adet mi almam gerekir bilginiz varmı

Canım gec dollenme olmustur, benım adet duzensızlıgım vardı mesela oyuzden yumurtlama donemınde degıl daha sonra ilişkiye girdiğimizde bebek tutmus. Polikistik overliler olarak bizim gebeliğimizde genelde gec dollenme oluyor bu hiç kotu birsey değil merak etme. Bebek tutunmus ya önemli olan bu. Benim sat 10aralık olmasına ragmen bebeğim suan 5haftalık sen içini rahat tut
Ayy çok sağol canım allah razı olsun senden inşaallah öyledir bide şimdi ben 4 hafta 1 gunluk ken keseyi gördüm ya 5 haftalikken kalp atışı ni duyabilirmiyim ki

Ayy çok sağol canım allah razı olsun senden inşaallah öyledir bide şimdi ben 4 hafta 1 gunluk ken keseyi gördüm ya 5 haftalikken kalp atışı ni duyabilirmiyim ki
Canım sende cok sağol insallah hayırlısıyla doğum yaparız da kavusuruz bebişlerimize. Şöyle aöyliyim bende 4hafta 1gunlukken keseyi gördüm salı gunuydu. Doktor benden bazı testler istesi vitamın takvıyesı gerekir mi diye bi de kalp atısları için 2 hafta sonra gel sonuclarında getır dedi ikisini aynı anda ıkı hafta sonra konusuruz dedi. Yanı sende keseyi gördükten iki hafta sonra rahatlıkla görebilirsin haftaya olmaZsa endişelenme

Canım sende cok sağol insallah hayırlısıyla doğum yaparız da kavusuruz bebişlerimize. Şöyle aöyliyim bende 4hafta 1gunlukken keseyi gördüm salı gunuydu. Doktor benden bazı testler istesi vitamın takvıyesı gerekir mi diye bi de kalp atısları için 2 hafta sonra gel sonuclarında getır dedi ikisini aynı anda ıkı hafta sonra konusuruz dedi. Yanı sende keseyi gördükten iki hafta sonra rahatlıkla görebilirsin haftaya olmaZsa endişelenme
Tamam canım çık sagol gorunmese bile persenbeye bi gidiyim icim rahatlar hiç yoktanbide senin sat kaç?

Git bakalım canım bi 10gun kontrol suren var zaten aklında kalmasın. Benım sat 10aralıktı ama ben pkoluyum oyuzden gec dollenme oldu adet duzensiz oldugu için yumurtlamam da düzensiz yani.
Tamam canım haber ederim zaten benimde 19 aralık işte hayırlısı bakalım sende ultrason kağıdın varsa bi yollasana seninkinede bakiyim

Tamam canım haber ederim zaten benimde 19 aralık işte hayırlısı bakalım sende ultrason kağıdın varsa bi yollasana seninkinede bakiyim
Canım senınle bayagı bi yakınız insallah güZel haberleri paylasalım birbirimizle ben eve gectiğimde sana fotografı atarım. Sen elinin altındaysa ultrason goruntusunu yolla istersen simdi bende eve gectiğimde o mesajının uzerinden yollarım. İstanbulda mısın hangi doktora gidiyorsun

Tamam canım yok canım ya eşimin tayini nedeniyle hakkarideyiz va mal gibi doktorlara talim ediyorum her neyse dur tamam atiyim sende müsait olunca at da bende bakiyim

2017-01-28 18.58.44.jpg

Tamam canım yok canım ya eşimin tayini nedeniyle hakkarideyiz va mal gibi doktorlara talim ediyorum her neyse dur tamam atiyim sende müsait olunca at da bende bakiyim
Canım insallah sorunsuz hamilelik ve dogum geciririz de bu mal doktorlara çok işimiz düşmez. 10gibi yollarım ben de sana goruntusunu 0.82 cm di benimki de :)

Mer
Merhaba canım hayırlı olsun bebişini, perşembe doktora gittiğimde kesem gözüktü sat 17 Aralık kağıtta 9mm yazıyo aynı seninki gibi ve doktor bana 5+2 dedi 31 günde adet olduğumu varsayarsam sonuç doğru sana neden 4+1 demişki 4. Haftada zaten kese gözükmez.

Bilmiyorum ki canım ya kafam ona takıldı iste ne bilm canım inşaallah cumlemizde sıkıntı yoktur perşembe günü gidecem insallah sıkıntı çıkmaz senin ultrasonda yaziyormu gün ay benimkinde yazmiyor

X