5.güne gitmeyen embriyolar

Ama 3. Güne

yumuta sayesinde gidiyormuş 5. Güne sperm

amin hepimizin inşallah . İsteyen herkesin gönlüne göre versin. Ama işte ne neden oluyo sebeplerini bilmek lazım ki sonuca gidebilelim
Amin insallah .sebep sonuc yanila yanila bulunacak sansli bi kesim degilim malesef hemen donacak sayida yumurtasi olup transfer haline gelenbi cok olumsuzlugu bir arada barindiriyorum .en iyi haplarida kullandim beslenmemede dikkat ettim olmayinca olmuyo

Bende öyle 28 yumurtam var, yaşım çok genç ,rahimde hiç bir sıkıntı yok ama final hep hüzün olmuyor gerçekten olmayınca olmuyo demek ki

merhabalar sonucunuz ne oldu cok merak ediyorum

Tuttu ama malesef değerler düştü hayallerim yıkıldı ilk defa pozitifi görüp sonrada değer lerin düşmesi mahvetti beni
uzulmeyin ben uc kere transfer oldum daha once ikisi kimyasal, birinde de kalbi durdu kurtaj oldum pozitivi gorunce sevinmemek lazim tup bebekte malesef, bastan psikolojik olarak hazirlanmali buna. gecmis olsun size umarim bir sonraki mutlu gebelik olur

mesajı görmemişim kusura bakmayın. Aynı durumdayım sürekli dr şarla ön görüşme yapıyorum dakat içime sinmedi. Ne yaptınız nasıl ilerledimiz ? Umarım gönlünüzce olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…