• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.güne gitmeyen embriyolar

Benimkide 5. Gün istyor ama işte 5. Güne geldi fakat 10 hücreli yani 2. Kalite tutma şansı düşükmüş:(
3.kalite degil en azindan 2.kalitede de tuyltabilir.anne rahmi o kadar mucizeviki orada cabucak toparlanabilir embriyo.canjni hic sikma olacakmis gibi dusun.olmasa bile cozumu var muhakkak olur bizim olanlardan neyimiz eksik.mutlaka dogru tedavi bulunacak.biraz yipranacagoz belki ama hepsi bi tane evladimiza kavusmak icin.

Esinizin sperm sonuclari nasildi peki gorunurde birsey var miydi:KK43:cok gecmis olsun.dondurulanlari ol bakalim belki bu sefer olur rabbim ol der olur guzel dusun.once senin ssgliginda onemli ohssdan dolayi kalite etkilenmistir falan dedi mi oeki
Spermlere başta bi şey demediler ama şimdi olmazsa plazma yapacaklarmış

3.kalite degil en azindan 2.kalitede de tuyltabilir.anne rahmi o kadar mucizeviki orada cabucak toparlanabilir embriyo.canjni hic sikma olacakmis gibi dusun.olmasa bile cozumu var muhakkak olur bizim olanlardan neyimiz eksik.mutlaka dogru tedavi bulunacak.biraz yipranacagoz belki ama hepsi bi tane evladimiza kavusmak icin.
Öyle tabii bakalımm umarım isteyen herkesin en kısa zamanda sağlıklı yavruları olsun. Maddi manevi zor. Allahtan diyorum beklemeden başlamışım tedaviye 28 yaşında olmama rağmen sıkıntı var bekleseydim hiç olmayacaktı belkide

Öyle tabii bakalımm umarım isteyen herkesin en kısa zamanda sağlıklı yavruları olsun. Maddi manevi zor. Allahtan diyorum beklemeden başlamışım tedaviye 28 yaşında olmama rağmen sıkıntı var bekleseydim hiç olmayacaktı belkide
Aynen erken baslamissin iyi olmus .cok zor binsurec baska bisilerden kisiliyo sirf cocugumuz olsun diye insallahda olur emeklerimiz bosa gitmesin

Spermlere başta bi şey demediler ama şimdi olmazsa plazma yapacaklarmış
Benimde yumurtalar senin gibi oldu 3.gunden somra bozuldu ondan sordum bizim spermdede bisi yoktu.yine gerek yok dedi farkli bi doktor ii diyo.benim yumurtam cok mu kqlitesiz yani bi suru cikolatq kisti hastasi var iyi kotu 3 4 tane donduruyolar:(

İnanın çok zor . Henüz yapmadılar yarın kontrolüm var ohss oldupum için tekrar konuşacağım. Amerkanı araştıracağım en iyisi orası diye duydum
Meraba amerikan hastanesi evet iyi hatta İstanbul tüp bebek Hastanesi'ne de çok iyi diyorlar yurt dışından gelen çok.genelde dolar üzerine çalıştıklarını duydum. Bizde çok araştırdık ben 6 kere denedim bu yedinci tüp bebeği buruksel tüp bebek merkezi yücel karaman doktor beyle ilerledim yola şuan test sonucumu bekliyorum gerçektende işinin ehli çok güzel arastiriyor, inşallah tutar bu sefer içimde değişik duygular var. Rabbim kimsenin emeğini boşa goturmesin kimsenin kucağı boş kalmasın yeni yılda herkesin bebiş leri olsun 🤰🧑‍🍼
İnanın çok zor . Henüz yapmadılar yarın kontrolüm var ohss oldupum için tekrar konuşacağım. Amerkanı araştıracağım en iyisi orası diye duydum

Herkese merhaba , hepimizin farklı telaşları var maalesef , bu uğurda herkes maddi manevi çok yoruluyor. Sonu güzel diye diye katlanıyoruz ki umarım öyle de olur.

Bende daha 28 yaşındayım eşimden kaynaklı problemimiz var 2. Kez Opu yapıldı ve bu sefer ohss oldum 3 gece hastanede yattım çıktım şimdi toparlıyorum inşallah.
İlk opu da 28 yumurta toplandı 5. Gün 3 tane donduruldu çift transfer yapıldı çözülürken 1 tanesi bozuldu ve imha edildi . Çift transfer negatif oldu.
2. Opu 16 yumurta toplandı ve 5. Güne sadece 2 tane kaldı.
Böyle bir durum yaşayan var mı ? Neden 5. Güne gitmiyorlar ve ya neden 3. Günde dondurulmuyorlar ?
Lütfen bilgiye ihtiyacım var , özellikle ohss den sonra tekrar opu olmaktan çok korkuyorum ve demekki sağlıksızlar ve tekrar negatif olacak. Ne yapmam gerekiyor ne yapacağım?
Benim geçen denememde 15 yumurtadan hiçbiri beşinci güne ulaşmadı.
Erkek faktörü bizdeki de.
Kesin bir şey söylenmedi yumurta kalitesi ile alakalı spermle de alakalı olabilir dendi.
Merkezi değiştirdik bu sefer 14 yumurtadan 3 tane 5. Gün embriyo su oldu genetiğe filanda gitti.

Labaratuar ı iyi bir merkez seçip yumurta toplamadan önce vitamin takviyesi almanız gerekiyor eşinizle birlikte.

Benim geçen denememde 15 yumurtadan hiçbiri beşinci güne ulaşmadı.
Erkek faktörü bizdeki de.
Kesin bir şey söylenmedi yumurta kalitesi ile alakalı spermle de alakalı olabilir dendi.
Merkezi değiştirdik bu sefer 14 yumurtadan 3 tane 5. Gün embriyo su oldu genetiğe filanda gitti.

Labaratuar ı iyi bir merkez seçip yumurta toplamadan önce vitamin takviyesi almanız gerekiyor eşinizle birlikte.
Masallah vitamin ne kullandiniz.nere merkeziniz.ben cikolata kisti hastasiyim sizde de boyle bir durum var mi

Hayır kist yok.
4 sene bahçecideydim orayı bıraktım son denememde embriyo gelişmeyince.
Şimdi Göztepe medicalparktayım opu öncesi fortilex kullandım
Hayirlisi olsun sizin icin bakalim bna ne vereceklwr.meriofert gonaf ve gonapeply yazdi ama bakalim hangisini kullandiracak bi oncekinde gonalf meriofert ve cetrotide kullandim hafif ohss oldum:(bundada umarim aynisi olmaz bende merkezi degistirdim

Hayirlisi olsun sizin icin bakalim bna ne vereceklwr.meriofert gonaf ve gonapeply yazdi ama bakalim hangisini kullandiracak bi oncekinde gonalf meriofert ve cetrotide kullandim hafif ohss oldum:KK43:bundada umarim aynisi olmaz bende merkezi degistirdim
İnşallah olmaz bende opudan sonra zor toparlıyorum hep

Insallah olmam.goztepe medical sperm secme falan kullandi mi sizin icin ayrica nasil bi prosedur izlendi yumurtalariniz 5.gune mi gitmiyordu dolleniyor ama 3.gunden sonra transfer edilecek kalitede mi olmuyordy
Bizimkiler genetiğe gidecekti onun için 5. Güne ulaşmak zorundalardı.
Benim öyle gelişmeme sorunum yoktu hep 5. Güne ulaşmıştı bundan önceki denemem de 3. Günden sonra yavaşladı ve hiçbiri kalmadı genetiğe gidecegi için 5. Günü her türlü beklemek zorundaydık.
Sperm seçmeyi bilmiyorum donmuş spermlerle yaptık biz sadece hareketi az olanları bile hareketli hale getiriyoruz demişlerdi.

Bizimkiler genetiğe gidecekti onun için 5. Güne ulaşmak zorundalardı.
Benim öyle gelişmeme sorunum yoktu hep 5. Güne ulaşmıştı bundan önceki denemem de 3. Günden sonra yavaşladı ve hiçbiri kalmadı genetiğe gidecegi için 5. Günü her türlü beklemek zorundaydık.
Sperm seçmeyi bilmiyorum donmuş spermlerle yaptık biz sadece hareketi az olanları bile hareketli hale getiriyoruz demişlerdi.
Sizin adiniza cok sevindim artik darisi bizlere.:🤗🤗

Ama 3. Güne
Benimde yumurtalar senin gibi oldu 3.gunden somra bozuldu ondan sordum bizim spermdede bisi yoktu.yine gerek yok dedi farkli bi doktor ii diyo.benim yumurtam cok mu kqlitesiz yani bi suru cikolatq kisti hastasi var iyi kotu 3 4 tane donduruyolar:KK43:
yumuta sayesinde gidiyormuş 5. Güne sperm

Ama 3. Güne
Benimde yumurtalar senin gibi oldu 3.gunden somra bozuldu ondan sordum bizim spermdede bisi yoktu.yine gerek yok dedi farkli bi doktor ii diyo.benim yumurtam cok mu kqlitesiz yani bi suru cikolatq kisti hastasi var iyi kotu 3 4 tane donduruyolar:KK43:
yumuta sayesinde gidiyormuş 5. Güne sperm
Aynen erken baslamissin iyi olmus .cok zor binsurec baska bisilerden kisiliyo sirf cocugumuz olsun diye insallahda olur emeklerimiz bosa gitmesin
amin hepimizin inşallah . İsteyen herkesin gönlüne göre versin. Ama işte ne neden oluyo sebeplerini bilmek lazım ki sonuca gidebilelim

Meraba amerikan hastanesi evet iyi hatta İstanbul tüp bebek Hastanesi'ne de çok iyi diyorlar yurt dışından gelen çok.genelde dolar üzerine çalıştıklarını duydum. Bizde çok araştırdık ben 6 kere denedim bu yedinci tüp bebeği buruksel tüp bebek merkezi yücel karaman doktor beyle ilerledim yola şuan test sonucumu bekliyorum gerçektende işinin ehli çok güzel arastiriyor, inşallah tutar bu sefer içimde değişik duygular var. Rabbim kimsenin emeğini boşa goturmesin kimsenin kucağı boş kalmasın yeni yılda herkesin bebiş leri olsun 🤰🧑‍🍼
İnşallah pozitif haberi alır sonrada sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏 Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. Bizede haber verin mutlaka

Back