- 13 Mart 2014
- 3.854
- 994
- 198
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.921
ben bi kaç araştıra yaptım tek tip beslenmeyle ilgili korktm o yüzden üç günlük patates yoğurt diyetini yapcam
teşekkür ederim :)Tebrik ederimmm benimki kesintiye ugradi
teşekkür ederim :)
Kesinti derken kaçamaksa kastettiğin benden çok kaçırmış olamazsın inan :)
Daha öncede söyledim benim vermemin sebebi fazla kg lu oluşum....sizin kg nuzda olsam sanırım 2 ya da en fazla 3 verirdim ki normal olurdu bu da...
Yine de istediginiz kg ya tez gelirsniz umarım :)[/QUO
Hepimiz umarimmteşekkür ederim :)
Kesinti derken kaçamaksa kastettiğin benden çok kaçırmış olamazsın inan :)
Daha öncede söyledim benim vermemin sebebi fazla kg lu oluşum....sizin kg nuzda olsam sanırım 2 ya da en fazla 3 verirdim ki normal olurdu bu da...
Yine de istediginiz kg ya tez gelirsniz umarım :)
Ara vermek durumunda kaldim yalnizca bakalim tekrar ne zaman baslarim bilemiyorumm ama cok zorlamiyormus sevdim bu diyeti
tebrik ediyorum ben de sabrın için. ben de bu sabah 65,8 idim hani uzuuuuun zamandır 63,7 yi görmediğim için 5 gün dişimi sıkmak cazip gelebiliyor. merak ettiğim verdiğin kiloyu koruyup koruyamadığın?Evet sonunda 5 gun bitti. 65.7 ile başladım 63.7 ile bitrdim.
2 kg vermis oldum. Diyete tam anlamiyla uyamadim. Ama yaptigim kacamklr oyle kalorili zora sokacak seyler degildi.
Metabolizmam cok yavas ve 3 gundr wc ye cikma sorunum var. O nedenlerle 2 kg dan fazla veremedigimi dusunuyorum. Ama yine de 5 kilo veremezdm sanki.
Yapacak arkadaslara sabir ve basari diliyorum. Kendimi de sonuna kadar sabrettigim icin tebrik ediyorum
2. Gun de bitti.
Bugun domates, salatalik, maydanoz, roka ve biber kozlemesi yedim.
3 ogun yaptim bu sekilde. 2 kayisi cayi ictim ara ogunlerde.
Kacamak oldu az malesef. 5_6 uzum ve azcik kuruyemis.
4000adim yurudum. 1.5 lt su ictim.
Bugun dune gore zor gecti. Sebze malesef hic tutmuyo mideyi. Aclik bas agrisi yapiyor. O nedenle kacamk yapmk zorunda kaldim.
wuuuuuuuuuuuuu165 boy 66 kilo ile başladım diyetin sonunda 62.800 oldum
Fark: 3.200
Kaçamak çok az Yaptım
Bilgilendirme yapmak istedim
Meraba hanimlar ben sabah tartildim uyanr uyanmaz 71.4 ciktim diyete baslarken 73 kiloydum 1.600 kilo vermisim 3 gunde bgun 4 gnum 5 gnun snunda keske 3 kilo vereblsemcok iyi olur
azay seni yakaladım
bu mesajı haziranda yazan arkadaş şu sıralar 64-65 civarında
neymiş efendim öyle de olsa böyle de olsa azmedince kilolar gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?