5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

2.gunumu de bitirdm kaçamaksz şukur bugun kaynanam balık yaptı kendi hakkımı aldım geldim yarın hem tavuk hem balık yıycem ikiside protein nede olsa kaçamak yapacağima listeden canımn istediğini yerim hafta sonu tartılıcm tartılmadm hiç inş değer..

Yarıladn

Merhaba Hatunlar

daha önce bu diyeti yapmıştım hazıran gibiydi yanlış hatırlamıyorsam 4 kilo kadar verdim. pazartesi tekrar başlamayı planlıyorum benimle birlikte başlıyacak olan varmı ?
Kacamak yaptiniz mi hic. Benim de oncelikle dort bes kilo vermem.lazim

4. Gun de bitti. Ama ancak yaziyorum.
Sabah ayva, cennet elmasi, nar ve mandalina yedim.
Ogle: ayva ve mandalina
Ara: nar ve 3 eti form
Aksam: cennet elmasi ayva ve nar yedim.
Ama sabah kalktigimda cok bi fark yoktu. Ben meyve gununun sabahinda kendimi daha rahat eksilmis hissederek uyanirim diyordum. Ama malesef oyle olmadi.zaten wc de yok. Kitlendi adeta.
Kacamk yazdigim kadar yapiyorum. Aciktigimdan degil aslinda sadece tadina bakmk amacli azicik.
Bugun son gun.hayirlisi bakalim

Kızlar suyunuzu ılık için midenizi çok hissettirecektir benden tüyo olsun :)

Evet sonunda 5 gun bitti. 65.7 ile başladım 63.7 ile bitrdim.
2 kg vermis oldum. Diyete tam anlamiyla uyamadim. Ama yaptigim kacamklr oyle kalorili zora sokacak seyler degildi.
Metabolizmam cok yavas ve 3 gundr wc ye cikma sorunum var. O nedenlerle 2 kg dan fazla veremedigimi dusunuyorum. Ama yine de 5 kilo veremezdm sanki.
Yapacak arkadaslara sabir ve basari diliyorum. Kendimi de sonuna kadar sabrettigim icin tebrik ediyorum

En kısa zamanda ben de başlayacağım ama bütün gün dışarda olanlar için sıkıntı oluşturabilir inşallah uyabilirim

merhaba kızlar bende başlamak istiyorum yarın sabah patatesle başlayacağım ama benim kilom baya fazla...bi de sormak istediğim iki gün aradan sonra tekrar başlayabilir miyiz acaba ?

61.7 yim -1100 gitmiş bir günde kaçamaksız devam inşaAllah
MaşaAllah size bende dün başladım ama bu sabah tartılmadım ve kaçamaklarım var ne kadar etkiler bilemiyorum tabi hedefimse 4 kg olsa yeter :)

59la ben de bugün başlıyorum

Hadi hayırlı olsun sizede :)

ben o zaman 1 ay dayanabilmeyi umuyorum deneyimlerimi paylaşırım:)

bende iki hafta üst üste yapmayı düşünüyorum bakalım inşaAllah işe yarar

Bugün sebze günüm salata sevdigim için domates salatalık maydanoz biber karışımı ile kahvaltı yaptım, ama masadaki biber sotesinden 3 catal yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…