• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

S snevsels ben çok guzel kilo verdim ama çok güzelde aldım en başa döndün yanı 58,0 gibiyim tam kilomu yarın sabah paylaşırım. Bende kendime arkadaş bulamıyorudum. Hadi hayırlısı olsun ikimiz içinde boyunuda paylaşırsan sevinirim.

ben 1.60 boy 58,000 kusuru vardır.

İncilideniz merhaba pazartesi baslamayi dusunuyorum bu diete sadece bi sey soracagim sebze gununde ornegin brokoli ile basladik aksama kadar brokolimi yiyecegiz yoksa baska sebzelerde yiyebilirmiyiz (bu soru meyve gunu icinde gecerli)

Bende yapmayi düşünüyorum aslinda karatay diyeti yapıyorum yavaş yavaş veriyorum da ama biraz metabolizmayı şaşırtmak istiyorum 5 gün yapıp sonra karataya devam edecem olur mu acaba

T tkulazli bu diyetin mantıgı tek tip yemek. sabahtan akşama kadar ama sunu yapabilirsin mesela brokoli ve yanına bir adet daha yeşil ile sabah öğlen akşam çok açıktın arada da ye ama tuz şeker yok :D

Yrn 5 te 5 diyetine basliyorum. Insallah basarili olurum. Tam 5 kilo olmasa da verebilecegime inaniyorum.5 gun boyunca tartilmayi dusunmuyorum. 6. Gun sabah tartilmayi planliyorum. Gun gun yaptiklarimi vakit bulursam yazarim. Yrn sabah ac karnina kilomu bildiririm.Iyi geceler.

Merhava arkadaslar bende yarin bu diyeti yapicam74 kg hedefim 65 ins ise yarar lutfen ana eslik etmek isteyen arkadaslar yazin beraber baslayalim

1. Gun bitti.
Kalkinca 1 brdk ilik limonlu su ictim.
Kahvalti: 2 patates
Ara: kayisi cayi
Ogle: 1 patates
Ara: 2 badem
Aksam: 2 patates ve 2ksk yogurt
Baska kacamk yok. 8500 adim yürüdüm ve 1.5 lt su ictim.
Gunu kapattim

Limonlu su yeşilçay haşlama patates .ara btki çayı öğlen patatesim haşlanıyo yarına sebze mucver yapmayı düşünüyorum fırında

2. Gun de bitti.
Bugun domates, salatalik, maydanoz, roka ve biber kozlemesi yedim.
3 ogun yaptim bu sekilde. 2 kayisi cayi ictim ara ogunlerde.
Kacamak oldu az malesef. 5_6 uzum ve azcik kuruyemis.
4000adim yurudum. 1.5 lt su ictim.
Bugun dune gore zor gecti. Sebze malesef hic tutmuyo mideyi. Aclik bas agrisi yapiyor. O nedenle kacamk yapmk zorunda kaldim.

Bnde kabak yemeği yaptım soğan sarımsak kabak maydonoz domatesi yagsz tuzsuz baharatlı pişirsim yanına domates salatalık doğrucam oh

3. Gun de bitti.
Bugun dune nazaran daha kolaydi. Tavuk tok tutuyor. Hatta dehset derecede doygunluk hissi veriyr.
3 ogun 1er kase yagsz tavuk sote yedim.
6000adim yürüdüm ve 2lt su ictim. Kacamk bikac uzumden baska olmadi.
1 saat once kayisi cayi ictm. Bagirsaklrim calissin diye. Bu kadar.
Yrn meyve gunu cesit cok guzel. ama tok tutacak seylr degiller malum. Hayirlisi...

Back