- Konu Sahibi incilideniz
- #19.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende motivasyonu arttırmak için 5 gün yapmayı düşünüyorum .Bende yapmayi düşünüyorum aslinda karatay diyeti yapıyorum yavaş yavaş veriyorum da ama biraz metabolizmayı şaşırtmak istiyorum 5 gün yapıp sonra karataya devam edecem olur mu acaba
Başladn mı sendeMerhava arkadaslar bende yarin bu diyeti yapicam74 kg hedefim 65 ins ise yarar lutfen ana eslik etmek isteyen arkadaslar yazin beraber baslayalim
Evet bende 1 haslama patates yedim hic birsey eklemedim 2 bardak su icdim aksam kadar 6 bardakda icmeyi dusunuyorumBaşladn mı sende
Bende oğlenn 3 haslama patetes baska hic bir sey tuketmedim ama cok zorlandim bence onumuzdeki gunler daha kolay olucak sebze meyve keşitleri bolLimonlu su yeşilçay haşlama patates .ara btki çayı öğlen patatesim haşlanıyo yarına sebze mucver yapmayı düşünüyorum fırında
Bende domates salatalik yesillikler hepisini doğradim bir azcik tuz katdim aksama kadar oyle yiyecemBnde kabak yemeği yaptım soğan sarımsak kabak maydonoz domatesi yagsz tuzsuz baharatlı pişirsim yanına domates salatalık doğrucam oh