5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın, akşamki pastadan sonra hiç kilo vermemişim . Az önce 65.7 geldim tartıda. 67.9 la başladığım dört günlük diyete 65.7 yle son veriyorum. Bugün ve yarın pirinç lapası diyeti de yapıp diyet serüvenini bitiriyorum inşaallah.

bence 4 günde 2 kilo da çok iyiii :)
tebrik ederim sizii umarım geri almazsınız
pasta da artık kaçamak olsun boşverin sıkmayalım kendimizi o kadar :)
pirinç lapasıyla da veririsiniz inşallah . ben de bundan sonra ayran detoksu yapmayı planlıyorum. onun tadı daha güzel sankii . isterseniz gene beraber onu yapabiliriizzz

ben de bugün son günümdeyim.
dünkü çikolatadan sonraa bugün -400 ü görmek mükemmel oldu benim için.
akşam yatmdan önce pulbiberli yoğurt kürünü denemiştim bide. belki onun faydası bilmiyorum..
neyse 3. günün sonunda 61.6 yım :)

bugün meyve günündeyim.
sabah : limonlu ılık su . bitki çayı . 1 tane erik

teşekkür ederim. inşaallah almam, bayramda biraz zor gibi
sabah yaptım pirinç lapasını çok güzeldi,bir haftadır yediğim enn güzel yemekti diyebilirim
ne halsizlik ne baş ağrısı ne de açlık hiçbirşey kalmadı
ayran detoksu da güzelmiş aslında, onu bayramdan sonraya bıraktım

Öğlen : kavun ve yeşilcay

ya ama bu meyveler hem karın doyurmuyo hem de sekerli oldukları için cok kalorili gibi .
Bugün zor geçiyor . Ama son gün dayancam artık. 1 kare bitter cikolata yedim bide zaten artık kacamak yapmamaliyim

bende yarın başlıyoruum, ama patatesleri fırında bi yemek kaşığı zeytinyağıyla pişirmeyi düşünüyorum sıkıntı olur mu ki ? beş gün tartılmadan sabredebilirim umarım..

kolay gelsin umarım verirsiniz istediğiniz kadar. :)
yağsız ve tuzssuz yerseniz daha çok veriliyor bir de spor hareket eklenince.

arkadaşlar sonuç ;

62.7 den 61.3 e düşebildim. yani yaklaşık bir buçuk kilo verdim 4 günde.
yine de iyi bir rakam benim için. bir de kaçamaklar yapmasaydım belki 61 e kadar inerdim.
neyse :)
biraz zorluyor ama iyi verdiriyor.
tavsiye ederim herkese...

aralarda hurma yiyorum hem tatlı isteğimi bastırıyor hemde metabolizmam durmamış oluyor, küçük bi parça ton balığı yedim akşam menüsü olarakta sütlü patates püresi yapıcam.. nedense bugün iştahım çok fazla

kızlar pazartesi günü (ayın28'i) dersim başlayacak biliyorum güleceksiniz ama benim aaaaciiilen kilo vermem lazım. 3-4 kilo versem bana yeter zaten ama gitmiyor iştahım çok bu aralar. adet olacağım bir türlü olamadım haliyle iştahım da fena. bu diyeti yapmaya niyetleniyorum ama olduğu gibi uyamam heralde çünkü başka şeyler atıştırmak istiyorum. aranızda tam olarak ne yaptığını ne yediğini yazabilecek olanlar varsa acil cevaplarınızı bekliyorum.

Merhaba Hatunlar

daha önce bu diyeti yapmıştım hazıran gibiydi yanlış hatırlamıyorsam 4 kilo kadar verdim. pazartesi tekrar başlamayı planlıyorum benimle birlikte başlıyacak olan varmı ?

Merhaba Hatunlar

daha önce bu diyeti yapmıştım hazıran gibiydi yanlış hatırlamıyorsam 4 kilo kadar verdim. pazartesi tekrar başlamayı planlıyorum benimle birlikte başlıyacak olan varmı ?
ben başlarım arkadaş bulamıyordum kendime inşallah sonuç verir ve eksiksiz tamamlarım... Pazartesi başlayalım o halde K kifla 67,800 kg şuan maaaaalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…