- Konu Sahibi incilideniz
- #19.821
ben de başlamayı düşünüyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatilde aldığım beş kiloyu vermek için dün bende başladım akşam biraz kaçamak yaptım ızgara et yedim sabah tartildim 1.5kg gitmiş. Yanında metabolizma hızlandırıcı içtim sanırım ondan.
supersiniz tam gaz devaam. Ya birbirimize destek olalım ve sonuçları hep yazalım. Motive oluruz böyleliklee :)Merhaba dün ben de başladım diyete. Boyum 1.62 kilom 67.9 du, bugün 66.8 İ gördüm tartıda. Umarım bu hızda devam ederim :)
Teşekkür ederim:) Evet bence de yazalım destek insanı gaza getiriyorsupersiniz tam gaz devaam. Ya birbirimize destek olalım ve sonuçları hep yazalım. Motive oluruz böyleliklee :)
Bugün meyve günü yaptım. Sabah Karpuz elma armut şeftali ve incir yedim. Gün içinde de azar azar hepsinden yemeye devam ettim. Şekerli şeyleri pek sevmediğim için epey zor oldu ama bitti sayılır Bakalım yarına ne olacak
Evet ben kendime göre ayarlıyorum. Dün patates bugün meyve yarın et perşembe sebze cuma yumurta günü olarak düşündüm. Ama yumurtadan biraz şüpheliyim pek sevmiyorum da. Siz nasıl yapacaksınız?siz sıraya göre yapmıyorsunuz sanırım meyve gününü öne mi aldınız :?
ben sıraya göre yapıcam ama yumurta yiyemem o yüzden 4 gün yapıcam. 2 kilo versem mükemmel olacak benim içinEvet ben kendime göre ayarlıyorum. Dün patates bugün meyve yarın et perşembe sebze cuma yumurta günü olarak düşündüm. Ama yumurtadan biraz şüpheliyim pek sevmiyorum da. Siz nasıl yapacaksınız?
Kaçamak yapmadıktan sonra çok rahat verirsin 2 kiloyu. Ama sonra kilomuzu koruyabiliyormuyuz meraktayım açıkcası :)ben sıraya göre yapıcam ama yumurta yiyemem o yüzden 4 gün yapıcam. 2 kilo versem mükemmel olacak benim için
Kaçamak yapmadıktan sonra çok rahat verirsin 2 kiloyu. Ama sonra kilomuzu koruyabiliyormuyuz meraktayım açıkcası :)