5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kolay gelsin canım. birbirimize arkadaş olalım
ben de 2. günümdeyim en azından bir iki kilo versem diye düşünüyorum bu diyetle ... :)

diyete başlıyorum diye mesaj atalı daha bir saat olmadı ama pazartesi başlayacağım bu pazar sınavım var sınava yönelik de bugün de dahil derslerim var dün de vardı aslında o yüzden bisküvi yemiştim. şimdi halsiz hissediyorum. ders öncesi sağlam bi kahvaltı yapmaya karar verdim. bu arada ehliyet için direksiyon sınavı pazar ki. yani konsantrasyon düşüklüğü yaşamak istemiyorum

kolay gelsin canım. birbirimize arkadaş olalım
ben de 2. günümdeyim en azından bir iki kilo versem diye düşünüyorum bu diyetle ... :)
olur canım bir rlin nesi var iki elin sesi var beraber yol almak çok daha iyi oluyor ben yediklerime dikkat ederken vs de ya spor tapıyorum ya yürüyüş sen beler yapıyorsun

Bugün 3. günüm sabah tartıda 66.2 geldim. sanırım seçtiğim meyvelerin şeker oranı yüksek olduğu için az verebildim. Ama dün beni epey zorladı açıkcası kızlar, hele bu sabah uyandığımda feci baş ağrım vardı halsizlikten ve bulantıdan tüm vücudum titriyordu bugün et günüm, umarım fazla zorlanmam

kaç kilo verdininz 3 günde.
ben sebze günündeyim ve gerçekten zayıfladığımı hissediyorum. hafif hissediyorum yani.
açıkçası biraz zorluyor ama çok azimliyim.et gününde sabah nasıl et yicem ama onu düşünüyorum ya siz nasıl yediniz ?
**

demin 1 salatalık ve 1 közlenmiş kırmızı biber yedim.
bide tuzsuz yağsız yemek gerçekten zayflamada çok yararlıymış onu anladım

1.700 gr verdim. Eti de sabah kuşbaşı doğrayıp düdüklü tencerede baharatla pişirdim, acelem olmasa ızgara yapacaktım. Haşlama kavurma arası birşey oldu.
Tuz koyuyorum ben açıkcası ama az. Yoksa kesinlikle yiyemem. Ama dediğin gibi tuzsuz yağsız yemek çok etkiliyo

ayy çok güzel vermişssiniz yaa inşallah ben de veririmm :)
60 olmak istiyorum biran önceee
spor yapıyor musunuz ?

simdi 1 domates yedim
ve bağırsaklarımı çalıştırması için bi kaç kuru kayısı
ve yeşilçay

bugün öğün olarak değil de acıktıkça salatalık domates falan yiyorum.. hadi bakalım :)

Günaydın bugün diyette dördüncü günüm. Dün et günüydü kaçamak da yapmadım ama 500 gr verebilmişim. Daha fazla vermeyi bekliyodum açıkcası :)
Bugün sebze günüm kahvaltıyı közlenmiş patlıcan Biber mantar ve soğanla yaptım. Umarım bugün daha fazla veririm

tebrik ederim baya iyi veriyorsunuz bence :)

Beeen 2. Günun ardından 62.7 den 62 ye düşmüşüm .. yani 2 günde 700 gr vermisim. Bugün et günüm . Sabah bir kac catal yumurta yedim ama .
Şimdi de bitki cayimi içiyorum :)

Vermen gereken kilo ne kadar fazlaysa o kadar çok veriyorsun sanırım. Eşimle başladık diyete, onun vermesi gereken birkaç kilosu var,aynı şeyleri yediğimiz halde o 1.500 gr verdi ben 2500. Siz de gayet iyi veriyorsunuz bence.
Et gününde Allah yardımcınız olsun ben çok zor geçirdim, sanırım bir daha et görmek istemicem

Yaa tam hiç kacamaksiz devam ediyordum ki .. şekerim düştü Bayılacak gibi oldum hemen bir çikolata yedim. akşam ise çok az bir tavuk yedim bol baharatli.

Ama sanki bugün hiç veremedim gibi hissediyorum. Hatta o çikolatadan sonra almış bile olabilirim..

O baygınlık hissi bende diyet boyunca oldu,bulantı, baş ağrısı İnşaallah çikolata gününü bozmaz da çektiğin sıkıntıya değer bir kilo verirsin

Ben de öğleden sonra fırında baharatlı patlıcan yapıp yedim ama ancak yarısını. Artık herşeyden midem bulanır oldu,o yüzden diyeti bugün bitirmeye karar verdim. Yarına en azından yarım kilo gitmiş olsa bari

Evet ben dw alistim artik bu bayginlik hissi bende epeydir oluyordu, ve disaridaydim bugun. Sekerli bir sey yemesem Allah korusun kotu seyler olabilirdi.

insallah canim ben yarin son gunumu yapip birakicam zaten :)

sende durumlar nasil kac kilo verdin

Yaa kendime inanamıyorum. Günlerdir Sabrettim hiç kaçamak yapmadım az önce bir dilim pasta yedim tüm emeklerim çöp oldu resmen (
Hadi sen kötü olmuşsun öyle yemişsin çikolatayı bana ne oluyorsa,kendimi dövesim var ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…