• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum. fakat uygulayan arkadaslar sonucu benimle paylasabilirler mi acaba cok merak ediyorum . su aralar 60 kg civarında gidip geliyorum :110:

kızlar her gün yazalım buraya nasıl gidiyor neyi nasıl yiyoruz ne kadar kilo verdik.motive olalım birlikte devam edeil 5te5e

ben geçen hafta yaptım 71,9 dum - 69,3 oldum 2,6 kg gitti.... bırakınca 1 kg sini geri aldım... şimdi gene yapıyorum..

bende 63üm 53 olmak istıyorum eski kiloma dönmek istiyorum. bakalım daha ilk haftam umarım 5er kilo verebilirm

yok ben o kadar vereni görmedim... çok kilolu olsadın belki 5 kilo verdirirdi bu diyet ama 60 lı kilolardasın bence 2,5 kg falan verirsin...

yok ben o kadar vereni görmedim... çok kilolu olsadın belki 5 kilo verdirirdi bu diyet ama 60 lı kilolardasın bence 2,5 kg falan verirsin...
iki günde 1,5 kilo verdim ama bu sabah tansiyonum düştü o yuzden peynır zeytın yedım sabah kahvaltıda yoksa işte düşüp bayılırdım.umarın cok etkilemez kiloda bu yediklerim

iki günde 1,5 kilo verdim ama bu sabah tansiyonum düştü o yuzden peynır zeytın yedım sabah kahvaltıda yoksa işte düşüp bayılırdım.umarın cok etkilemez kiloda bu yediklerim

biz 4. takım dan bir kaç kişi başladık geçen hafta yapıp güzel sonuçlar aldık ama bu hafta geri geldi kilolar... ikinciye gene başladık ama benim kilolar düşeceğine arttı.... birebir uymama rağmen vücut tepki verdi herhalde... biz bıraktık bunu şimdi... bence sende zorlama başın falan dönüyorsa ki benimde dönüyordu....

biz 4. takım dan bir kaç kişi başladık geçen hafta yapıp güzel sonuçlar aldık ama bu hafta geri geldi kilolar... ikinciye gene başladık ama benim kilolar düşeceğine arttı.... birebir uymama rağmen vücut tepki verdi herhalde... biz bıraktık bunu şimdi... bence sende zorlama başın falan dönüyorsa ki benimde dönüyordu....
yaa sabah bı kalktım elim ayagım tıtredı soğuk soğuk terlemeye basladım nerdeyse bayılcaktım.yaa peki ne yapacaksınız şimdi.geri alınıyorsa kilolar bi anlamı yok kı zaten

yaa sabah bı kalktım elim ayagım tıtredı soğuk soğuk terlemeye basladım nerdeyse bayılcaktım.yaa peki ne yapacaksınız şimdi.geri alınıyorsa kilolar bi anlamı yok kı zaten

evet biz de öyle düşündük... şimdi sabah normal kahvaltı yapıcaz... öğlen herkez kafasına göre takılcak ben karabuğday salata ağarlıklı bir menü yapacam... akşamda cacık yicez :) emel sayın akşamları cacık yiyerek zayıflamış... 4. takıma gelsene sende.... muhabbet süper orda...

Bende pazartesi gunu basladim ilk gun biraz bozdum ama eşim gaza getirdi sagolsun Hoppa
ilk basladigimda 67,3 - 67,8 arasi net hatirlamiyorum
Diyetin ucuncu gunu 66,2
Dorduncu gunu yani bugun 65.5
Bana gore cok zor bi diyet ama hic olumsuz bi yanini gormedim sadece spor yaparken erken yoruldum ama onun disinda metabolizmamda da sıkıntı yok tansiyondada.insallah boyle devam eder bende yazarim sonuclarimi:KK24:

Bende pazartesi gunu basladim ilk gun biraz bozdum ama eşim gaza getirdi sagolsun Hoppa
ilk basladigimda 67,3 - 67,8 arasi net hatirlamiyorum
Diyetin ucuncu gunu 66,2
Dorduncu gunu yani bugun 65.5
Bana gore cok zor bi diyet ama hic olumsuz bi yanini gormedim sadece spor yaparken erken yoruldum ama onun disinda metabolizmamda da sıkıntı yok tansiyondada.insallah boyle devam eder bende yazarim sonuclarimi:KK24:

geri alırsan da yaz ama.... ben geri aldım benim bünyede mi var bir problem merak ediyorum....

Tatilde aldığım beş kiloyu vermek için dün bende başladım akşam biraz kaçamak yaptım ızgara et yedim sabah tartildim 1.5kg gitmiş. Yanında metabolizma hızlandırıcı içtim sanırım ondan.

acil kilo vermem lazım, yakında düğünüm var ( 15 gün) bu kısa süre zarfında önerileriniz nelerderdir kızlar?

Back