• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bu diyeti 2 hafta once yaptim ve sadece 1.5 kilo verebildim onuda geri aldim :63:ama yakin bi akrabam bu diyeti yaparak cok kisa bi zamanda 10 kilo verdi ve geri almadi:KK73:

ben bu diyeti daha önce yaptım 5 günde yalnızca 400 gr vermiştim. ama bu ara çok kilo aldım. çalıştığım için isveç falan yapmaya cesaret edemediğimden bugün yine bu diyete başladım. umarım bu kez işe yarar.

Ben 1 gun et 2 gun patates yrnsa meyve yapıcam..Ama su varkıı hc spor yapmadm bunyem kaldırmaz...Hıc kacamaksız bol suyla yaptmm Sunu bilinkı ben eger ctesı kılo vermemıssssem bu dıyettt hıc bır ıse yaramaz ama verırsemm Herkes yapmalı cnku hormonlarm ve metblızmam normal bayan duzeyınde ve yag oranım fazla !!yani işe yarıyosa vermıs olmam gerek cnlarm..

HATTA PATATESI ETIDE OLDUKCA AZ YEDIM MESELA 1 PATATES YEDIM SADECE VE 2 TAVUK GOGSU YEDIM 1 GUN AMA SU BOL ICTM VEEEE BOL BITKI CAYI !!

iki kiloya razıyım inşallah 2 kilo gider. ama sudan verdiysem ve 6. gün tartıda eski kilomu görürsem diye korkuyorum.

Evet.. detoks bıttıı vee 65 kılo ıle baslayıp 62 ıle bıtırdım evet ama dıger gun normal yememe ragmen 64 u 2. Gun tekrar 65 ı gordumm bu cok sacma bı dıyett sakın yapmayın sakın !! Belkı suan 66 yımdıt ama o gıden su ve 5 gunde ac kaldımm resmen pskolojm motıvem bozuldu kıxlar ıyısımı kalori heaabı ıleee yapın dıyetınızı

Evet.. detoks bıttıı vee 65 kılo ıle baslayıp 62 ıle bıtırdım evet ama dıger gun normal yememe ragmen 64 u 2. Gun tekrar 65 ı gordumm bu cok sacma bı dıyett sakın yapmayın sakın !! Belkı suan 66 yımdıt ama o gıden su ve 5 gunde ac kaldımm resmen pskolojm motıvem bozuldu kıxlar ıyısımı kalori heaabı ıleee yapın dıyetınızı

normal yemekten kastın mesela ne yedin.... bir haftada 3 kilo verince hızlı vermiş oluyorsun ve vücudun o kiloyu kabul etmesi için uzuunca bir süre çok dikkat etmen lazım diye düşünüyorum..... ben bu gün başladım bakalım yazarım... sonrası ve daha sonrasını....

ben de 60.2 ile başladım. c.tesi 57.7 yi gördüm. zaten abartılı yemek yemem. 53 kilo iken vitamin desteği görmek zorunda kalınca birden 60 kiloyu gördüm. pazar 58.5, p.tesi 59.3 oldum. bugün k.b. diyetine başladım. bakalım ondan sonuç alabilecek miyim.

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum :KK19:

Back