• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar kizlar ben dun basladim 1 kilo gitmis
BIRINCI gun 60.2
IKINCI gun 59.1

hic kacamak yapmadim cok su ictim oglen biraz migden bulandi ama iyi gecti ilk gunum
bugun sebze gunUNDE domates ve mantar yicem

İnşallah bende yarın başlayacağım ama önce bir şey sormak istiyorum bu diyetle vücudumuzda ki suyu mu kaybediyoruz,yağı mı yani sağlıklı bir kilo verme şeklimi?

İnşallah bende yarın başlayacağım ama önce bir şey sormak istiyorum bu diyetle vücudumuzda ki suyu mu kaybediyoruz,yağı mı yani sağlıklı bir kilo verme şeklimi?
Merhabalar. Yeni uye oldum ama bir aydir bu konuyu okuyordum. En bastan hemde :) cooook eski mesajlarin birinda chatlaxx adli bir uye vucut analizi yaptirmisti. Ve yagdan gittigini soylemisti.

Bende bu diyete yarın başlamayı düşünüyorum yapan varmı arkadaşlar
Ben iki kere denedim ama bazi sebeplerden oturu birinde 4.gun digerinde 2.gun birakmak zorunda kalmistim. Bugun tekrar basliyorum.

mrh bende bugün bu diyeete başlıyorum 67.6 ile bakalım ne kadar vereceğim
Degisim var mi? Devam ediyor musun acaba?

Ben de bugun 79.1 ile basliyorum. Oncelikli hedefim onumuzdeki on gun icinde 5 kilo vermek. Daha sonra 65 olana kadar devam edecegim.

Dedigim gibi cok uzun zamandir bu konuyu takip ediyorum. Bu diyete ilk baslayanlar hep birlikteydiler ve cok guzel bir atmosfer vardi. Birlikte yaparsak birbirimizi motive edebiliriz diye dusunuyorum. Haberlerinizi dort gozle bekliyorum. :)

Sunu da belirtmek isterim. Yarim biraktigim o iki deneme boyunca toplamda 4.4 kilo verdim. Ilk denememde 3 tam gun ve ikinci denemem de sadece 1 tam gun yapmistim.

Bende bu diyeti yapıyorum canım bugün ikinci gunumdeyim şu anlık iyi gidyo domates salatalik yiyorum tartilmadim 5 günün sonunda tartilacagim ama karnimda hafifleme hissiyorum daha da motive oluyorum bide ben önceki mesajları okuyamadim da çok merak ediyorum bu diyetten söyle 20 kilo filan veren olmusmu

Incilideniz disinda henuz okumamistim. O cok daha fazlasini vermis yanlis hatirlamiyorsam.
Diyete baslarken amacim 18 kilo vermekti. Verene kadar da devam edeceğim.
O bahsettigim surecte gobegimde incelme oldu ve herkes fark etti. :)
Yapan kisiler arasinda bir haftada 5 kilo veren de vardi. Hatta esiyle yapanlar vardi. Esleri daha cok vermis. Erkekler daha hizli kilo veriyormus.
Ortalama olarak 3 - 3.5 vermisler bi haftada. Benim haftalik hedefim 3.5 kilo vermek. Daha fazlasi olursa da ne ala :)
Bununla birlikte bugun karbonatli su icmeye basladim. Umarim onun da faydasi olur.

Karbonatli suyun ne faydası var acaba bende içeyim ozman benim hedefim daha çok 30 kilo vermek benim işim seninkinden uzun ama pes etmek yok

Insallah veririz o kilolari :)
Kabizlik, hazimsizlik icin iyi geliyormus ve odem attiriyormus. Forumda bircok baslikta mevcut canim.

Anladım canım diyet nasil gidiyo benim bugün 3.gunum tavuk haşladim yedim biraz midem bulandı aksama ızgara yapıcam inş

Bugun sebze gunumdu ama ben meyve ile sebze gununu degistirmek zorunda kaldim. Misafirlik durumundan dolayi. Diyetteyim yiyemem diyemezdim. O yuzden tokum ama meyvelerden alirim demeyi tercih ettim :) aclik yok. Cok iyiyim. Ama yarini iple cekiyorum.

Belki biz ornek oluruz baskalarina :) ilk hafta verecegimiz kilolardan sonra burasi daha kalabalik olacak. Eminim ben :)

Yine tamamlayamadım :D bu sefer tamamen benim iradesizligimden oldu. 3 gun yapabildim ve o sure de 2.3 kg verdim.
4 gundur hicbir sey yapmadim ve birazini geri almis olabilirim. Yarin sabah tartilip tekrar basliyorum.

Merhabalar bayanlar bu diyete başlamayı düşünüyorum ancak merak ettiğim nokta 5 gün yaptıktan sonra bir sonraki hafta diyete devam mı etmeliyiz?
Hayır 5 gün yapmalısın eğer devam etmek istiyosan iki gün ara verip tekrar başlayabilirsin ama böyle tek tip bir diyet içşn 5 gün yeterli bence canım:KK49:

Bu 5te5 diyetine baslayalı 2 gün oldu bugun 3 günüm daha 100 grm bile gitmemiş ne zaman fark ediyor acaba yapanlar varmı ?

Ya başlasın canım çok iyi bi diyet yaa ben bi haftayı bitirdim ikinci haftamdayim
Tebrikler canim ilk haftanda kac kilo verdin?

:KK49:

Bu 5te5 diyetine baslayalı 2 gün oldu bugun 3 günüm daha 100 grm bile gitmemiş ne zaman fark ediyor acaba yapanlar varmı ?
daha once diyet yaptiysan metabolizman yavaslamis olabilir canim. Diyet tam uydun mu? Kacamak yaptigimda bende de 200 gr falan gitmis oluyordu. Ama her sey tamamken uc gunse 100 gr cok az.

Back