- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.941
incilideniz bu diyeti paylaştığın için çok teşekkürler a.s.a.s.
ben haftasonu çok gezdim ve misafirde çok oldu o yüzden çok şey yedim ama azar azar yemeye çalıştım.. umarım pazartesi kilo almamış olarak diyete dewam ederim.. bira mayasını en kısa zamanda bende denicem.. listeye baktım herkes kilo vermiş tebrikler.. yaza kadar incecik oluruz bu gidişle :sm_cool:
incilideniz ablam iyiki varsın ve iyiki burdasın çok sağol....
bira mayasını hergünmü yoksa haftada bir günmü alınacak bilgilendirirmisiniz
ben bugün sabah tartıldım 2 günde almamışım kilo
tabi dikkat ettim abartmadım ama istediklerimide yedim:)
yarın yine başıyorum kendimi motive edip ama bakalım çarşamba perşembe evde olucam izinliyim
o zaman nasıl dayanıcam
çünki evdekilere yemek hazırlamak gelmiyor içimden kendim diyetteyken
a.s.HAFTADA BİR GÜNLE BASLIYORUM.. SONRA KİLOLAR GİDİNCE VE KENDİMİ İYİ HİSSEDİNCE 15 GÜN DE BİR.. İDEAL KİLOYA AZ KALA AYDA BİR. KİLO VERME İŞİ BİTİNCE BIRAKIYORUM.. benim uygulama tarzım buopuyorumnanaktan
öf bugün kaçrdm birazz.. sarma kek fln yedm yaw almşmyımdr tekrar 1 kilo falan .bilmiyorumkismile
a.s.bosver takama benim de hep oyle oluyor..:kedi: 3 ileri bir gerigamyoncuiremsu en fazla bir hafta daha diyet yaparız
a.s.bosver takama benim de hep oyle oluyor..:kedi: 3 ileri bir gerigamyoncuiremsu en fazla bir hafta daha diyet yaparız
ben de pazar günü fazla kaçıranlardanımama neyseki yarın yeni bi başlangıç yapacağız kaydirigubbakcemile5
ayrıca düşündüm de bunu bi hayat biçimi haline bile getirebilirim istediğim kiloya indikten sonra hafta içi dikkat edip haftasonu istediğimi korkmadan yemeyi böylelikle herkes yerken gıptayla bakıp iç geçirdiğim şeyleri ben de yiyebilirim :icecream: cokacimcoook
ama önclikle şu 5li rakamları bi göreyim sonra koruma yollarını düşünürüz :hulya:
a.s.desteksiz olmuyor maaleseftşkkrler cnm. birbirinize olan desteğinize bayılıyorum kaydirigubbakcemile5zemuszemus
evet kızlarrrrrrrr bugünde bitti ama tartılmaya korkuyorum açıkcası tatil günüm diye abarttım motivasyonum bitmesin diye tartılmıycam .yarın tekrar başlıyorum küsüratı olsada 75 görmem mucizeydi 5 günde bakalım bu haftada 2 kilo verebilsem olmuycak şey değil demi kızlaar inş.
slm kızlar yarını sabırsızlıkla beklıyorum.bışey sorcam mesela gunu kac patatesle tamamlıyorsunuz?
kilo verenleri tebrik ederim arkadaslar :hooray:
sena52 ve nuraksoy ekledim sizi listeye opuyorumnanaktan
Arkadaslar merhaba,sorumu cevaplarsaniz cok sevinirim.Sessiz takipciiyim bu topigin kilo veren arkadaslari da tebrik ediyorum. Daha once Isvec diyeti denedim ve diyeti bitirdikten sonra normal beslenmeye dondugumde vucudumda odem olustu bildiginiz gibi degildi baya sistim yani.Bu diyette boyle sorun yasayan oldu mu?Ben baslasam diyorum ama korkuyorum yine siskinlik yasiyacagim diye?Cevabinizi bekliyorum.
Arkadaslar merhaba,sorumu cevaplarsaniz cok sevinirim.Sessiz takipciiyim bu topigin kilo veren arkadaslari da tebrik ediyorum. Daha once Isvec diyeti denedim ve diyeti bitirdikten sonra normal beslenmeye dondugumde vucudumda odem olustu bildiginiz gibi degildi baya sistim yani.Bu diyette boyle sorun yasayan oldu mu?Ben baslasam diyorum ama korkuyorum yine siskinlik yasiyacagim diye?Cevabinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?