- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.901
günaydın hepinize ben yarın başlıyorum geçen hafta yapan arkadaşlara bir sorum var et gününde sabah kıyma öğlen tavuk yiyebilirmiyiz yoksa sabah az az ikisinden de yersem bütün gün hangisini canım isterse ondan yiyebilirmiyim
yarın sabah tartılıcakmıyız haftasonu kilo aldıkmı die :kedi:
a.s.mutlu oldugun icin ben de sevindim. basarılar:teytey: opuyorumnanaktan57 ile başladığım diyete 54,4 olarak son vermiş bulunmaktayım 5 günde,c.tesi wc ye çıkmadan tartıldım,sonuç buydu,herkes te fark etti ,incili ablacım allah senden razı olsun,1-2 kg vermek istersem yine uygulayacağım,yürüyüşüme ve yemeklerime dikkat ediyorum,teşekkür ederim tekrar verdiğin motivasyon için...sürekli takip edeceğim sizleri kızlar yılmayınnnn....sonuç süper....kaydirigubbakcemile2
tesekkrler mesajin icin incilidenizcigim
a.s.evet canım eger pzt baslıyorsan pzt sabah ac karnına ve bosaltım sistemini calıstırdıktan sonra tartılıyoruz. hafta sonu benim icin 1 1,5 kg almak kacınılmaz oluyor:kedi:
a.s.
a.s.sabah her ikisin den de az az yersen yatana kadar her ikisi ile devam etme sansın oluyor.. kaydirigubbakcemile2 böylesi daha mantıklıhihoyyyt[/QU
bencede daha mantıklı o zaman kilolarla vedalaşmanın vakti geldi de geçiyor bileguclubacismile
a
a.s. bisey degil.. eger diyeti uygulamak istiyorsan bira mayası kürünü uygulamayı unutmamalısın...opuyorumnanaktan
oooo o kadr yapan var kımse önem verıp sorumuza cevap vermemıs ya sagolunnlmaz:
ya kızlar burda gercekten sınırsız mı mesela patates bazıları 3 yedım bazıları 2 yedım dıyor ögünlerde ben bı gunde ıkı 3 kılo yersem yıne dıyette uymusmu olcam ama bılıyorm yagsız olcak ama :kedi:
Sorunuzun cevabını konu içinde kendiniz arayabilirsiniz. Ben dün epey okudum, bütün noktalar defalarca yazılmış..
sanırım vaktınız cok sızın benm bılg gırmemle bazen cıkmam an oluyor neyse ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?