- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.981
tmm bu kiloyu ekliyorum listeye ama istersen bide yarin baslamadan önce ac karinla tartilip yaz tekrar güncellerim opuyorumnanaktan
yaaaaaa kizlar ben bugün biraz fazla yedim yaacikolatalari fln götürdüm valla
zaten toru topu 1.4 verdim gerci pazartesi baslayip carsamba bozdum ama yinede ins veridgimi almamisimdir
ya ben yarin tartilmama karari aldim, eger verdigim kiloyu geri almissam kesinlikle motivasyonum bozulcak
bide suan listede verdigim kilo 52.4 - 51 yaziyo
yarin baslicaklar arasina alip 51 kilomu yazsam yoksa gecen hafta baslayanlar arasina alip iki kiloyudami yazsam bi fikir verin
bide diyeti bozanlar tekrar baslamicaklar galiba bu diyete, onlari listeden silsemmi??
Sen bilirsin, ama istersen tartıl, gerçekçi olsun. Bu hafta vereceğin kiloyu da bilmiş olursun, yoksa o da muamma olur, nasıl gittiğini bilemezsin diyetin.
Verilebildiğini gördün, bence bu hafta daha da çok verirsin. O yüzden ilk haftana takılma bence. Hem bir sonraki serbest dönemde daha az yersin eğer almışsanyerimseniben
yok yok tartilamam eyvahedigeldismile
ben hep 1 kilo bile versem motivasyonum bozulmaz diyodum ama tartildiktan yarim saat sonra diyeti bozdum :gitme:
oysaki ne güzel azimli gidiyodu diyetim, o kadar ac kalmama ragmen yemiyodum :çok üzgünüm:
bide nasil olsa geri alcam gibi bi his olur kafamda hic yapamam bu diyeti, maalesef hep öyle oluyoda bende :ecrin_bebek:
ya o degilde ben simdi kendimi hangi güne eklicem yaaa kaydirigubbakcemile3
yarina eklersem 51 kiloyla bi hafta öncekine eklersersem iki kiloyuda yazmak durumunda kalcam ama diyeti bozdugum icin o listeye yazamyiorum
ama verdigim kiloyuda simdi yabana atmak istemyiorum kafamçokkarıştı fikir verin banaaaa akannehir
Yine sen bilirsin, ama bence ara verme, yarın başla gitsin. Ara verince toparlamak zor oluyor. Sen de başla pazartesiden, birbirimizi gaza getirelim.
Nasıl olsa geri alacağım da deme, haftasonu abarttığın için aldığını bileceksin. Ve bence bu hafta daha çok kilo verecek, ve haftasonu da daha az abartacaksın. Okurken anladığım kadarıyla diyetle ilgili yanlış bildiğiniz bazı şeylerin doğrusunu hafta boyunca öğrendiniz, ilk hafta biraz gümbürtüye gitti. Ama bu hafta daha bilinçli olacaksın.
:) cnm yanlis anladin beni, ben yarin basliyorum ama sorun listede
önceki hafta pazartesi baslayip diyeti bozdugum icin diyet bozanlar kismina almistim kendimi ama kilo vermistim
sorun kendimi yarinki bölümemi yoksa bi önceki haftayami eklesem diye kafamçokkarıştı
en iyisi yarinkine ekleyim cünkü diyeti bozmustum dimi bilmiyorumkismile
bide verdigim kiloyudami yazsam bilmiyorumki
hadi sen bi fikir verde öyle yapiyim:)
Haa, peki..
Ben olsam şöyle yapardım sanırım. Tartılırdım, ve geçen haftayı yok sayar bu hafta bu kiloyla sıfırdan başlardım. Acemiliğine say geçen haftayı, boş ver aldım verdim falan düşünme. Bu hafta diyetin dışına çıkmamaya çalış diyorum âcizane
tmm cnm sagol kaydirigubbakcemile5
aslinda tartilmicaktim ama merak etmiyoda degilim acikcasi aklinialirimsmile
yoook bu sefer kesin kararliyim, cikmicam diyetin disinalmaz:
Hadi bakalım hayırlı olsun..
Sen hangi gün bırakmıştın?
aslinda ikinci gün sebze günündede kacamak yapip bikac kasik yemek yemistim ama kesin olarak meyve gününde bozdum ve yumurta gününde ekmekle yedim yumurtayi ama ondan sonra hicbisey yemedim
yani pazartesiden carsambaya kadar yaptim meyve günü bozdum
Ben de meyve gününden korkuyorum, bütün gün meyveyle nasıl dururum bilmiyorum valla. Artık en lifli olanları hangisiyse onlardan stok yapacağız bacım boshayallersmile
Allahtan o gün hep okulda oluyorum, evde olsam hayatta duramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?