- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
- 363
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.961
bende de daha önceki diyet denemelerimde gerçekten şişlik olurdukarnım davul gibi olurdu normal yemeğe geçince fakat farkettim 2 gündür şişlik yok ama form çayıda içtim dün etkisi olmuştur mutlaka
Ben bu diyete henüz başlamadım, o yüzden tecrübe edemedim ama isveç diyetinin ne biçim bir şey olduğunu okumuştum, ve ikisini kıyaslamanın yanlış olduğu görüşündeyim. ısveç diyeti mahrumiyetten başka bir şey değil, sağlıksız diyetlerin en önde gideni.
Ama burada aç kalmak yok, istediğiniz kadar yiyorsunuz. Protein var, vitamin var, karbonhidrat var, vücut her şeyi alıyor. Sadece bunu günlere bölmüş ve metabolizmayı şaşırtmış oluyorsunuz, o da fazlasını depolamıyor, olanı yakıyor. Sağlıksız değil.
Konu sahibi de çok uzun yıllar önce bu şekilde ciddi kilo vermiş, şimdi tekrar deneyen bir hanım. Zararı olsa başlamazdı tekrar diye düşünüyorum. Ama sizin vücudunuz diyetlere böyle bir tepki veriyorsa da bilemem.
Dogru soyluyorsun canim,Isvec diyetinden sonra bir daha bu tarz diyetleri yapmayacagim demistim. Karsilastirma da degil aslinda ama kotkuyorum tekrar ayni durumu yasarmiyim diye.. Yasayan var mi diye sormak istedim,Cevabin icin tesekkur ederim
ya kizlar benide eklermisiniz listeye yarin baslicam bende.aslinda ben daha once iki kez patates diyetine basladim ama ilkinde iradesizlikten iki gun dayandim.ikincisinde ise hergun sadece patates ve yogurt yemeye midem dayanamadi.sonrada esim ve kizimin hamur isi ve ozelliklede tatli istekleri yuzunden tekrar abarttim yemeyi.ama bu diyette hergun farkli yiyoruz ve arkadaslari okudukca hemen baslamak istedim.ne guzel hergun birbirinizi motive ediyorsunuz.8-9 kilo versem yeter bana.benide alin araniza.sabah tartilip yazarim kilomu.hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende patateslerimi haşladım
yarını bekliorum
ama mis gibi sütlü irmik tatlım var
onu yiyip jübilemi yapıcammm
ama bu hafta regl haftam yarın başlar muhtemelen
umarım bu cumartesi sabahki kilomu etkileyip motivasyonumu azaltmaz
a.s. aramıza hoş geldin..vereliniortak bira mayası kürü uygulamanı da tavsiye ediyorumopuyorumnanaktan
sagol canim bulabilirsem alacam bira mayasinida insallah veririm su kiloyu.ustume yapisip kaldi sanki.opuyorumnanaktan
ıı aksamlar hanımlar ck guzel bı topık
patateslerımı hasladım mutfakta benı beklıyorlar:)))
yarın baslıycam kısmetse ıns.. hepımız ıstedıgımız kılolara erısırızguclubacismile
herkese ıyı geceler... ben bugun fazla kacırdım.. bı yuruyus yapayım...sonrada duş ve yatagakaydirigubbakcemile5
ıı aksamlar hanımlar ck guzel bı topık
patateslerımı hasladım mutfakta benı beklıyorlar:)))
yarın baslıycam kısmetse ıns.. hepımız ıstedıgımız kılolara erısırızguclubacismile
hadi bakalım panterim yarın ya bismillah diyeceğiz inş en az 3 kilo veririm:Saruboceq: tabi sendekaydirigubbakcemile5
insallah canim bir an once veririz su pis kilolari.bende yarin baslicam opuyorumnanaktan
krizalit.kristalin listeye senide ekledim cnm:)
UyuyanGuzel senide pazartesi baslayanlar arasina aldim yarin basliyosun dimi?
minerva cnm tebrik ederim:) senide ekledim cnm:)
incilideniz ablacim ben yurtdisinda yasiyorum bu yüzden cogu seyi burda bulamiyorum maalesefyoksa kesin alirdim bira mayasini
mhn cnm seni listeye eklemedim yrn kilonu bildirince eklerim listeye:)
Ben de tam mesajımı güncelleyecektim sen görmeden önce. 59 kiloyum dedim ama bu ara çok oynak olduğum için yuvarlak bir rakamdı o. Yarım saat önce tuvaletten sonra ve aç karnıma tartıldım, 57.8 geldim, haberin ola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?