- 17 Temmuz 2014
- 800
- 548
- 303
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.681
kolay gelsin yoldaş
kilom şuan 70,hedefim 65..regl ile alakalı olabilir bir kısmı diyorum ama ben bu şekilde tam kabul ediyorum.insan da her sabah merak oluyor ama bu sefer istenen sonuç olmayınca 2.günden moral bozulup bırakılabiliyor.Bu sefer ki hedefim 5 gün sonuna kadar tartılmamak,yürüyüşlerimi aksatıyordum bu sayede her gün yürüyüşümü de yapıp destekliycem inşallah..
senin kilon ve hedefin nedir canım?
regl döneminde diyet yapamıyormuyuz. ? benim suanki kilom 58,3 sabah tartıldım. benim hedefim 50,0
8 haziran'da başlayanlar;
Kifla----------58.3 kg
Adriswings--61 kg
soyafilizim---70 kg
9 haziranda baslayanlar
Evinkuzusu...............72 kg
Kendimide eklefim kizlar yarin basliyorum
katılmak isteyen olursa listeyi genişletip hedef ve boylarımızı yazabiliriz.Boy kilo endeksine göre ideal kiloda olmak sağlık açısından en doğru olan bence
Günaydın diyet listesinden hariç yaptığınız bir sey varmı? dun gece çok acıktığım için bi tane probiyotik yoğurt yedim.
Yaa olmazmı dün benimde bozuldu biraz bugünde şimdilik sadece kahve içtim.. öğlen keten tohumlu yoğurt yemeyi düşünüyorum . Sizlerin nasıl gidiyor
ben sabah dayanamadım tartıldım. 2 kilo iyi sonuç 56,2 spora gidemiyorum. mekik çektim 40 tane
ben sabah dayanamadım tartıldım. 2 kilo iyi sonuç 56,2 spora gidemiyorum. mekik çektim 40 tane[/QUOT
Kaç günde iki kilo verdin canım ????? Kaçla başlamıştın
e süper..2 günde 2 kilo mu verdin yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?