5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bebeğim ben 61 kiloyum hedefim 55

regl döneminde diyet yapamıyormuyuz. ? benim suanki kilom 58,3 sabah tartıldım. benim hedefim 50,0

tabi ki yapılır canım ama,regl döneminde malum ödem de olduğu için vucut şişiyor,normal kiloyu yansıtmayabiliyor.
sende benim gibi onu baz alabilirsin

o zaman bugün başlayan 3 kişiyiz diyebiliyoruz.birbirimizi takip edersek daha kolay ve eğlenceli motive edici olacağına inanıyorum

8 haziran'da başlayanlar;
Kifla----------58.3 kg
Adriswings--61 kg
soyafilizim---70 kg

katılmak isteyen olursa listeyi genişletip hedef ve boylarımızı yazabiliriz.Boy kilo endeksine göre ideal kiloda olmak sağlık açısından en doğru olan bence

Günaydın diyet listesinden hariç yaptığınız bir sey varmı? dun gece çok acıktığım için bi tane probiyotik yoğurt yedim.

Yaa olmazmı dün benimde bozuldu biraz bugünde şimdilik sadece kahve içtim.. öğlen keten tohumlu yoğurt yemeyi düşünüyorum . Sizlerin nasıl gidiyor

senin bugün yoğurt günün müydü canım?

bugün 2.günümüz,bozmak yok kızlar lütfen devam edin..
ben sebze günüm olarak ayarladım aynı listeye uyuyorum.
domates salatalık söğüş yaptım onu yiyorum sonra salata yerim diye düşündüm..

Yaa olmazmı dün benimde bozuldu biraz bugünde şimdilik sadece kahve içtim.. öğlen keten tohumlu yoğurt yemeyi düşünüyorum . Sizlerin nasıl gidiyor

3 litre su içiyorum ve 7 otlu 9 otlu çayları var doğadanın onlardan içiyorum kahveden bahsetmiyeceğim bile kahvesiz ölürüm herhalde. Bende sebze günü yaptım bu gunu iyi gidiyor suanlık. bozmak yok kızlar yola devam :)

kızlar sizi çok azimli gördüm :)) aralarda bitki çayı ve kahve haricinde yoğurt yedim.Akşamda salatamı yaparm bi güzel. Bugünlük bu kadar :)))

bende akşam için sebze türlüsü yaptım biraz zeytinyağı koydum sadece.yürüyüşümü yaptım,2.gün de çok şükür bitti.cuma sabahı tartılmayı düşünüyorum son gün

bugün 3.günüm..
ton balığını süzüp yedim,sonrasında da tavuk ızgara yiycem akşam için.
bozmadım hiç ama nedense geçmiş sayfaları okuduğumda çok ümitli değilim sonuçtan, maksimum 3 kg verilir gibi yazmışlar bende öyle düşünüyorum.(kilosu boyuna göre epey fazla olanların ilk defa yapmalarında 3 ve üstü kilolar vermeleri dışında) tabi o olursa öpüp başıma koyucam, sonrasında zaten diyetisyenin verdiği normal diyetime dönücem. tabi ramazana uygun olanı yapıcam inşallah haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…