• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün benim adamakıllı ilk günüm. Aralarda yeşil çay tüketenlerin aldıkları sonuçta bir değişim oldumu ??? Bugün başlayan varmı aranızda ? Bir de her gün 3 lt su içicem .. :KK200::KK200::KK35:

Bu diyeti daha önce de deneyip 4 kilo vermiştim. Şimdi salı başladım ve bu sabah dayanamadım baktım 2 kilo gitmiş. Ben birazda geç kalkınca et günü birşey almayı unuttum. Yumurta günü yapsam diyorum olur mu ki?

hanımlar bir şey sormak istiyorum. ben bu diyeti daha önce sadece 2-3 gün kadar denedim ama son gün tartılırım diye inat edip tartılmamıştım. şimdi tekrar başlamak istiyorum ama ben devamlı atıştıran bir insanım. hep elimde yiyecek bir şeyler oluyor. patatese bile peynir doğramıştım mesela. benim gibi sıkıntı çekenler varsa çözümü nasıl bulduklarını paylaşabilirler mii :( :(

hanımlar bir şey sormak istiyorum. ben bu diyeti daha önce sadece 2-3 gün kadar denedim ama son gün tartılırım diye inat edip tartılmamıştım. şimdi tekrar başlamak istiyorum ama ben devamlı atıştıran bir insanım. hep elimde yiyecek bir şeyler oluyor. patatese bile peynir doğramıştım mesela. benim gibi sıkıntı çekenler varsa çözümü nasıl bulduklarını paylaşabilirler mii :KK43: :KK43:

bence yapmanız gereken en doğru şey,eğer bu diyete başlamaya karar verirseniz listeye tam uymak için kendinizi zorlamanız.atıştırmak istediğinizde de buraya uygun ne varsa (patates,yumurta,et)bi parça atarsınız.zaten aynı şey yendiği için onu yemek istemiyorsunuz daha fazla.benim naçizane görüşüm her türlü diyette başarının kuralı zaten iradedir,kafada insan bitirdiği zaman mide istediği kadar aç olsun,yemiyorsunuz inanın.

4.günde kaç kilo verebildin bebeim

canım henüz tartılmadım,çünkü ideal kiloma çok uzak olmadığım için ,kilo vermem gitgide zorlaşıyor.ola ki kilo vermediğimi görürsem yarım bırakırım diye düşündüm.yarın akşam bir arkadaşıma ev oturmasına gidicem ve son günüm..yarın sabah tartılmayı düşünüyorum devamında da yumurta yada yoğurt yiycem,akşamında çok az bozulabilir artık.

canım henüz tartılmadım,çünkü ideal kiloma çok uzak olmadığım için ,kilo vermem gitgide zorlaşıyor.ola ki kilo vermediğimi görürsem yarım bırakırım diye düşündüm.yarın akşam bir arkadaşıma ev oturmasına gidicem ve son günüm..yarın sabah tartılmayı düşünüyorum devamında da yumurta yada yoğurt yiycem,akşamında çok az bozulabilir artık.

Hadi bakalım çok heycanlandım umarım hedeflediğin kiloya inebilmişsidir :KK200: Bende az önce bir büyük haşlanmış patatesimi yedim şimdide yeşil çayımı içiyorum.. akşamda ballı elma sirkesi içmeyi düşünüyorum.Sanada şiddetle tavsiye edeim :KK200:

Bugün benim adamakıllı ilk günüm. Aralarda yeşil çay tüketenlerin aldıkları sonuçta bir değişim oldumu ??? Bugün başlayan varmı aranızda ? Bir de her gün 3 lt su içicem .. :KK200::KK200::KK35:

3 litre su içmen önemli dun spora gittiğimde yağ kas oranlarıma baktırdım. aklımda acaba kastan mı gidiyor diye düşünce vardı. yağdan vermişim 1700 gram 300 gram kastan bunun içinde ayrıca sevinçliyim. :D

Back