- Konu Sahibi incilideniz
- #19.701
EVET TATLIM 2 GÜNDE 2 KİLO GİTTİ BENDE :) BAKALIM 5. GÜNDE NE SONUÇ ALICAM.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET TATLIM 2 GÜNDE 2 KİLO GİTTİ BENDE :) BAKALIM 5. GÜNDE NE SONUÇ ALICAM.
Kimse yok muuu ????
Bu diyeti daha önce de deneyip 4 kilo vermiştim. Şimdi salı başladım ve bu sabah dayanamadım baktım 2 kilo gitmiş. Ben birazda geç kalkınca et günü birşey almayı unuttum. Yumurta günü yapsam diyorum olur mu ki?
hanımlar bir şey sormak istiyorum. ben bu diyeti daha önce sadece 2-3 gün kadar denedim ama son gün tartılırım diye inat edip tartılmamıştım. şimdi tekrar başlamak istiyorum ama ben devamlı atıştıran bir insanım. hep elimde yiyecek bir şeyler oluyor. patatese bile peynir doğramıştım mesela. benim gibi sıkıntı çekenler varsa çözümü nasıl bulduklarını paylaşabilirler mii
sen neden tembellik yaptın bakiyimmm
benim bugün 4.günüm
günlerden meyvee
Sorma tatlım anca başlayabildim aralarda yeşil çay içiyormusunuz
benim şuan için yeşil çayım yok,içemedim ama limonlu yeşil çay,sade sodaya limon sıkmak yağ yaktırır.aynen devam..
ben de ek olarak yürüyüş yapabiliyorum işte.bakalım ne olucak
4.günde kaç kilo verebildin bebeim
canım henüz tartılmadım,çünkü ideal kiloma çok uzak olmadığım için ,kilo vermem gitgide zorlaşıyor.ola ki kilo vermediğimi görürsem yarım bırakırım diye düşündüm.yarın akşam bir arkadaşıma ev oturmasına gidicem ve son günüm..yarın sabah tartılmayı düşünüyorum devamında da yumurta yada yoğurt yiycem,akşamında çok az bozulabilir artık.
bal sirke su mu yapıyorsun canım,ölçüsü nedir?mideye dokunur mu acaba?
Bugün benim adamakıllı ilk günüm. Aralarda yeşil çay tüketenlerin aldıkları sonuçta bir değişim oldumu ??? Bugün başlayan varmı aranızda ? Bir de her gün 3 lt su içicem ..