• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Anladim cnm cokkk tsk ediyorum sana :nazar::KK15:
rica ederim canımmmm
Bizim burda var ben cok seviyorum ama yogurtla yiyorum yogurtta yasak.. bakalim belkide turlu yaparim :/
ayy olsa ben onu salata gibi de seviyorum ama yoookkk
Merhaba...
siteye yeni üye oldum.
bende 5 günde 5 yapıyorum.bugün 3. günüm.:)))
merhaba canım.. benim de 3. günüm..tavuk yiyorum sabahtan beri, dün meyve yedim zor geçti bugün daha kolay , senin nasıl gidiyor tartıldın mı h,iç..
selam kızlar ben bu sabah ekmeksiz olarak klasik diyet kahvaltımı yaptım sonradan da bu diyeti uygulamaya karar verdim.vertigo olduğumdan dolayı bugün dahil 6 gün raporluyum.evde yatıcam ben de bu diyeti uygulayım bari diyorum yatarken hazır fazla kaloriye ihtiyacım yokken..haşlıyorum minnak patateslerimi şu an düdüklüde incecik kabuklarıyla..
canım vertigon varsa bu diyetle artabilir aman dikkat diyeyim

merhaba canım.. benim de 3. günüm..tavuk yiyorum sabahtan beri, dün meyve yedim zor geçti bugün daha kolay , senin nasıl gidiyor tartıldın mı h,iç..
benim de zor gidiyor etkili ama zor bi diyet.sabahları 11 gibi 1 tane minik çikolata yiyorum yoksa kötü oluyorum. .
hiç tartılmıyorum.5. gün sonunda tartılacağım.her yapmamda en az 3-4 kilo verdim.bu sefer ilave spor ve yoğurt kürü de uyguluyorum.bakalım sonuç ne olacak. bu arada 2. gün sebze günü uygularım ben hep 4. gün meyve yanlış mı biliyorum

benim de zor gidiyor etkili ama zor bi diyet.sabahları 11 gibi 1 tane minik çikolata yiyorum yoksa kötü oluyorum. .
hiç tartılmıyorum.5. gün sonunda tartılacağım.her yapmamda en az 3-4 kilo verdim.bu sefer ilave spor ve yoğurt kürü de uyguluyorum.bakalım sonuç ne olacak. bu arada 2. gün sebze günü uygularım ben hep 4. gün meyve yanlış mı biliyorum
evet canım doğru biliyorsun .. ben evde meyve çoktu çürümesinler diye yer değiştirdim

benim bugün 4. günüm.ufak tefek kaçamaklar yaptım bende 2kaşık tavuklu pilav.hergün bi küçük çikolata yatarken her akşam yoğurt.
patates günü sebze günü tavuk günü hepsinde de tuz yağ kullandım.bu sabah tartıldım 2,2 kg gitmiş 3 günde.
annem tam anlamıyla uyduğu için o tam 3 verdi.

kızlar çok iyi gidiyorsunuz.. benim de 4. günüm salata ve yeşil fasulye yiyorum..ama az önce nescafe 2si birarada ve 8 fındık yedim..
yarın tartılıcam bakalım inşallah toplamda 3 kilo vermiş olurum

77.1 kg geldim bugun oleyyyyyy :KK49::KK45:
3 gunde 1kilo 200gr verdim. Bugun 4. Gunum meyve gunu nasip yapicam bilmiorum belki normal kahvalti yaparim sonra butun gun meyve yerim yada meyve sebze karisik yaparim bilmiorum bakalim. Hepinize kolay gelsin kizlar..

kızlar bu 5te 5 bana yaramadı.. 4 günde verdiğim kilo 1.7
aslında süper ama dün çok feci ishal oldum karın ağrsından ölüyordum ..son günü yapmıyorum artık
sizlere kolay gelsinnn

3 günden beri yediklerime dikkat ediyorum dün biraz tatlıyı kaçırmış olabilirim ama pazartesiye kadar az yiyerek kahve ve sıvı agırlıklı detoks ardından bu diyeti yapmayı düşünüyorum .. Bana katılan olursa beraber yapabiliriz ^-^

Bende basliyorum yarin kizlaaar.bu sefer cok kararliyim.bozmamak icin bide yemin etcem sabah.ozaman cok iyi yapiyorum.72 ile basliycam sabah.boyumda 168 buarada.yokmu baslayacak birileri

günaydın kızlar..
son zamanlarda ben de bir kaç kilo aldım,şuan reglimin 6.günündeyim gerçi ama bitti sayılır.
bende bugün itibariyle başladım,patates ile..
bugün başlayanlar birbirimizi takip edebiliriz:KK49::KK49::KK49:

Canımm bende bugün başladım.. kilo kaç ???

kolay gelsin yoldaş:KK54:
kilom şuan 70,hedefim 65..regl ile alakalı olabilir bir kısmı diyorum ama ben bu şekilde tam kabul ediyorum.insan da her sabah merak oluyor ama bu sefer istenen sonuç olmayınca 2.günden moral bozulup bırakılabiliyor.Bu sefer ki hedefim 5 gün sonuna kadar tartılmamak,yürüyüşlerimi aksatıyordum bu sayede her gün yürüyüşümü de yapıp destekliycem inşallah..

senin kilon ve hedefin nedir canım?

Back