• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

hanımlar bir şey sormak istiyorum. ben bu diyeti daha önce sadece 2-3 gün kadar denedim ama son gün tartılırım diye inat edip tartılmamıştım. şimdi tekrar başlamak istiyorum ama ben devamlı atıştıran bir insanım. hep elimde yiyecek bir şeyler oluyor. patatese bile peynir doğramıştım mesela. benim gibi sıkıntı çekenler varsa çözümü nasıl bulduklarını paylaşabilirler mii :KK43: :KK43:

Bende çok atıştıran bi tipim ve özellikle tatlıya dayanamam. Bu yüzden sürekli tarçınlı su içtim. Tarçın beyine tatlı yiyormuşsun hissi veriyor ve atıştırma isteği azalıyor

Günaydın hatunlar. Bu gun son gunum yarın sabah tartılıcam bildiğiniz üzere 2 kilo gitmişti benedn zaten. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum. Sizde sonuçlar nasıl tartılan varmı aranızda.

Günaydın kızlar,bugün benim son günüm..
az önce tartıldım 70kg dan 67,8 kg olmuşum.yani 4 günde fark 2.2 kg..
3 kg olsa benim açımdan daha motice edici olurdu ama olsun çünkü ideal kiloma yakınım son kilolar vucuttan zor gidiyor o da bir gerçek..ben yine yumurtamı yiycem akşam bi davet var orda biraz kaçamak yapabilirim yarın da sabah tartılıp son kilomu yazarım.bi 300 gram daha versem hiç fena olmaz ,en azından 2.5 kg ile haftayı kapatırım:KK28:

Meraba hanimlar bende bgun bu diyete basliyorum insallah en az 3 kilo veririm :) suan 73 kiloyum hedefim 55 bayrama kadr 65 kilo olmak istiyorum boyum 1.60 18 kilo fazlam var 80 kiloyla basladim diyete 7 kilo verdim bu zamana kadr tabi tekrar alip verdklerimde oldu ama bu sabah 73 gsterdim bunada skur dahada gidicek insallah burda birbirimize destek olalim hanimlar razamanda da diyet yapmayi dsunuyorum bi 5 kiloda ramazanda verirsem tamamdr insallah istedgm gbi olur bakalim hayirlisi bol eksili gunlerrrr :) :)

Günaydın kızlar,bugün benim son günüm..
az önce tartıldım 70kg dan 67,8 kg olmuşum.yani 4 günde fark 2.2 kg..
3 kg olsa benim açımdan daha motice edici olurdu ama olsun çünkü ideal kiloma yakınım son kilolar vucuttan zor gidiyor o da bir gerçek..ben yine yumurtamı yiycem akşam bi davet var orda biraz kaçamak yapabilirim yarın da sabah tartılıp son kilomu yazarım.bi 300 gram daha versem hiç fena olmaz ,en azından 2.5 kg ile haftayı kapatırım:KK28:
merhaba 4 günde cok ıyı kılo vermıssınız . başarılar. ne yedınız bu 4 günde

Merhabalar kızlar!
Ben de dün başladım, daha doğrusu diyete devam edebilmek için eşimle beraber başladım :-)
62,2 kg ile başladım, bugün ikinci gün 61 kg gözüküyorum tartıda. Boyum 1,68 hedefim de şimdilik 57.
Dün çiğ sebze günüydü, resmen aç kaldım, bilsem buraya daha önce yazardım motivasyon için. Bugün de patates günümüz. Eğer eşim gibi patates sevmeyengillerdenseniz bir önerim var: ben patatese limon sıkıyorum ve az bir şey nane ekliyorum. (Bu vesileyle eşime de yedirebildim.) Hem tuzsuz oluşunu unutturdu bana hem de limonun yağ yakıcı özelliğinden faydalandım diye kendimi avuttum :KK48:
Şimdilik bu kadar, herkese bol kilo vermeler:KK66:

Merhabalar kızlar!
Ben de dün başladım, daha doğrusu diyete devam edebilmek için eşimle beraber başladım :-)
62,2 kg ile başladım, bugün ikinci gün 61 kg gözüküyorum tartıda. Boyum 1,68 hedefim de şimdilik 57.
Dün çiğ sebze günüydü, resmen aç kaldım, bilsem buraya daha önce yazardım motivasyon için. Bugün de patates günümüz. Eğer eşim gibi patates sevmeyengillerdenseniz bir önerim var: ben patatese limon sıkıyorum ve az bir şey nane ekliyorum. (Bu vesileyle eşime de yedirebildim.) Hem tuzsuz oluşunu unutturdu bana hem de limonun yağ yakıcı özelliğinden faydalandım diye kendimi avuttum :KK48:
Şimdilik bu kadar, herkese bol kilo vermeler:KK66:

Meraba canm bende dun basladim diyete 73 kiloydum dun sabah bu sabah 72.2 cktim dun patates gnuydu yanlsmi bliyorum bgunde sebze gnu galiba yerlerni degstirdn ilk sayfada patates sebze et meyve yumrta yda yogurt gnu diye siralaniyo oyzden dedm acaba yanlsmi yapiyrum yoksa gnunumu dgstrdin canm :) bu arda cok gzel vermissin asiri kilonda yok aslnda bravo valla spor yaptn mi dun peki

Evet yerlerini değiştirdik canım. Evde yeşillik vardı, bozulmasınlar diye. çok kilolu değilim çok şükür ama göbeğim çıktı. O da sinir bozuyor. Evet günde 1 saat yürümeye çalışıyoruz, bir süredir. Sana da tebrikler, sen de hemen vermeye başlamışsın. (:

Smiley yanlış oldu, onu ben yapmadım :)

Anladm canm :) Bakalim yarn ne kadr gidicek bende dun zumba yaptim 20 dakikda egzersiz yaptim ama aksam dndurma yedim brazck :) bgun kizimi parka gtrdum onun pesnde kostum 2 saat dsardaydik evimi temzledim hareket olraj bu kdr ama brazdan yag yakici egzersiz yapicam suan hic halim yok gozlerim kapaniyo bgun kotu oldum ama dun cok iyiydim hic ackmamistm patates cok tok tutuyo hrlde nese cok knustum burdan birbirimize destek olmaya ne dersn hergn sabah grip kac kilo oldgmuzu yazalim hem motive etmis oluruz birbirimizi hemde bu yazilari okuyan baslamak istyen arkadaslarada motive olur ne dersn ? :) :KK39:

Meraba hanimlar ben sabah tartildim uyanr uyanmaz 71.4 ciktim diyete baslarken 73 kiloydum 1.600 kilo vermisim 3 gunde bgun 4 gnum 5 gnun snunda keske 3 kilo vereblsemcok iyi olur

kızlar bu sayfanın en başında yazan diyeti mi yapıyorsunuzgerçekten o kadar hızlı kilo verdiriyor mu 5 günde 5 kilo kadar

merhaba arkadaşlar benim 3 günüm 5 günün sonunda tartılacağım . 76 kilo ile başladım.5. gün yumurta ile yoğurdu birlikte yesek olmuyo mu?Bilen arkadaşlar bana cevap verebilirler mi lütfen.

Back