- 17 Temmuz 2014
- 800
- 548
- 303
- Konu Sahibi incilideniz
- #19.621
Bende bu diyete bugün başladım. Pazar günü yorumları bildiririm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanirim konu sahibi 5 gunde 5 kilo vermisti tam uyarak yanlis hatirlamiyorsamBir de benim merak ettiğim ben şuan 62 kiloyum , bu kilodan düşüpte gerçekten 5 kilo veren varmı ? Mesela 60tan 55 'e ilk sefer yapıpta ??
muhtemelen aşlamışsındır ama yine de cevaplayayım olur.. yağsız ve tuzsuz olması yeterli canımSelam kizlar bende bugun baslamak istiyorum bu diyete...
Bi sorum var acaba haslama yerine firinda patates olurmu ???
bir çok sayfasını okudum ancak 100 kilo civarında olunca 4-5 kilo veriliyor.ama yapanların çoğu en az 3 kilo vermiş.. sanki bir 4 kilo veren vardı diye hatırlıyorum senin kilolardaBir de benim merak ettiğim ben şuan 62 kiloyum , bu kilodan düşüpte gerçekten 5 kilo veren varmı ? Mesela 60tan 55 'e ilk sefer yapıpta ??
kolay gelsin cnm.. ben de doğum kilolarıyla uğraşıyorumKizlar ben basladim bugun patates günüm bakalım gercekten kilo verecekmiyim dayanacakmiyim ... 78.3 ile basladim bugun 10 kilo vermek istiyorum dogumdan kalan kilom 10 kilo Allah yardimcimiz olsun insallah amin
Sanirim konu sahibi 5 gunde 5 kilo vermisti tam uyarak yanlis hatirlamiyorsam
Sagol canim. Ahh ahhh dogum kilolari gitmiyo vallah daha dogrusu cocukla ugrasmaktan enerjim bitiyo cikolataya dadaniyorum o yuzdende veremiyorummuhtemelen aşlamışsındır ama yine de cevaplayayım olur.. yağsız ve tuzsuz olması yeterli canım
bir çok sayfasını okudum ancak 100 kilo civarında olunca 4-5 kilo veriliyor.ama yapanların çoğu en az 3 kilo vermiş.. sanki bir 4 kilo veren vardı diye hatırlıyorum senin kilolarda
kolay gelsin cnm.. ben de doğum kilolarıyla uğraşıyorum
çoğu gitti 4 kilom kaldı ama ben 10 kilo vermek istiyorum
Evet hasladim canim olsun bidahaki sefere firinlarim insallah bidaha yaparsam tabimuhtemelen aşlamışsındır ama yine de cevaplayayım olur.. yağsız ve tuzsuz olması yeterli canım
bir çok sayfasını okudum ancak 100 kilo civarında olunca 4-5 kilo veriliyor.ama yapanların çoğu en az 3 kilo vermiş.. sanki bir 4 kilo veren vardı diye hatırlıyorum senin kilolarda
kolay gelsin cnm.. ben de doğum kilolarıyla uğraşıyorum
çoğu gitti 4 kilom kaldı ama ben 10 kilo vermek istiyorum
Canim ben bugun basladim istersen yarin basla yinede beraber yapalim yarın ben sebze yiyecegim butun gun.. kolay gelsin. Büyük ihtimal yagsiz az tuzlu türlü gibi bisey yaparim heralde.. ve salataumarım öyledir ben yarın başlamayı düşünüyorum bugün sondu.İçinizde benimle başlamak isteyen varmı???
Canim ben bugun basladim istersen yarin basla yinede beraber yapalim yarın ben sebze yiyecegim butun gun.. kolay gelsin. Büyük ihtimal yagsiz az tuzlu türlü gibi bisey yaparim heralde.. ve salata
Bu arada ben dayanamadim bi ciko yedim
Hahaha yok canim yarin bidaha butun gun patates yiyemem :)))))) yarın basla iste yinede beraber yapalim 1 gunden bisey olmazO zaman bugün detoksun olsun yarın beraber başlayalım :))))
Yeme sakin yeme tamam olan olmus dolma yemissin ama tatli yeme... hicbisey olmamis gibi devam et yeni basladik bak dayanamamamiz normal ama sakin pes etme. Yazin incecik kilo vermis zayif halini düşün. Vallah ben oyle yapiyorum biktim artik dogumdan sonra cuval gibi seylerle dolasmaktan herkesin hamilemisin diye sormasindan kilo ver çok kilolusun demelerinden ay daraldim düşündükçe. Ciko yemis olsamda devam edicem sende et. Hepimiz edelim.Kizlar yok.ben yapamiyorum bunu.oglene kadar bisey yemedim. Öğlen bir patates yedim tabii eve döndüğümde saldırdım ve koca bir tabak dolma ve salata yedim.simdide tatli yiycem sanirim
Tuz bende kullandim tuzsuz yiyemembende basladım bugun haslanmıs yumurtanın ıcıne yesıl sogan ve lımon sıkıp yedım tek kacamagım ıcıne tuz atmak oldu