• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Beeeen.pazartesiyi beklemeyeceğim yalnız yarın başlıyorum inşallah bu sefer tamamlayabilirim.çünkü hep yarım bıraktım

Bende yarın başlıyorum
ben de sizden tecrübe edinirim .. 1-2 gün farketmez zaten önemli olan birbirimize destek olmak..
arkadasınız yoksa ben size eslik edebilirim. bir cok seye basladım veremedim su simit içlerini ...pzt bana uyar.
harikaaaaa.. pazartesi patatesle başlıyoruz o haldeeeee..
ben 1 saat kadar da yürüyüş yapmayı planlıyorum

günaydınlar..
5te 5 diyetime bugün başlıyorum..
kilom 70.3 ..(aslında cuma 69.7 di ama regl öncesi ödem de var diye düşünüyorum)
ilk gün patates günü.. ben patatesleri elma dilimi şeklinde doğrayıp fırına attım üzerine de biraz kırmıız biber ve fesleğen serpiştirdim..
hergün kilo ve yediklerimi yazıcam ..
Tgcshnn Tgcshnn The Water The Water siz de hazır mısınız arkadaşlar ..
E evinkuzusu nasıl gitti canım senin

Günaydın 62.8 ile ben de başlıyorum bugün yağ kas oranimi da yazdım
Önce ılık limonlu ve maydanoz suyumu içtim
Patateslerimi başladım karabiber pul Biber toz zencefil zerdecal ekledim beşi bi yerde Cayim ile yicem
bol eksilerimiz olsun

Günaydın 62.8 ile ben de başlıyorum bugün yağ kas oranimi da yazdım
Önce ılık limonlu ve maydanoz suyumu içtim
Patateslerimi başladım karabiber pul Biber toz zencefil zerdecal ekledim beşi bi yerde Cayim ile yicem
bol eksilerimiz olsun
yağ kas oranını alman çok iyi olmuş ,, nerden gidiyor öğrenmiş oluruz..

Sadece ikimiz başladık galiba destek olalım birbirimize spor yapmayı düşünüyor musun
en az 45 dk yürüyüş planladım.. bir de plank hareketi ve squata başlamak istiyorum bakalım..normalde oğlanı servise bindirince kızımla 1 saat yürüyorduk ama bu sabah kızım uyuduğu için çıkamadım.. şimdi de hava çok sıcak.. akşamüzeri çıkarız artık..
sen yapacak mısın

Ya bugün plansız bir şekilde bir hafta erkenn adet oldum adetken kilo verilir mi
ben de olmayı bekliyorum.. ertelesem mi diye düşündüm önce sonra dedimki yap bu diyetiiiiii..
verilebilir ayrıca .. adet bitince ödem de çözülür.. benim korkum zaten insan adetken halsiz oluyor , daha da kötü olur muyum ..

Bugün doktra gitmiştim bebek tedavisi gördüğüm için sonuca göre yapayım diyeti dedim bu ay tedaviye ara verdi doktor ilaç felan kullanmama geri kalmadı o yüzden kafam rahat bir şekilde yarın kesin başlıyorum var mı benimle başlayan?

günaydınlar
ben dün patates günümü atlattım bugün sebze günümdeyim..
dünkü menüm
09:30 2 patates fırında yağsız, çay
14:00 2 tane fırın pattes
18:30 3 minik patates buharda haşlanmış, kola zero
20:00 1 dilim elma ve 1 minik gofret kaçamağım oldu..
su 3 lt
spor 30 dk yürüyüş
hala regl olamadım.. ona rağmen 700 gr vermişim

Bugün doktra gitmiştim bebek tedavisi gördüğüm için sonuca göre yapayım diyeti dedim bu ay tedaviye ara verdi doktor ilaç felan kullanmama geri kalmadı o yüzden kafam rahat bir şekilde yarın kesin başlıyorum var mı benimle başlayan?
ben dün başaldım canım patatesle.. beraber devam edebiliriz ..

selam kızlar kimse yok benden başak herhalde..
bugün sebze günümdeyim
sabahtan soğan, yeşil fasulye ve domatesi düdüklüye koyup pişirdim.. azıcık tuz da attım..ama yağ yok..
domates, salatalık ve fasulye yiyorum şimdilik kaçamak yok

selam kızlar kimse yok benden başak herhalde..
bugün sebze günümdeyim
sabahtan soğan, yeşil fasulye ve domatesi düdüklüye koyup pişirdim.. azıcık tuz da attım..ama yağ yok..
domates, salatalık ve fasulye yiyorum şimdilik kaçamak yok
Yarın et günü ile başlıycam birlikte devam edelimmi?

Back
X