- Konu Sahibi incilideniz
- #19.581
Naptiniz kızlar eşim baklava almıştı o yüzden bugün başlayamadım ama yarın başlıyorum inşallah var mı başlayacak olan yarın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar..
pazartesi günü bu diyeti yapmak istiyorum beraber yapmak isteyen vasr mııı
Beeeen.pazartesiyi beklemeyeceğim yalnız yarın başlıyorum inşallah bu sefer tamamlayabilirim.çünkü hep yarım bıraktım
ben de sizden tecrübe edinirim .. 1-2 gün farketmez zaten önemli olan birbirimize destek olmak..Bende yarın başlıyorum
harikaaaaa.. pazartesi patatesle başlıyoruz o haldeeeee..arkadasınız yoksa ben size eslik edebilirim. bir cok seye basladım veremedim su simit içlerini ...pzt bana uyar.
yağ kas oranını alman çok iyi olmuş ,, nerden gidiyor öğrenmiş oluruz..Günaydın 62.8 ile ben de başlıyorum bugün yağ kas oranimi da yazdım
Önce ılık limonlu ve maydanoz suyumu içtim
Patateslerimi başladım karabiber pul Biber toz zencefil zerdecal ekledim beşi bi yerde Cayim ile yicem
bol eksilerimiz olsun
istediğiniz kadar diyor ilk sayfada.. ama ileriki sayfalarda okumuştum bir kilo pataesi 3 öğüne bölün diyorduBen daha acikmadim ama halsizlik ve sinirlilik var üzerimde :) 1 Saat içinde ben de yerim toplamda kaç Patetes yicez
en az 45 dk yürüyüş planladım.. bir de plank hareketi ve squata başlamak istiyorum bakalım..normalde oğlanı servise bindirince kızımla 1 saat yürüyorduk ama bu sabah kızım uyuduğu için çıkamadım.. şimdi de hava çok sıcak.. akşamüzeri çıkarız artık..Sadece ikimiz başladık galiba destek olalım birbirimize spor yapmayı düşünüyor musun
ben de olmayı bekliyorum.. ertelesem mi diye düşündüm önce sonra dedimki yap bu diyetiiiiii..Ya bugün plansız bir şekilde bir hafta erkenn adet oldum adetken kilo verilir mi
ben dün başaldım canım patatesle.. beraber devam edebiliriz ..Bugün doktra gitmiştim bebek tedavisi gördüğüm için sonuca göre yapayım diyeti dedim bu ay tedaviye ara verdi doktor ilaç felan kullanmama geri kalmadı o yüzden kafam rahat bir şekilde yarın kesin başlıyorum var mı benimle başlayan?
Yarın et günü ile başlıycam birlikte devam edelimmi?selam kızlar kimse yok benden başak herhalde..
bugün sebze günümdeyim
sabahtan soğan, yeşil fasulye ve domatesi düdüklüye koyup pişirdim.. azıcık tuz da attım..ama yağ yok..
domates, salatalık ve fasulye yiyorum şimdilik kaçamak yok