- 9 Mayıs 2015
- 91
- 50
- 88
- Konu Sahibi incilideniz
- #19.601
sorrryy gec kaldım yrn patates gn baslangıc kilomu yazarım ispanyol sen bi yazsan baslangıc ve simdi farkı bana ufuk olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın et günü ile başlıycam birlikte devam edelimmi?
kızlaarrr ben maalesef haftaya ertelemek zorunda kaldım.. çok şükür regl oldum sonunda 5 gün gecikmeli de olsa..sorrryy gec kaldım yrn patates gn baslangıc kilomu yazarım ispanyol sen bi yazsan baslangıc ve simdi farkı bana ufuk olur
sen devam et kuzum.. ben de haftaya yapmayı düşünüyorum bakalımEtkiler etkilemez mi tmm iyi bi günlük sonuç. .. ben vaz geç mi cem ... bakalım artik
merhaba canım ben de geçen hafta regl olduğumdan yarım bırakmıtım. bu hafta tekrar yapıcam..Kizlar kimse yokmu yarin baslayalimmi varmi bana bir yoldas ☺☺☺
Evet yapalim.bende bugun regl oldum.ama bu donemde daha guzel kilo veriyorum.hem kilo hem odem gidince bayaa düşmüş gorunuyorum tartida iyi oluyo.bende patatesle basliycam. Elma dilim firinlamayi dusunuyorum.üşenirsem haşlarım.sen napcanmerhaba canım ben de geçen hafta regl olduğumdan yarım bırakmıtım. bu hafta tekrar yapıcam..
yarın patatesle başlıyorum.. birlikte yapabiliriz
ben buharda haşlamayı düşünüyorum.. belki akşama da fırırnlarım..Evet yapalim.bende bugun regl oldum.ama bu donemde daha guzel kilo veriyorum.hem kilo hem odem gidince bayaa düşmüş gorunuyorum tartida iyi oluyo.bende patatesle basliycam. Elma dilim firinlamayi dusunuyorum.üşenirsem haşlarım.sen napcan
Ok.tartilip yazcam.bide sık sık girmeye çalış.burdan takip edelim birbirimizi.sabah tartılmayı unutma.. 2 kilo versem süper olur bu hafta
günaydın canım.. kilolarımız da yakınmış boyun kaç..ben 81.4 le başladım diyete 70.8 geldim bu sabah.. oysaki cuma 69.5 tum..2 kilo bile versem bu diyetle göbek atarım valla..Evet tartildim vee 72 kiloyum. 69lari gorsem ne mutlu olcam valla.gunler uzun ya.zor gececek ama yapcam
aaaa daha ilk saatten caymak olur mu ...biraz dene bence..Boyum 168 benim.ama suana kadar bisey yemedim ve canım patates istemiyooo.baslayamıycam galiba bu diyete
aaaa daha ilk saatten caymak olur mu ...biraz dene bence..
Naptin canim ispanyol.ben yapamadim ne yalan söyleyeyim bugün boş günümdü işe gitmedim gün boyu evde olduğum için yapmak çok zor oldu yarın akşam dörde kadar yoğunum o yüzden rahat yaparım diye yarın başlamayı düşünüyorum senin nasıl geçti ilk gününaaaa daha ilk saatten caymak olur mu ...biraz dene bence..
oyyy içimde patates ağacı çıkacak.. çok şükür bitti bugün.. azıcık minnacık kaçamaklar dışında çok iyi geçti...2 tane kiraz, 1 dilim elma, 2 ısırık peynirli ekmek , 1 kaşık da barbunya kaçamaklarım..bakalım yarın meyve günü yapıcam nasıl geçecek..Naptin canim ispanyol.ben yapamadim ne yalan söyleyeyim bugün boş günümdü işe gitmedim gün boyu evde olduğum için yapmak çok zor oldu yarın akşam dörde kadar yoğunum o yüzden rahat yaparım diye yarın başlamayı düşünüyorum senin nasıl geçti ilk günün
Yok hic abur cubur yok neredeyse.almiyorum bilerek.yoksa duramam.patateslerimde haslaniyo suan.yarin yanimada alcam.öglen yerim işteyken.hadi insallah kaçamaksız bir gün olsunoyyy içimde patates ağacı çıkacak.. çok şükür bitti bugün.. azıcık minnacık kaçamaklar dışında çok iyi geçti...2 tane kiraz, 1 dilim elma, 2 ısırık peynirli ekmek , 1 kaşık da barbunya kaçamaklarım..bakalım yarın meyve günü yapıcam nasıl geçecek..
sana da kolay gelsin şimdiden.. evde yapmak çok zor .. hele de benim ev gibi ç,kolata nutella abur cubur dolu bir evse