• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba 69 dan 60a nasıl duştunuz hangı dıyetle
2 günde 2 kilo diyeti
ayran detoksu ve muz süt diyeti ile. Bu 3 diyette 2 gunluk diyetler. Sirayla birer gun ara vererek yaptim. Muz sut diyetinde 2 gun boyunca gunde 5 tane muz yiyip 5 bardak light sut iciyosunUz. 2 kilo gidio ve geride gelmio dikkat edince. Ayran detoksu ve 2 gunde 2 kilo diyeti zaten kk da da yaziyor. Kac kilosun su anda

2 günde 2 kilo diyeti
ayran detoksu ve muz süt diyeti ile. Bu 3 diyette 2 gunluk diyetler. Sirayla birer gun ara vererek yaptim. Muz sut diyetinde 2 gun boyunca gunde 5 tane muz yiyip 5 bardak light sut iciyosunUz. 2 kilo gidio ve geride gelmio dikkat edince. Ayran detoksu ve 2 gunde 2 kilo diyeti zaten kk da da yaziyor. Kac kilosun su anda
cok teşekkür ederım . 66 kıloyum hedef kılom 58 -59

Bende cumartesi baslamak istiyorum 70 kilo ile baslicam diyet kolay gibi ama et gunu korkutuyo biraz :110: sizler et gunlerinizde neler yapip yediniz ozellikle sabahlari??

kızlar bu diyetle 4 günde 2 kg verdim.et gününde et yemedim ben 1 yum ve 1 lt süt içtim.kaçamak olarak da sadece açlık ataklarımda az leblebi yedim ve akşam 5 civarı 3 ceviz yedim.

Arkadaşlar benim hedefim 1 hafta gibi kısa bir sürede 6 7 hatta 8 kilo vermek hergün egzersiz yapıyorum kilom 61 boyum 167 yaşım 16 sizce bu diyeti mi denemeliyim yoksa elma diyeti imi acil cevap bekliyoruum:KK43:

Arkadaşlar benim hedefim 1 hafta gibi kısa bir sürede 6 7 hatta 8 kilo vermek hergün egzersiz yapıyorum kilom 61 boyum 167 yaşım 16 sizce bu diyeti mi denemeliyim yoksa elma diyeti imi acil cevap bekliyoruum:KK43:
Kilon çok fazla olmadığından bu diyetle en fazla 3 kilo kadar verebilirsin bence

Merhaba sırf bu diyetle ilgili mesaj yazmak için katıldım. Haftaya pazartesi başlıcam. Yalnız yurtta kalıyorum. Elimden geldiğince uydurmaya çalışıcam. Erkek arkadaşımla birlikte yapıcaz diyeti. Ben 1.62 boyunda 60 kiloyum. O 1.65 boyunda 76 kilo. Haftalık ne kadar verebiliriz? Ve şu bira mayası olayını anlayamadım. Bir de her türlü bitki çayı serbest mi elma falan?? Bi de baharatlara tuz dahil mi? Biri sorularımı cevaplarsa sevinirim. İlk defa diyet yapıcam.

Merhaba sırf bu diyetle ilgili mesaj yazmak için katıldım. Haftaya pazartesi başlıcam. Yalnız yurtta kalıyorum. Elimden geldiğince uydurmaya çalışıcam. Erkek arkadaşımla birlikte yapıcaz diyeti. Ben 1.62 boyunda 60 kiloyum. O 1.65 boyunda 76 kilo. Haftalık ne kadar verebiliriz? Ve şu bira mayası olayını anlayamadım. Bir de her türlü bitki çayı serbest mi elma falan?? Bi de baharatlara tuz dahil mi? Biri sorularımı cevaplarsa sevinirim. İlk defa diyet yapıcam.

Şimdiden kolay gelsin :KK66:
Umarım ikinizde çok güzel sonuçlar alırsınız :KK66:
Ben 3 kere aralıklarla 5 de 5 diyetini yaptım ( birincide 2.3 kg verdim, ikincide 1.9 verdim pek uymadığım ve regl olduğum halde ama son yaptığımda 3.2 kg verdim )
Aslında yağ ve tuz tamamen yasak ama ben tansiyonumun düşeceğinden korktuğum için çok az tuz kullandım her defasında birde Sebze gününde salata tükettiğimde çok az zeytinyağda tükettim kuru kuru yiyemediğiimden :KK48:
Hİç spor yapmamıştım o zamanlar ama eminim ufak ufak yürüyüş yapılırsa her gün daha güzel sonuç verir :KK66:
Benim bildiğim çay ve kahveler serbest ( tabiki içinde şeker yada krema bulunmayalardan )

Bir arkadaşımda aynı diyeti uygulayarak ilkinde 3 kgya yakın vermişti ama ikincide tam 4 kg gitti ve sonrasında çok fazla karbonhidrat tüketmediğimiz için geri almadık :KK66:

Ben kendimi o diyeti yaparken çok iyi hissettim ama başka bir arkadaşım biraz halsizlik hissetmişti yani bu iş biraz bünyeden bünyeye değişiyor ( verdiğin kilo ve yaparken kendini nasıl hissettiğin )
Umarım çok çok güzel sonuçlar alır burayada yazarsın :KK3:

Ikinci günümdeyim kahvaltıda Patlıcan kabak kırmızı ve yeşil biberleri fırına attım közledim. Kabağın üstüne çok az yağsız peynir sürdüm çok güzel oldu tavsiye ederim inşallah bozmak zorunda kalmam diyetimi şimdilik güzel gidiyor

Şimdiden kolay gelsin :KK66:
Umarım ikinizde çok güzel sonuçlar alırsınız :KK66:
Ben 3 kere aralıklarla 5 de 5 diyetini yaptım ( birincide 2.3 kg verdim, ikincide 1.9 verdim pek uymadığım ve regl olduğum halde ama son yaptığımda 3.2 kg verdim )
Aslında yağ ve tuz tamamen yasak ama ben tansiyonumun düşeceğinden korktuğum için çok az tuz kullandım her defasında birde Sebze gününde salata tükettiğimde çok az zeytinyağda tükettim kuru kuru yiyemediğiimden :KK48:
Hİç spor yapmamıştım o zamanlar ama eminim ufak ufak yürüyüş yapılırsa her gün daha güzel sonuç verir :KK66:
Benim bildiğim çay ve kahveler serbest ( tabiki içinde şeker yada krema bulunmayalardan )

Bir arkadaşımda aynı diyeti uygulayarak ilkinde 3 kgya yakın vermişti ama ikincide tam 4 kg gitti ve sonrasında çok fazla karbonhidrat tüketmediğimiz için geri almadık :KK66:

Ben kendimi o diyeti yaparken çok iyi hissettim ama başka bir arkadaşım biraz halsizlik hissetmişti yani bu iş biraz bünyeden bünyeye değişiyor ( verdiğin kilo ve yaparken kendini nasıl hissettiğin )
Umarım çok çok güzel sonuçlar alır burayada yazarsın :KK3:

Teşekkürler cevap için. :21:

Haslanmis patatesi hic sevmiyorum. Yagsiz firinlasam ayni etkiyi gosterir degil mi?

Kızlar ben patatesin salatası, Soğanlı kavurmasını ve Fırında baharatlı olarak Yaptım o Kadar'da kasmaya gerek yok bence 73,5 başlamıştım ikinci gün bitti 71,90 olmuşum bence süper

Merhabalar,ben bir buçuk sene içinde 22 kilo verdim ve vermeyede devam ediyorum ancak bi süredir duraksadı ve vermem gereken 10 kilom daha var.boyum 1,70 kilom 76.yarın vücudumu şoklamak amacıyla bu diyete başlıyorum.hergün bilgilendirme yapmayı düşünüyorum.bir eczacı olarak uzun vadede yapılmaması tavsiyemherkese kolay gelsin

Kızlar bu sabah 69,90 gördüm tartıda çok mutluyum sın altı senedir hep 73 Ün üzerindeydim ki 79 U bile görmüşlüğüm var bugün son günüm yumurta günümdeyim. Çok kasmadan Yaptım üstelik yağımı tuzumu azalttım dün meyve günümdü ama akşam yemeğinde salatamı tavuk sotemi de yedim tatlı krizim tuttu 4 tane büskivi yedim çok süper bakalım yarın tam sonuç ne olacak. Bu güne kadar 3.6 kilo gitti

merhabalar..
pazartesi günü bu diyeti yapmak istiyorum beraber yapmak isteyen vasr mııı

Back