- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 53
- 41
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.561
2 günde 2 kilo diyetimerhaba 69 dan 60a nasıl duştunuz hangı dıyetle
cok teşekkür ederım . 66 kıloyum hedef kılom 58 -592 günde 2 kilo diyeti
ayran detoksu ve muz süt diyeti ile. Bu 3 diyette 2 gunluk diyetler. Sirayla birer gun ara vererek yaptim. Muz sut diyetinde 2 gun boyunca gunde 5 tane muz yiyip 5 bardak light sut iciyosunUz. 2 kilo gidio ve geride gelmio dikkat edince. Ayran detoksu ve 2 gunde 2 kilo diyeti zaten kk da da yaziyor. Kac kilosun su anda
Kilon çok fazla olmadığından bu diyetle en fazla 3 kilo kadar verebilirsin benceArkadaşlar benim hedefim 1 hafta gibi kısa bir sürede 6 7 hatta 8 kilo vermek hergün egzersiz yapıyorum kilom 61 boyum 167 yaşım 16 sizce bu diyeti mi denemeliyim yoksa elma diyeti imi acil cevap bekliyoruum
Ya aslında herkes öyle diyor ama bacaklarımdan rahatsız oluyorum bi 55 olsam bana yeter diye düşünüyorum sizce hangisini uygulamalıyımKilon çok fazla olmadığından bu diyetle en fazla 3 kilo kadar verebilirsin bence
Merhaba sırf bu diyetle ilgili mesaj yazmak için katıldım. Haftaya pazartesi başlıcam. Yalnız yurtta kalıyorum. Elimden geldiğince uydurmaya çalışıcam. Erkek arkadaşımla birlikte yapıcaz diyeti. Ben 1.62 boyunda 60 kiloyum. O 1.65 boyunda 76 kilo. Haftalık ne kadar verebiliriz? Ve şu bira mayası olayını anlayamadım. Bir de her türlü bitki çayı serbest mi elma falan?? Bi de baharatlara tuz dahil mi? Biri sorularımı cevaplarsa sevinirim. İlk defa diyet yapıcam.
Şimdiden kolay gelsin
Umarım ikinizde çok güzel sonuçlar alırsınız
Ben 3 kere aralıklarla 5 de 5 diyetini yaptım ( birincide 2.3 kg verdim, ikincide 1.9 verdim pek uymadığım ve regl olduğum halde ama son yaptığımda 3.2 kg verdim )
Aslında yağ ve tuz tamamen yasak ama ben tansiyonumun düşeceğinden korktuğum için çok az tuz kullandım her defasında birde Sebze gününde salata tükettiğimde çok az zeytinyağda tükettim kuru kuru yiyemediğiimden
Hİç spor yapmamıştım o zamanlar ama eminim ufak ufak yürüyüş yapılırsa her gün daha güzel sonuç verir
Benim bildiğim çay ve kahveler serbest ( tabiki içinde şeker yada krema bulunmayalardan )
Bir arkadaşımda aynı diyeti uygulayarak ilkinde 3 kgya yakın vermişti ama ikincide tam 4 kg gitti ve sonrasında çok fazla karbonhidrat tüketmediğimiz için geri almadık
Ben kendimi o diyeti yaparken çok iyi hissettim ama başka bir arkadaşım biraz halsizlik hissetmişti yani bu iş biraz bünyeden bünyeye değişiyor ( verdiğin kilo ve yaparken kendini nasıl hissettiğin )
Umarım çok çok güzel sonuçlar alır burayada yazarsın
Beeeen.pazartesiyi beklemeyeceğim yalnız yarın başlıyorum inşallah bu sefer tamamlayabilirim.çünkü hep yarım bıraktımmerhabalar..
pazartesi günü bu diyeti yapmak istiyorum beraber yapmak isteyen vasr mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?