• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ama canim diyetin ozelligi orda ...tabi suan pesin pesin konuşuyorum ama yarin bakalim ne olacak
Benim tek korkum şu patates gunuydu ama cok sukur bitti :) arkadaslar kesinlikle tavsiyem firinda patates yapin. Aksam 3 tane patatesi elma dilim yapip firina attim, çerez gibi gidio cok guzel :))

selam kızlar ben de başladım bugün.sabah haşlanmış patatese pul biber ekleyerek yedim.işyerine de getirdim .merak ediyorum sonuç ben de

karnabahar ,brokoli falan yiyenler biraz zorlanmış gibi, ben yarın domates salatalık ve havuç yemeyi planlıyorum...
yemek tarzı bişeyler yapsak diye düşündüm bende mesela yağsız kabak yemeği çok az tuz ve dereotuyla beraber yiyebiliriz yanında tabiiki ün boyu salatalık domates

selam kızlar ben de başladım bugün.sabah haşlanmış patatese pul biber ekleyerek yedim.işyerine de getirdim .merak ediyorum sonuç ben de
Selam :) kolay gelsin umarim bugünü atlatirsin.. benim ikinci günüm, dün patatesi elma dilim yapip firina attim cok güzel oldu. Her aciktikca agzina atiyosun baya oyaliyor tavsiye ederim :) insaallah hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz :kk77:

karnabahar ,brokoli falan yiyenler biraz zorlanmış gibi, ben yarın domates salatalık ve havuç yemeyi planlıyorum...
Ben közlenmis kirmizi biber ve patlican aldim marketten. kivircik ile karistirip salata yaptim. Aciktikcada salatalik yicem. Salata baya doyurdu ama :) kolay gelsin bugun

Selam :) kolay gelsin umarim bugünü atlatirsin.. benim ikinci günüm, dün patatesi elma dilim yapip firina attim cok güzel oldu. Her aciktikca agzina atiyosun baya oyaliyor tavsiye ederim :) insaallah hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz :kk77:
patates tarifin güzelmiş canım ama benim için çok geç oldu şu an haşlanmış patatesimş yiyorum.

Ben közlenmis kirmizi biber ve patlican aldim marketten. kivircik ile karistirip salata yaptim. Aciktikcada salatalik yicem. Salata baya doyurdu ama :) kolay gelsin bugun
közlenmişleri ben de çok severim yarın için aklımda teş ederim.bu arada 3 ana öğün şeklinde mi yoksa acıktıkça mı tüketeceğiz net bir bilgin var mı.akşam öncesi 2 ceviz kaçamağı yaptım.40 dk öğlen.48 dk da akşamüstü yürüdüm tansiyonum düştü sanırım.cevizi atınca iyi geldi....

kaçamağım azcık patates kavurması yedim 2 yk yoğurtla çok iyi geldi ama.
30 dk eliptik bisikletle sporumuda yaptım 2.5 lt suyumu içtim 2 kupada yeşil çay

kaçamağım azcık patates kavurması yedim 2 yk yoğurtla çok iyi geldi ama.
30 dk eliptik bisikletle sporumuda yaptım 2.5 lt suyumu içtim 2 kupada yeşil çay
Bende dün aksam yogurt yedim azcik ama yagsiz :) bisey olmaz heralde bakalim cuma gunu kilolari verirsek bundan sonra menuye yogurtta ekleriz :))

günaydın kızlar bugün 2.gün
04.05.2015 67.3
05.05.2015 66.3
tamı tamına -1 kilo gitmiş
bugün sebze günüm akşamdan 1 yk zeytinyağıyla kabak yemeği yaptım sabah ondan yedim bütün gün kabak domates salatalık ve havuc yemeyi düşünüyorum

Back