- 17 Temmuz 2014
- 800
- 548
- 303
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.301
bende hala yiyorum fındık kırıp yedim bi güzelyeşil çay içmeyi düşünüyorum yatmadan
patateslerimi haşladım yarına hazırlar okulda zorlanıcam ama napalım
Kizlar bende varim yarin basliyorum.. beni dealin arsniza
Bende yarin basliyorummm benim ufak bebegim var emmiyor. mamayla besleniyor. Cok kg aldim ayak bileklerim sis doktor karacigerimde yaglanma oldugunu soyledi..
yarun hemen baslayacagimmm. bugun annemde kaldim ozellikle eve gidince daha rahat yapacagima inaniyorum. Kesin yarin basliyorum ama.. tika basa doyana kadar mi patates yiyicegiz..
Umarim yapabilirm yapmam lazim esim yamimda fit duriyor ben cok kiloluyumEvet tatlımm ama ben 5 tane ile sınırlamayı düşünüyorum .. bakalım :))
günaydın cnm valla ben hergün tartılırım tartı manyağıyım bendeGünaydın herkese bugün ilk günüm şuan şekersiz nescafemi içiyorum ,patateslerim bir yandan da hazırlanıyor .Herkese başarılar arkadaşlar kilom 58 hedefim ise 53-54 .Bakalım olabilecekmi bir bu akşam bir de ctsi sabahı tartılıcam kilomu buraya yazıcam..Akşam net kilomu da yazarım :)))
bende eşimi motive amaçlı yapıyorum. tabi ben beceremiyorum gizli gizli kaçamak yapiyorum :))) ama eşim 2 haftada 8 kilo verdi. hatta ikinci haftanin 4. günündeyiz şuan :))) ama o ara vermiyor yani 9 gündür yapıyorUmarim yapabilirm yapmam lazim esim yamimda fit duriyor ben cok kiloluyum
Umarim bende verebilirim ya. Gec kaldim biraz kahvalti icon galibabende eşimi motive amaçlı yapıyorum. tabi ben beceremiyorum gizli gizli kaçamak yapiyorum :))) ama eşim 2 haftada 8 kilo verdi. hatta ikinci haftanin 4. günündeyiz şuan :))) ama o ara vermiyor yani 9 gündür yapıyor
aaa ne güzel biraz ara vermeyi istiyordum ama motive oldum bende yarin basliyorum
günaydın cnm valla ben hergün tartılırım tartı manyağıyım bende
suana kadar sadece yarım patates yedim canım istemiyor.1 kupa yeşil çay 1 lt su içtim akşam 30 dk eliptik bisikletle spor yapmayı düşünüyorumŞuan iş yerinde aradayım sadece 1 tane haşlanmış patates yedim iyi gidiyor akşama 2 tane daha ayırdım kendime bugün başka yok !! aralarda şekersiz nescafe içiyorum... Nasıl gidiyo senin canım ??
bende ufak tefek kaçamaklar yaptımbir ısırık kek bir avuç kavrulmamış kuruyemiş akşamki patateslerime maydanoz soğan dogradım azcık yağ ekledim 1 dilim kepek ekmeğiyle yedim amma kaçamak yapmışım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?