• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar merhaba ben hamileyken tam 23 kilo aldım 9 ay icinde spordu karatay diyetiydi derken hepsi gitti sadece 4 kilo vermem lazım ama yapıştı üstüme gitmiyor bende başlamayı düşünüyorum yeni başlayacak olanlar varsa beraber başlayabiliriz

Merhaba arkadaşlar. İki haftadır sizi dışarıdan okuyorum. Bugün herkes pes etmiş gibi geldi. Dayanamadım ve üye oldum.
çarşamba gününden beri birebir uyguluyorum bu diyeti.
yarın et günüm. Bir adet tavuğu hasadım, yavaş yavaş yerim diyorum artık.
Pazartesi günü tartı sonuçları gösterir varsa :)
Herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum

Merhaba arkadaşlar. İki haftadır sizi dışarıdan okuyorum. Bugün herkes pes etmiş gibi geldi. Dayanamadım ve üye oldum.
çarşamba gününden beri birebir uyguluyorum bu diyeti.
yarın et günüm. Bir adet tavuğu hasadım, yavaş yavaş yerim diyorum artık.
Pazartesi günü tartı sonuçları gösterir varsa :)
Herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum

merhaba yasmeen güzel haberlerini bekliyoruz :) bende bugün başlayacaktım ama başlayamadım pazartesi başlayacağım hafta sonu çok yoğun çalışacağım için fırsatım olmayacak inş kilo verirsin bende motive olur başlarım

merhaba yasmeen güzel haberlerini bekliyoruz :) bende bugün başlayacaktım ama başlayamadım pazartesi başlayacağım hafta sonu çok yoğun çalışacağım için fırsatım olmayacak inş kilo verirsin bende motive olur başlarım

Hiç merak etme canım. Pazartesi sabahi burdayım.
Bugün çok rahat geçti. Bir tavuk haşladım ve yedim sabahtan aksama kadar . Ortalama her 3 saatte bir. Ben iki haftadır diyetteyim dolayısıyla midem küçüldü. Fazla yiyemedim zaten. Neyse haberdar ederim sizi.

Hiç merak etme canım. Pazartesi sabahi burdayım.
Bugün çok rahat geçti. Bir tavuk haşladım ve yedim sabahtan aksama kadar . Ortalama her 3 saatte bir. Ben iki haftadır diyetteyim dolayısıyla midem küçüldü. Fazla yiyemedim zaten. Neyse haberdar ederim sizi.
İnsallah ben baslayip bende veririm kilolar uzerime yapisti resmen cok mutsuz oluyorum bu durumdan :( tabiki senden gelecek haberleri 4 gözle bekliyorum :)

Merhaba kızlar. Bugün son günüm. Yarın sabah tartiliyorum. Haber veririm. Ama açıkçası bu diyet zor bir diyet. Sıkıcı geldi. Nathman diyetini bilen varmı ?

miray merhaba,ben bugun daha birsey yemedim,simdi pisiyor patatesler,61.5 kilom,sen daha once denedinmi bu diyeti

Merhaba
dün son günümdü. Bu sabah tartida
-2kg 900 gördüm. Hiç yoktan iyi. Tekrar belirtiyorum , ben 20 günden beri diyetteyim.
Ve bugüne kadar 1kg 800 verdim.
İki gün dinlendikten sonra NATHMAN diyetini tekrar edicem. Çünkü çok kolay ve parlak sonuçlar aldım.
Bu diyet bana uzun geldi ve daha doğrusu çok sıkıcı. Son iki gün harbiden kendimi zorladım. Tek bir baharat bile eklemedim gıdalara. Her gün Squats ve 1 saat Leslie yaptım.
Herkese iyi günler. ve kolay gelsin

Back