- Konu Sahibi incilideniz
- #19.321
az gidiyor yürüyüş ve egzersizde yapkimseler uğramamış
bugün 3.gün meyve günü yapıcam
2.gün 71.3
toplamda giden 500 gr cok cok az gidiyor.halihazırda diyette olduğum için sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az gidiyor yürüyüş ve egzersizde yapkimseler uğramamış
bugün 3.gün meyve günü yapıcam
2.gün 71.3
toplamda giden 500 gr cok cok az gidiyor.halihazırda diyette olduğum için sanırım
spor yapmama rağmen giden sadece 100 gr 3.günde giden 600 gr bidaha bu diyete bulaşmam
Merhaba arkadaşlar. İki haftadır sizi dışarıdan okuyorum. Bugün herkes pes etmiş gibi geldi. Dayanamadım ve üye oldum.
çarşamba gününden beri birebir uyguluyorum bu diyeti.
yarın et günüm. Bir adet tavuğu hasadım, yavaş yavaş yerim diyorum artık.
Pazartesi günü tartı sonuçları gösterir varsa :)
Herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum
merhaba yasmeen güzel haberlerini bekliyoruz :) bende bugün başlayacaktım ama başlayamadım pazartesi başlayacağım hafta sonu çok yoğun çalışacağım için fırsatım olmayacak inş kilo verirsin bende motive olur başlarım
İnsallah ben baslayip bende veririm kilolar uzerime yapisti resmen cok mutsuz oluyorum bu durumdan tabiki senden gelecek haberleri 4 gözle bekliyorum :)Hiç merak etme canım. Pazartesi sabahi burdayım.
Bugün çok rahat geçti. Bir tavuk haşladım ve yedim sabahtan aksama kadar . Ortalama her 3 saatte bir. Ben iki haftadır diyetteyim dolayısıyla midem küçüldü. Fazla yiyemedim zaten. Neyse haberdar ederim sizi.
hep birlikte başlayalım o zamanBen istiyorumm
O zaman pazartesi günü hep birlikte baslayalimhep birlikte başlayalım o zaman
Bende basliyorum bugun beraber baslayalim destek oluruz birbirmizi:)selamlar yarin bu diyete basliycam,baska yapan varmi?
Canim merhaba, hayir daha once denemedim ilk gunun nasil gectimiray merhaba,ben bugun daha birsey yemedim,simdi pisiyor patatesler,61.5 kilom,sen daha once denedinmi bu diyeti
Canim merhaba, hayir daha once denemedim ilk gunun nasil gecti
bende dün bugün hastaneye gittiğim için bir türlü başlayamadım keşke bendende gitseler zaten doktorda acil kilo vermem gerektiğini söyledidün kötü gecti canım patates yiyemedim dogru düzgün,ama 1 kilo gitmiş çok sevindim