• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

cok ıyı ozaman bende suan ısvec yapıyorum ama 4. gunden sonra kılo vermem durdu yarın buna baslayayım dıyorum

mrb ..gercekten 4 kilo cok güzel vermişsiniz..bende başlamak istiyorum bu diyete.bişey ögrenmek istiyorum sizden..bu diyetin yanında spor vs. başka herhangi bişeyde yaptınızmı? teşekkür ediyorum şimdiden..

ay inanamıyorum gerçekten çok güzel vermişsiniz... yalnız bir şey sormak istiyorum tansiyonunuz falan düşmüyor mu ya da arada kaçamak yapmıyor musunuz hiç ???

Selam kızlar ben de uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum ve dün başlamaya karar verdim. .bugün sebze günündeyimmm!! başlamadan önce üç gün elma diyeti yapmıştım onun ardından bu cok iyi oldu simdiden hafiflemiş hissediyorumm
Şu an diyeti uygulamakta olan var mı? beraber ilerleyelim :)

Selam kızlaaar
Bende diyete başlamak istıyorum
Hep beraber başlıyalım
Hem motıvasyon olur
Hadi kızlaaar
Yarın başliyorumm ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Benim hedefim haftada 3 veya 4 kilo
Acelem var

Gerçekten şuan kimse bana verilmez falan fıstan demesin
Kemdimde biliyorum sağlıklı olmadıgımıı

Ama acelem var

Iyi geceler

Sabah tartılırım
Ve başka arkadaşlarda yazsın lütfen monolog geçmıyım sayfada

selamm :) basladın mı bugun? baslamadıysan basla bence vakit kaybetme bana ikinci günün aksamı yüzün süzülmüş noldu felan dediler bana :D
ben de 3. günümdeyim. sabah sabah balık yemek hiç hoş olmadı su an ama bi şekilde gidecek bakalım

Ben bugün tartıldım ve 61.1 geldim regl olmuşum ilk günü biraz ona bağlamak istiyorum ama 5 yıldır ilk kez 60' a çıktım :(
sabah 2 det patates fazlasıyla yetti zaten yanında ek olarak detoks çayı içiyorum yeşil çay yerine. Bakalım sonçları her gün paylaşıcam kızlar.

slm bende bu diyeti daha evvel yapmıştım ve vermiştim kilo ptesi tekrar başlamayı düşünüyorum inş yine gider kilolar acilen :)

Universitedeyim malesef vaktim olmadi sabahtan belli bir ekmek yedim
Tebrikler morvetta
Kac kilo verdin kac zamanda??
Valla 1,5 gitti su an 61,5 ile baslamıstım 60 geldim bu gun. Ama bugun 3. günümde fenalastım benim bünye kaldırmadı sanırım hic ac kalmadıgım halde ve su da içtigim halde bi tansiyon düsmesi ufak bi baygınlık yasadım bugun. yarın normal düzenime geri dönüyorum sanırım kaldıramayacagım daha fazla :(
normalde sabah yogurtlu yulaf ezmemi sonra 1 yumurtamı yiyim aksama kadar 1 kilo küsür yesil elma yiyordum. Aksamda sebzeli ekmeksiz salata yiyordum haftada 2 kiloya yakın vermiştim ve böyle de halsiz düşmemiştim. :(
Umarım sizin bünyeniz daha güclüdür kızlar

Back