- Konu Sahibi incilideniz
- #19.341
Ben de yarın başlıyorum, durumdan haberdar ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha öncede yapmıştım şimdi yine yapıyorum gayet güzel gidiyor bugün 4. günüm 4 kilo civarı veriliyor ve dikkat edersen geri alınmıyorevet ya yok mu bu dıyetı yapıpta kılo veren
cok ıyı ozaman bende suan ısvec yapıyorum ama 4. gunden sonra kılo vermem durdu yarın buna baslayayım dıyorumben daha öncede yapmıştım şimdi yine yapıyorum gayet güzel gidiyor bugün 4. günüm 4 kilo civarı veriliyor ve dikkat edersen geri alınmıyor
tavsiye ederim benim yarın son günümcok ıyı ozaman bende suan ısvec yapıyorum ama 4. gunden sonra kılo vermem durdu yarın buna baslayayım dıyorum
cok ıyı ozaman bende suan ısvec yapıyorum ama 4. gunden sonra kılo vermem durdu yarın buna baslayayım dıyorum
Sabah tartılırım
Ve başka arkadaşlarda yazsın lütfen monolog geçmıyım sayfada
Valla 1,5 gitti su an 61,5 ile baslamıstım 60 geldim bu gun. Ama bugun 3. günümde fenalastım benim bünye kaldırmadı sanırım hic ac kalmadıgım halde ve su da içtigim halde bi tansiyon düsmesi ufak bi baygınlık yasadım bugun. yarın normal düzenime geri dönüyorum sanırım kaldıramayacagım daha fazlaUniversitedeyim malesef vaktim olmadi sabahtan belli bir ekmek yedim
Tebrikler morvetta
Kac kilo verdin kac zamanda??