• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende hala yiyorum fındık kırıp yedim bi güzel :110: yeşil çay içmeyi düşünüyorum yatmadan
patateslerimi haşladım yarına hazırlar okulda zorlanıcam ama napalım

Bende çalışıyorum sabahtan haşlayıp yanıma alıp öyle götürücem..Bakalım nasıl olucak. Akşam haberleşmeyi unutmayalım burdan :))

Bende yarin basliyorummm benim ufak bebegim var emmiyor. mamayla besleniyor. Cok kg aldim ayak bileklerim sis doktor karacigerimde yaglanma oldugunu soyledi..
yarun hemen baslayacagimmm. bugun annemde kaldim ozellikle eve gidince daha rahat yapacagima inaniyorum. Kesin yarin basliyorum ama.. tika basa doyana kadar mi patates yiyicegiz..

Bende yarin basliyorummm benim ufak bebegim var emmiyor. mamayla besleniyor. Cok kg aldim ayak bileklerim sis doktor karacigerimde yaglanma oldugunu soyledi..
yarun hemen baslayacagimmm. bugun annemde kaldim ozellikle eve gidince daha rahat yapacagima inaniyorum. Kesin yarin basliyorum ama.. tika basa doyana kadar mi patates yiyicegiz..

Evet tatlımm ama ben 5 tane ile sınırlamayı düşünüyorum .. bakalım :))

Günaydın herkese bugün ilk günüm şuan şekersiz nescafemi içiyorum ,patateslerim bir yandan da hazırlanıyor .Herkese başarılar arkadaşlar kilom 58 hedefim ise 53-54 .Bakalım olabilecekmi bir bu akşam bir de ctsi sabahı tartılıcam kilomu buraya yazıcam..Akşam net kilomu da yazarım :)))

günaydınn yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz kızlar :KK52:
sabah sabah canım hiiç patates istemiyor zorla yarım yedim yanına mis gibi yeşil çay :KK73:

Günaydın herkese bugün ilk günüm şuan şekersiz nescafemi içiyorum ,patateslerim bir yandan da hazırlanıyor .Herkese başarılar arkadaşlar kilom 58 hedefim ise 53-54 .Bakalım olabilecekmi bir bu akşam bir de ctsi sabahı tartılıcam kilomu buraya yazıcam..Akşam net kilomu da yazarım :)))
günaydın cnm valla ben hergün tartılırım tartı manyağıyım bende :KK16::KK16:

bende eşimi motive amaçlı yapıyorum. tabi ben beceremiyorum gizli gizli kaçamak yapiyorum :))) ama eşim 2 haftada 8 kilo verdi. hatta ikinci haftanin 4. günündeyiz şuan :))) ama o ara vermiyor yani 9 gündür yapıyor
Umarim bende verebilirim ya. Gec kaldim biraz kahvalti icon galiba

Şuan iş yerinde aradayım sadece 1 tane haşlanmış patates yedim iyi gidiyor akşama 2 tane daha ayırdım kendime bugün başka yok !! aralarda şekersiz nescafe içiyorum... Nasıl gidiyo senin canım ??
suana kadar sadece yarım patates yedim canım istemiyor.1 kupa yeşil çay 1 lt su içtim akşam 30 dk eliptik bisikletle spor yapmayı düşünüyorum
buarada sabah ki kilom:71.8 bakalım yarın sabah nasıl olacak

bende ufak tefek kaçamaklar yaptım :110:bir ısırık kek bir avuç kavrulmamış kuruyemiş akşamki patateslerime maydanoz soğan dogradım azcık yağ ekledim 1 dilim kepek ekmeğiyle yedim amma kaçamak yapmışım ya o_Oo_Oo_O

kimseler uğramamış :KK20::KK20:
bugün 3.gün meyve günü yapıcam
2.gün 71.3
toplamda giden 500 gr cok cok az gidiyor.halihazırda diyette olduğum için sanırım

Back