• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

selam bayanlar :)

bugün tekrar basladim bu diyete

1. Patates sabah 3 kücük patates hasladim baharatladim yedim
öglem yine 3 kücük patates hasladim limonlu yicem bu sefer azcik yesillikle
aksama baharatlayip acili yemek istiyorum

baska suan bu diyeti yapan varmi?
benim 3. günüm şuan bi poğaça ile kaçamak yaptim :D:D

benim 2. günüm bugün sebze günü

sabah firinda mantar yaptim birazda brokoli hasladim ikisini yedim kahvele hic fena deildi
kendimi cok hafiflemis hisediyorum bu diyeti tavsiye ediyorum :)

merhabalar

bugün benim 4. günüm dün et yerine meyve günü yaptim bugün et günüm yani
coki iyi gidiyor tartilmadim ama kendimi cok iyi hissediyorum :)
yarin sabah tartilcam bakalim

devam eden varmi diyete?

bu ikinci haftan sanırım değil mi? Kaç kilo ile başlamıştın? Benim 10 aylık bir kızım var. 75 den 69 a indim çeşitli çabalarla. 1 kilo geri aldım 70 im şuanda. Ben de salı sabah başlayacağım. 10 kilo vermem lazım. Boyum 1:68

bu ikinci haftan sanırım değil mi? Kaç kilo ile başlamıştın? Benim 10 aylık bir kızım var. 75 den 69 a indim çeşitli çabalarla. 1 kilo geri aldım 70 im şuanda. Ben de salı sabah başlayacağım. 10 kilo vermem lazım. Boyum 1:68

evet ikinci haftam ben 64- 65 kiloydum yani 5 kilonun üzerinde verdim 5 günde 5 kilo olmadi ama normal ben öncedende diyet yapiyordum yani ödem yok bende verdim kilodan cok mutluyum kendimi cok daha iyi hissediyorum

benim boyumda 168cm bi kac kilo daha vermek istiyorum

süper bence , tebrik ederim.
Benim de hamile kalmadan önce normal kilom 62,63 idi. Şuanda ilk hedefim 63 olmak daha sonra 58 i görmeyi çok istiyorum. pztsi kahvaltıya davetliyim malesef ama salı başlayacağım inş yapmaya.

evet ikinci haftam ben 64- 65 kiloydum yani 5 kilonun üzerinde verdim 5 günde 5 kilo olmadi ama normal ben öncedende diyet yapiyordum yani ödem yok bende verdim kilodan cok mutluyum kendimi cok daha iyi hissediyorum

benim boyumda 168cm bi kac kilo daha vermek istiyorum
ll

süper bence , tebrik ederim.
Benim de hamile kalmadan önce normal kilom 62,63 idi. Şuanda ilk hedefim 63 olmak daha sonra 58 i görmeyi çok istiyorum. pztsi kahvaltıya davetliyim malesef ama salı başlayacağım inş yapmaya.

ll
Hep beraber motive olalım bende 58 ile başlıyorum hedefim 54-53 ü görebilmek tartıda.. Hadi kızlar bu sefer bırakmak yok :) !

Doğum sonrası 75 den 69 a indim.bu sabah tartıldım 69.700 geldim. Salı başlayacağım inş. Ben de zeynep gibi 2 hafta devam etmeyi düşünüyorum. 5 gitmiyormuş sanırım ortalama 3 gitmiş yapanlarda. 2 hafta da 6 süper ötesi bence

süper birbirimizi motive ederiz benim kilom senden epey fazla sabah kilomu yazarım ne kadar verebilirem artık

Tamam canım bende 58 kiloyla başlıyorum şuan hala yiyorum umarım istediğim kiloya inebilirim...:D Her gün yazmayı düşünüyorum en azından yalnız olmadıgımı bilmek bile motive edici ^^

Tamam canım bende 58 kiloyla başlıyorum şuan hala yiyorum umarım istediğim kiloya inebilirim...:KK70: Her gün yazmayı düşünüyorum en azından yalnız olmadıgımı bilmek bile motive edici ^^
bende hala yiyorum fındık kırıp yedim bi güzel :110: yeşil çay içmeyi düşünüyorum yatmadan
patateslerimi haşladım yarına hazırlar okulda zorlanıcam ama napalım

Back