• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

olur baslylm 3 öğünmü yicez sdece.spor ypckmısın?

evet 3 ögün yarim saat yürüyüs yapmayi düsünüyorum aksamda mekik cekmeyi

sabah patatesleri kaynattim sonra dogradim baharatladim firina sürdüm biraz tuz yasak ama azcik kullandim :/

3 ögün aynini yemeye düsünüyorum
1. azcik yedim tikandim yaninda bitki cayi ictim sabahda ac karnima iki bardak ilik su

buarada tartildim kilom tam 63 kilo hedefim 3 kilo vermek baslangicda :)

evet 3 ögün yarim saat yürüyüs yapmayi düsünüyorum aksamda mekik cekmeyi

sabah patatesleri kaynattim sonra dogradim baharatladim firina sürdüm biraz tuz yasak ama azcik kullandim :/

3 ögün aynini yemeye düsünüyorum
1. azcik yedim tikandim yaninda bitki cayi ictim sabahda ac karnima iki bardak ilik su

buarada tartildim kilom tam 63 kilo hedefim 3 kilo vermek baslangicda :)
zayıfsınız ya :)
dün yemegi fazla kacırdıgım için bugün 5 günlük diyetin 1. gününü patates değil meyve günü yaptım.. sadece bir öğün yedim. açlık hissetmiyorum.40 dk yürüyüs+ 40 dk fitnes yaptım. 66.2 hedefim sizin kilonuza ulaşmak.şimdilik

Bugün ikinci günüm sebze yerine meyve yiyorum bugün
sabah bir elma bir madalina birde armutu salata yapip yedim ikinci ögün armat mandalina yicem iyi geciyor simdilik diyetim biraz bas agrisi var ama baska sebeplerden sanirim :/

Bugün ikinci günüm sebze yerine meyve yiyorum bugün
sabah bir elma bir madalina birde armutu salata yapip yedim ikinci ögün armat mandalina yicem iyi geciyor simdilik diyetim biraz bas agrisi var ama baska sebeplerden sanirim :/
geçmiş olsun :( 2. günümü yumurta günü yaptım. sabh 3 adet şimdi 3 adet :) yiyorum.zorlandım bugün..

zayıfsınız ya :)
dün yemegi fazla kacırdıgım için bugün 5 günlük diyetin 1. gününü patates değil meyve günü yaptım.. sadece bir öğün yedim. açlık hissetmiyorum.40 dk yürüyüs+ 40 dk fitnes yaptım. 66.2 hedefim sizin kilonuza ulaşmak.şimdilik

yaza dügünüm var 60 kilolun altinda olmak istiyorum :)
senin ikinci günün nasil geciyor?

yaza dügünüm var 60 kilolun altinda olmak istiyorum :)
senin ikinci günün nasil geciyor?
hımmm :) hadi bakalım. o zaman zorlayın kendinizi :)
benim için zor . Sonucu merak ettiğim için devm edyrm. zorluyrm kendimi. ne cesaretse isveç diyeti de yapacaktm üstelik :)

hımmm :) hadi bakalım. o zaman zorlayın kendinizi :)
benim için zor . Sonucu merak ettiğim için devm edyrm. zorluyrm kendimi. ne cesaretse isveç diyeti de yapacaktm üstelik :)

aksam dayanamadim bi kac tane makarna yedim meyve günü yaptim aksam zorladi beni cok

yarin 3. gün hadi bakalim et günü iyi gecer insallah :)

aksam dayanamadim bi kac tane makarna yedim meyve günü yaptim aksam zorladi beni cok

yarin 3. gün hadi bakalim et günü iyi gecer insallah :)
bugün patates günümdü :) zorlandım.3.günüm 800 gr fark var sedece :/ cookkkkk üzüldm 5 günde 5 kilo diiill bence.. adını değiştrlim :)

benim et günüm dogrusu bende zorlandim cok :/
ben tartilmadim 5. gün tartilcam :)
5 de 5 zaten cok zor ben 2-3 kilo bekliyorum ödem yoktur büyük ihtimal bende cok daha öncede diyet yaptigim icin

800 gramm fena deil bence morelini bozma :)

5 de 5 zaten cok zor ben 2-3 kilo bekliyorum ödem yoktur büyük ihtimal bende cok daha öncede diyet yaptigim icin

aslında haklıısn.5.gün bakmak lazım. son güne 2 gün kaldı. yarın et günü son günü sebze yapıcam bakalım. sonra 2 gün mola ve yeniden baska bi diyet..gitcek bu kgcikler :)

benım ılk cok ıyı gectı ama ıkıncı gun zorlandım ucuncu gunu ıyıce zorlandım sebze gunu ne yıcem bılemedımoyuzden bıraktım ama 87 kıloyken 84 kıloya kadar ındım sımdı tekrar kılo adım yedıgınıze dıkkat etmeyınce byle oluyor:D ama
basladıgınız aman cok prgramlı olursanız ve kesınlıkle bollllllll suuuu yada caylar cunku su ıctıkce daha az acıkıyorsunuz

Bende başladım kızlar bugn 2.günüm 60kilo ile Başlayan varmı aranzda
malesef 60 olmak bayram sebebi benm için :KK71: :KK46: 5.gün pazar .pzt sbh tartılıcam yazarım sonucu. baslangıc ve farkı

benım ılk cok ıyı gectı ama ıkıncı gun zorlandım ucuncu gunu ıyıce zorlandım sebze gunu ne yıcem bılemedımoyuzden bıraktım ama 87 kıloyken 84 kıloya kadar ındım sımdı tekrar kılo adım yedıgınıze dıkkat etmeyınce byle oluyor:KK70: ama
basladıgınız aman cok prgramlı olursanız ve kesınlıkle bollllllll suuuu yada caylar cunku su ıctıkce daha az acıkıyorsunuz
3 litre ve üzeri su tükettim. en az 1 saat egzersiz yaptım. bugünde dahil olmak üzere. umarım sonuc iyi olur.

bugün yazamadım yeni netteyim .ben bugün et günü yaptım . sebze günü yarın ne yapacagımı bilmiyorum sadece salata yeterli olsa keske .Sizin bugün ne gününüz? hiç tartıldınız mı?

bugün yazamadım yeni netteyim .ben bugün et günü yaptım . sebze günü yarın ne yapacagımı bilmiyorum sadece salata yeterli olsa keske .Sizin bugün ne gününüz? hiç tartıldınız mı?
Benim ikinci günüm ve sebze günü inanın beni mahvetti. Haşlanmış taze fasulye yedim bgn.yarın et günüm .meyve gününü beklyrm .elma yemek istyrm bütün gün tabii aşırıya kaçmadan..

Benim ikinci günüm ve sebze günü inanın beni mahvetti. Haşlanmış taze fasulye yedim bgn.yarın et günüm .meyve gününü beklyrm .elma yemek istyrm bütün gün tabii aşırıya kaçmadan..

bu diyetten sonra diyet yapacak mısınız .? benim ihtiyacım var. bir değil iki diyet hemde..

Back