- 22 Ocak 2015
- 58
- 18
- 13
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.261
Sizin 5. gün hangi gün?Evet yapmayı düşünüyorum ama yediklerime dikkat ederek yapıcam
bıraktığınız, anda geri geliyor kg cekler ben daha önce yapmıştım geri almıştım o yüzden istediğim kiloya gelene kadar bırakmıcamÇok zorluyor yalnız su an 5 günde harika bir görüntü olustu. Tam kilo kaybımı yarın yazacağım. Spor ile sıkılasmayı da ihmal etmeyin.
bıraktığı nız, anda geri geliyor kg cekler ben daha önce yapmıştım geri almıştım o yüzden istediğim kiloya gelene kadar bırakmıcam
baska diyet yapsak da geri mi geliyorgünah bana
ben daha önede yaptim bu diyeti dikkat edersen gelmiyor bende gelmedi
bugün 5. günüm dü toplam 6 yumurta yedim bol su ictim iyi gecti günüm cok acikmadim
yarin tartilip kac kilo verdigimi yazcam :)
yarin diyete birgün ara veriyorum sali tekrar basliyorum bu diyete :)
Ben 66.2 ile başladım bu diyete
1.gün meyve ( 1,5 elma 1 portakal )
2.gün yumurta (6 adet sadece iki öğün)
3.gün patates ( 3 adet üç öğün)
4.gün et (3 adet tavuk butu üç öğün )
5.gün sebze ( salata iki öğün )
her gün 1 saat egzersiz + 3 litre su
VERDİĞİM KİLO 3,1 KG ( boy kilo orantısına göre verilen kilo değişklik gösteriyor )
Not : sadece 5 günde 4 aydır üzerime olmayan şeker montum üzerimde sık duruyor
ben salı günü elma diyetine başlıyacağım..Sizde yazın sonucu . Merak ettim.
benimde 1. günüm yürüyüş+bisiklet+egsersizde yapicam umarım bu sefer basarili olurum
bence spor sart :) ayrıca ben 5 günlük değil daha uzun yapmayi planliyorum dayanirim gibi geliyobol basarilar :) bende bu hafta spora agirlik vercem
bence spor sart :) ayrıca ben 5 günlük değil daha uzun yapmayi planliyorum dayanirim gibi geliyo
diyetisyenler yaglarin 10, gün sonra erimeye basladigini soyluyolar bu yuzden en az 1 ay ara vermeden yapmayi planliyorumben 5 günü bitirdim bugün birgün ara veriyorum yarin tekrar basliyorum hadi bakalim :)
evde olursam daha kolay geciyorda calisirsam cok zor :/
tebrikler bence 3 kilo cok güzel sadece 5 günde :) :)
bende yarın başlıyorum hadi bakalım 54 kiloyum hedef 49
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?