• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

1.gün yumurta günü yaptım.
kaç kilosun canim. geçen hafta eşim yapti ama baslangic kilosunu bilmedigimiz icin kaç kilo verdiğini de bilmiyoruz. israrla sali gunu tartincam diyo :) ama kemerinden 2 beden inceldigi gözüküyor. aşağı yukarı 20 kilo fazlamiz var inşallah kurtulucaz :)

67.4 :) sıkıntı su ki boy kısa :)
diyeti yarıda bıraktım yatılı misafir var haliyle misss yemek var :) bende de iştah var :)

merhabalar bende 54kıloyum ya 50 olmam gerekıyo ama sımdı okulada gıdıyorum yarn baslamayı dusunuyorum yarın bos gunumde persembe yıde ıdare ettım dıyelım bı sekılde ama cuma napcam et nası gotrcemkı ben okula kaydirigubbakcemile3

Bu yazıyı okuyunca heveslendim ama bende bu derece irade yok :KK43:(

kızlar bende başlamak istiyorum bu diyete banada arkadaş olur musunuz :KK43: 157 boyum var 55 kiloyum 8 kilo verdim şimdiye kadar ama biraz daha vermem lazım :KK43:

bende yarın baslamayı dusunuyorum 3 kilo versem yeter her gün buraya yazarım ne kadar verdiğimi:KK24::KK9::KK66:

Sonuclar nasil arkadaslar

Yaa ne guzel, kiskandimm :)
Acikcasi benim oyle surekli acikma falan derdim hic yok baya boyle sabah tok uyanip aksam yemegi saatine kadar hicbisey yemesem acikmiyorum ama son 2 yildir calismadigimdan surekli evde oldugumdan nisanlima kekler borekler pastalar yapmaktan can sikintisindan agzim bos durmasin dusuncesinden 68e kadar geldim genel olarak hicbir zaman zayif bi kiz olmadim zaten hep o zayif kizin yanindaki tombik kizdim, simdilerde de balik etin biraz ustunde oldugumu dusunuyorum iste. dar pantolon giyiyorum ust bacaklar kalin bi degisik duruyo.bol giyiyorum bu sefer iyice bol salas iri gosteriyo.bende artik dar dar tatli pantolonlarin ustune kucuk tatli kazaklar gomleklwr bluzlar giymek istiyorum :KK43:
Pazartesi baslayalim mesajlasalim evet lutfen hep baslicak gibi oluyorum hep birakiyorum amaan bosvwr diyorum belki sizinle birlikte gaza gelirim yediklerimizi ictiklerimizi sanal yoldan paylasirsak :KK43:
Bana tam olarak neler yaptiginizi yazanilir misiniz aacaba gun gun, zor olmicaksa :)

Sonuc nasil oldu acaba uyguladiniz mi?

SELAM ARKADASLAR.
BEN IDEAL KILOMUN 4 KG USTUNDEYIM AMA IDEAL KILOMUN 2 KG ASAGISINDA OLMAK ISTIYORUM.
YANI 6 KG VERMEK ISTIYORUM.
20 MART'A KADAR 6 HAFTAM VAR. 6 HAFTA BOYUNCA 5 GUN BU DIYETI UYGULAYIP DIGER 2 GUN DE AZ YESEM HATTA ORUC TUTSAM, SIZCE 6 KG VEREBILIR MIYIM?

arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum uygulayanlar biraz bilgi verebilir mi ?? yaparken zorlandınız mı?? bu arada başlamak isteyen varsa birlikte başlayabilirz :))

Back