• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyet gercekten etkilimi deneyen olupta sonuc olan oldumu bu yakın zamanda

Ben bu hafta pazartesi başladım ve şimdiden 3 kilom gitti.. :KK49:
Az yememe rağmen hiç açlık hissetmedim ve hiçbir sıkıntı da olmadı. En 1 ay devam etmeyi istiyorum.
Umarım hep bu şekilde, en az 3 kilo vererek ilerleyebilirim ve 1 ay sonra hedefe ulaşırım..: )

evet ben 4. gününde yani yumurta gününde diyeti çok fena bozdum.
çıtır gofretlerden ve pide yedim.
sabah tartıldım hala 64,5 im. xneyse 64 e düşebildim aylar sonra.
bu sabah 1 ayva, biraz peynir , bir avuç fındak yedim.
bide suyumun içine kabuk tarçın attım. tadı çok güzel oldu tavsiye ederim.
bugün kontrollü yicem bakalım nolcak.

Bugun bende basladim bu diyete4 sene once bu diyetle 90 dan 70 gormustum ben bugun patatesi firinda yaptim yarin icin hazirlik yapiuorum bamya yemegi yapicam sebze gunu

arkadaşlar bende bu diyeti hafta sonu 2 gün yaptım kaçamaklarımla birlikte 800 gr verdim ama 2 gündür ölçüyü kaçırdım geri aldım bunları yarın annemin günü var bizde o yüzden yarında yapamıycam. perşembe başlıycam bende :KK76: beraber liste yapıp yapsak daha güzel olur bence :D:D

Ben dun basladim ama ben bu rejimi yapinca tiksinik oluyorum herseyde nedense gun boyu ayni seyi yemekten herhalde

Kızlar bu diyeti yapmadım daha önce yaptığım diyete biraz ekleme yaptım.20sinde basladim diyete 67 dim 65 oldum biraz hızlı kilo veriyorum merak edenler özelden yazsin söylerim burdan yazip herkesin kafasını bulandirmak istemem

bakalım yarın bende baslıcam kısmetse :Dne kadar tutabılırım kendımı bılmıyorum ama bu kıloların gıtmesı gerek :D allahın ıznıyle bakalım neler olucak .181 boyunda 87 kıloyum :(

ve yanında su unlu yabancı kadının sporunu yapıcam 1hafta denedım gercekten etkılı ama sonra bıraktım (jıllıan yanlıs yazmısta olabılırım)

Merhaba,
Ben yarın baslıyorum.
Yalnız baslıyorum / yapıyorum diyen arkadaslar keske baslangıc ve son gün kg yazsalardı daha motive edici olurdu.

Back