5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

1.gün yumurta günü yaptım.
kaç kilosun canim. geçen hafta eşim yapti ama baslangic kilosunu bilmedigimiz icin kaç kilo verdiğini de bilmiyoruz. israrla sali gunu tartincam diyo :) ama kemerinden 2 beden inceldigi gözüküyor. aşağı yukarı 20 kilo fazlamiz var inşallah kurtulucaz :)

67.4 :) sıkıntı su ki boy kısa :)
diyeti yarıda bıraktım yatılı misafir var haliyle misss yemek var :) bende de iştah var :)

Bu yazıyı okuyunca heveslendim ama bende bu derece irade yok (

kızlar bende başlamak istiyorum bu diyete banada arkadaş olur musunuz 157 boyum var 55 kiloyum 8 kilo verdim şimdiye kadar ama biraz daha vermem lazım

bende yarın baslamayı dusunuyorum 3 kilo versem yeter her gün buraya yazarım ne kadar verdiğimi

Sonuclar nasil arkadaslar

Sonuc nasil oldu acaba uyguladiniz mi?

SELAM ARKADASLAR.
BEN IDEAL KILOMUN 4 KG USTUNDEYIM AMA IDEAL KILOMUN 2 KG ASAGISINDA OLMAK ISTIYORUM.
YANI 6 KG VERMEK ISTIYORUM.
20 MART'A KADAR 6 HAFTAM VAR. 6 HAFTA BOYUNCA 5 GUN BU DIYETI UYGULAYIP DIGER 2 GUN DE AZ YESEM HATTA ORUC TUTSAM, SIZCE 6 KG VEREBILIR MIYIM?

arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum uygulayanlar biraz bilgi verebilir mi ?? yaparken zorlandınız mı?? bu arada başlamak isteyen varsa birlikte başlayabilirz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…