• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende yarın başlıyorum geçen ay yaptım 4 kiloya yakın bir kilo verdim 1 kilosunu geri aldım şimdi tekrar yapıcam..

Arkadaslar merhaba ben bu diyete basladm 75 kiloyken bu arada 1.62 boyundaym herneyse 5gunun sonucu 70 kilo olmusdum. Belim o kadar cok incelmisdiki anlatamam bildignz icine cokmusdu. Tabi bu diyeti birakdm gene 75 kilo oldm :( ama bu pazar gunu tekrar baslicam gelinbrbrmizi.motive edelim.ve su kilolardan kurtulalm. Ya ne insanlar gordum incecik oldular bi bizmi olamicaz ! :) pes etmek yok.kizlarrr.

Ben de sabah baslamaya kararliyim.Yoldaslari bekluyorum. Daha once 3 gun uygulayabildim ve 2 kilo verdim 2 gun uyguladihinda da 1 kilo vermistim. 5 gun uygulayp 5 kilo veren tanidiklarim da var.

GÜNAYDIN BEN DE BUGÜN BAŞLADIM.
patatesleri haşlayıp içine limon sıktım ve 1 tatlı kaşığı ev yapımı biber salçası koydum. köfte şekli verdim baya bi doydum kahvaltıda. inşallah devam ederim. haftasonu 2 gün ara verip lahana çorbası yapmayı düşünüyorum

mesaj devamı

yemiş ama ben doyana kadar yiyorum. çünkü aç kalışrsam diyeti bozarım.
yalnız bu diyet doyurucu yarın sebze gününde dolaptan köz patlıcanları çıkarıcam. soğanları fırında közlücem. patlıcan salatası gibi yapıcam.
protein gününde tavuk yiycem

Ben de bugün başladım ama çok sevdim bu diyeti.. :D Zaten yapabileceğim tek diyet buydu sanırım.
Öğün saatlerine uymak ve her öğünde farklı şeyler yemek bana göre değil..:KK12: (zaten bu nedenle kilo aldım ya, neyse..)
10:30'da uyandım, 13:00 gibi patatesleri haşladım ve 14:00 gibi 1 adet patates yedim ve o bile beni tıkadı, hala acıkmadım.
Daha 2 patatesim duruyor, 20:00 gibi acıkırsam yerim. Genelde gece 3 gibi yattığım için tekrar acıkır mıyım bilmiyorum.
Yarın için sebze yemeğimi de hazırladım şimdiden.. yağsız ve tuzsuz..
Zaten yağlı, tuzlu ve şekerli şeyleri sevmediğim için de, bana çok kolay gibi geldi bu diyet..
Sadece et günü, mercimek ya da herhangi bir baklagil yiyeceğim vejeteryan olduğum için.. önemli olan protein almak..!
Bir tek yoğurt gününden tırsıyorum.. meyveli yoğurt yesek olur mu ki..? : ) (yumurta yemeyeceğim)
Bir de, genelde her diyette ilk giden kilolar ödem oluyor ve sonradan yağ yakmaya başlanıyormuş.
Önce birdenbire çok kilo verip, sonradan giden kiloların azalmasının nedeni buymuş..
Bu diyette yağ yakmaya kaçıncı haftasında başlanıyor acaba, bilen var mı?

herkese günaydın.
bugün diyetin ikinci günü.
maşallah çok rahat bi diyet aç kalmıyorum.
patates günü rahat geçti. yalnız ben doyana kadar yedim aç kalmadım.
bugün sabah köz patlıcan, köz soğan ve çeri domatesten 1 tabak yedim. gayet güzeldi . akşama kadar bununla devam edicem.
bu arada diyete 65,4 ilebaşladım.bugün 64,9 olmuşum. uzun zamandır 64ü görmekte zorlanıyordum.

Dün hiç acıkmadım, hatta saat 21:00 gibi 2. patatesi zor yedim..
Ve bu sabah tartıldım, dünden bugüne tam 2 kilo gitmiş..! Şaka gibi..!
:rolleyes: :KK76::KK49: :KK59:

günaydın bugün diyetin 3. günü sabah tavuk yedim.
ama halsizlik var. dün acaip başım ağrıdı.
sabah kalktığımda da avuç içimde kına yakılmış gibi turuncu olmuş,
of moralim bozuk , bi hastalık olmaz umarım,
devam etsem mi bilemedim.
toplam 2 günde 900 gr verdim

eşimde baya kızdı. tutturdu doktora gidelim diye. of ya niye çıktı bu turuncu leke. karaciğer veya böbrek zorlandımı acaba. bi de kızdı kendine hakim olamıyosun acaip acaip diyetler yapıyosun yok 5 te 1miş falan baya söylendi. of

Bıraksan bile yemeyi abartma derim,çünkü 2 gün süründüğünle kalırsın :) hooop aynı kiloya gelirsin...bu diyet biraz zorluyor ama bi hastalık olacağını sanmıyorum,sonuçta aç yaşamıyorsun...

Bıraksan bile yemeyi abartma derim,çünkü 2 gün süründüğünle kalırsın :) hooop aynı kiloya gelirsin...bu diyet biraz zorluyor ama bi hastalık olacağını sanmıyorum,sonuçta aç yaşamıyorsun...

yok ne açlığı gayet rahat.
sadece dünden beri halsizlik var ama tokum. 2 gün daha dayanmak istiyorum.
lahana diyetinde böyle olmamıştım. 2 gün ara verip lahana diyeti yapmayı düşünüyordum

Sen baya azimlisin :)ben bu diyetin 3 ncü gününde pes ediyordum :)patatesi seviyorsan birde 3 günlük olan var Yoğurtla yapılıyor,bi denesen de bana örnek olsan keşke :)

Sen kaç kilosun boyun kaç ve hedef kilon kaç??

1.60 boy, bu diyetle 3. günde 65,4 ten 64,5 'e düştüm.
yok ya ne azmi kç aydır diyet yapmaya çalışıyorum. sıkılıp bırakıyorum. biraz önce de pastanelerin önünden geçtim içim geçti. hamilelik düşünüyorum. bu kiloyla hamile kalırsam 80i görürüm.
bu arada patates yoğurt diyetini hiç görmedim. linki varmı.

internetten baktım da bu biraz zor duruyor. çünkü ben doyana kadar yenen diyetleri daha çok seviyorum. aç kalırsam her an hamurişine saldırma riskim var. lahana çorbasında aç kalmıyorsun mesela. bu diyette de öyle. ama lahana çorbası diyeti 1 hafta çok uzun ya. haftasonuna denk gelince evde kafayı yiyorum.

3.günüm ve 2,5 kilo gitti bile.. :KK49: üstelik hiç zorlanmadım ve az yediğim halde, hiç aç kalmadım.
Bünyeye göre değişiyor demek ki..

Back