• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kizlar bugun 76.5 kilo ile basladim sabah 1 orta boy patates yaninda biraz dereotu ve yogurtla yedim tekbasina midemi bulandirdigi icin

Benim bugün 3. Günüm :) kuşbaşı doğranmış tavuğu haşladım pul biber ve kekik koyup yedim :) biraz zorlanıyorum ama sonunu getiricem :) :)
Ya ben seni yari yolda biraktim valla.devam etsem 3 gun bitmisti bile.ama kac kilo verecegini cok merak ediyorum gercekten.buarada bende karatay diyetine baslamaya karar verdim

Merhaba kizlar ben de 1 guncuk yaptim ogunun aksami kacamaklarimda oldu ama gene de vermisim,76.5 ile basladim 75.7 olmusum

MERHABA;
BENİMDE BU DİYETTE BUGÜN 2.GÜNÜM.. BİRAZ HALSİZLİK YAPMADI DEĞİL AMA SABRETMEYE ÇALIŞIYORUM. HİÇ KAÇAMAK YAPMADIM. DÜN SABAH 77 KİLOYDUM, DİYETE BAŞLAMADAN ÖNCEKİ KİLOM, BU SABAH 75,5 GELDİM :) MUTLUYUM, İLK HEDEFİM 70 KG, AMA BU DİYETE NE KADAR SÜRE DEVAM EDEBİLİRİM BİLMİYORUM.. BU HAFTAYI BİR ATLATAYIM DA .. HAYIRLISIYLA ...

kızlar bende başlamak istiyorum bu diyete banada arkadaş olur musunuz :( 157 boyum var 55 kiloyum 8 kilo verdim şimdiye kadar ama biraz daha vermem lazım :(

ben başladım bugün 2.günüm umarım kacamak yapmam dün yapmadım:)

benim arkadasım yaptı bunu bayada kilo verdi ve geri almadı 40tan 36 bedene indi...

ben başladım bugün 2.günüm umarım kacamak yapmam dün yapmadım:)

merhabalar, naptınız, devam edebildiniz mi ? kaç kilo verdiniz :) ben de yapabilirim bunu kolay bir diyet gibi. kilolarım inatla takıldılar gitmek istemiyorlar ne yapsam da, şoklamam lazım vücudu 5 güncük de olsa. arkadaşınızı da tebrik ederim doğrusu, sadece bu diyeti mi yaparak indi iki beden yoksa başka bir şey daha yaptı mı :)

Back