- 14 Kasım 2014
- 174
- 89
- 33
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.081
Bence bu azimle olursun 2 gün ara verdiğinde biraz dikkat edersen kiloda almazsın ha gayret az kalmış :)4.günün sonun -3 kg hiç fena değil sanırım
kaçaklarım dört günün sonunda
yagsız süt tozu ile yapılmış tatlandırıcı ile tatlandırılmış 3 bardak kahve
3 kaşık ev yogurdu 3 dilim kaşar ama bunlar
kaçamak sayılırmı acaba yogurdu ve kaşarı protein olan günde yemiştim kahveyide hergün birtane şeklinde bugunde yagsız süt yagsız kaşar peynir ev yogurdu ve 2 tane yumurta olarak yemeği düşünüyorum
bakalım 4 kg olucak mı finalde
Günaydın ben size 5 tane yiyin demedrim eğer yazımı dikkatli okursanız en fazla 5 muz ve ben tercihimi yerliden yana kullanıyorum , 5 tane muzu az bulanlar bile oluyor şeklinde yazmıştım. Kolay gelsin size
inşallah canım verilicek kilo çok olunca :) gidiyo sanırım kilolar hafta sonuda annem aşure yapıcak çok azyemeği düşünüp korumayı düşünüyorum pazartesi tekrar bilidireceğim ama kaç kilo oldugumu bende lahana çorbasına başlamak istiyorum bakalım pazartesiden itibaren henüz karar vermedim.Bence bu azimle olursun 2 gün ara verdiğinde biraz dikkat edersen kiloda almazsın ha gayret az kalmış :)
Teşekkür ederimBende zaten 5 tane yiyeceğim demedim. yorum yazdım sadece. yazdığnıızı zaten okuyup anlayabiliyorum sizede kolay gelsin
Evet aylardan aşure olunca diyet sınavımızda zorlu geçecek ama olsun daha önce bol kepçeyle yediğimiz aşureler gözümüzün önüne gelince tek kepçe yersek hiçbirşey olmaz önemli olan kalori yakmak sizde annenizin aşurelerini komşulara dağıtarak kalori yakabilirsiniz ben öyle yapacağım annem gelin de sana yardım etsin dese bile kabu etmem o kilolar gidecek bu arada yaşımda 43 sizin gibi genç olmadığım için metobolizmam da yavaş hiç üzülme çok kilo var diye GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER kolay gelsin :)inşallah canım verilicek kilo çok olunca :) gidiyo sanırım kilolar hafta sonuda annem aşure yapıcak çok azyemeği düşünüp korumayı düşünüyorum pazartesi tekrar bilidireceğim ama kaç kilo oldugumu bende lahana çorbasına başlamak istiyorum bakalım pazartesiden itibaren henüz karar vermedim.
Evet aylardan aşure olunca diyet sınavımızda zorlu geçecek ama olsun daha önce bol kepçeyle yediğimiz aşureler gözümüzün önüne gelince tek kepçe yersek hiçbirşey olmaz önemli olan kalori yakmak sizde annenizin aşurelerini komşulara dağıtarak kalori yakabilirsiniz ben öyle yapacağım annem gelin de sana yardım etsin dese bile kabu etmem o kilolar gidecek bu arada yaşımda 43 sizin gibi genç olmadığım için metobolizmam da yavaş hiç üzülme çok kilo var diye GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER kolay gelsin :)
4.günün sonun -3 kg hiç fena değil sanırım
kaçaklarım dört günün sonunda
yagsız süt tozu ile yapılmış tatlandırıcı ile tatlandırılmış 3 bardak kahve
3 kaşık ev yogurdu 3 dilim kaşar ama bunlar
kaçamak sayılırmı acaba yogurdu ve kaşarı protein olan günde yemiştim kahveyide hergün birtane şeklinde bugunde yagsız süt yagsız kaşar peynir ev yogurdu ve 2 tane yumurta olarak yemeği düşünüyorum
bakalım 4 kg olucak mı finalde
Herkese Günaydın,
Bugün 5. günümdeyim ama hala tartılmadım inatla. Sanırım kilo vermemiş olarak görürsem bırakırım diye korktum. İlk günümde 81 kg dım. Yarın sabah tartılıcam. Bakalım kaç çıkacak çok merak ediyorum. 2 adet haşlanmış yumurtamı yedim ve bugünün çabucak bitmesini bekliyorum :) Herkese kolaylıklar dilerim..
teşekkür ederim inşallah hep beraber güzel sonuçlar alacağız gidicek bu başbeleası kilolarTebrik ederim bence de 4 kg ile sonlandırırsın diyeti. Açıkçası ben de kahveden hiç vazgeçmedim. Çok az süt tozu ekliyorum sadece, zaten şekersiz içiyorum çayı kahveyi. Protein gününde ben de 1 bardak ayran içmiştim. Sorun yaratmaz diye düşünüyorum. Kolaylıklar..
egerki kaçaksız yaptıysanız ve eski yeme düzüniniz bundan farklı ise bence kesin kilo vermişsinizdir. bende yarın sizi takip edeceğim bakalım kaç kilo vermişsiniz merakla bekliyorum.
inşallah vermişsinizdir ikinci hafta için 3kg bile süper olurBu benim ikinci haftam, ilk hafta 4 kilo verdim.84 kg'dan 80 kg'a düştüm. Hafta sonu 1 kilo almışım maalesef. Bu hafta 3 kilo verebilmiş olsam büyük nimet sayacağım :)
olsun 2kgda hiç fene değil bende -3 ile kapattım bütün gün yumurta yogurt iyiydide akşam o balık corbasıyla ızgara balığı yemeseydim iyi olucakdı sanırım onlar etkiledi darısı diğer haftaya olsunHerkese Günaydın,
Benim diyette 2. haftamdı. Bu sabah tartıldım 79 kg çıktım(81 kg dım) .2 kg verebilmişim. 3 kg umuyordum ama maalesef olmadı. Yine de üzülmüyorum. En azından kilo almadım :) haftaya daha iyi olacağına inanıyorum.. Pes etmek yok...
olsun 2kgda hiç fene değil bende -3 ile kapattım bütün gün yumurta yogurt iyiydide akşam o balık corbasıyla ızgara balığı yemeseydim iyi olucakdı sanırım onlar etkiledi darısı diğer haftaya olsun
mrb ...diyetle beraber sporda yaparakmı verdiniz bu kiloyu ?Bu benim ikidiytnci haftam, ilk hafta 4 kilo verdim.84 kg'dan 80 kg'a düştüm. Hafta sonu 1 kilo almışım maalesef. Bu hafta 3 kilo verebilmiş olsam büyük nimet sayacağım :)
tıpkısının aynısı bende de oluyor cnm her yerim yırtık oldu
merhaba.. hayır hiç spor yapmadım maalesef..spor da olsa elbette daha fazla olurdu..mrb ...diyetle beraber sporda yaparakmı verdiniz bu kiloyu ?
evet kesinlikle ...ama sporsuz bu kadar verebilmişsen bu diyet süper :) bende 1 sene öncesine kadar çalışıyordum.işten cıktım ve sürekli evde oldugum için cok fazla kilo aldım ve psıkolojimi alt üst durumda ...bana yardımcı olurmusun ? çok yavaş kilo veren bir metobolizmam var ..çok yavaş kilo veriyorum..haftada 2 kilo versem buna bile razıyım..bana önerilerin varmı ? neler yapabilirim diyet dışında ...teşekkür ediyorum şimdidenmerhaba.. hayır hiç spor yapmadım maalesef..spor da olsa elbette daha fazla olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?