- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- 198
- Konu Sahibi incilideniz
- #19.061
ya sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm 13 senelik evliyim 12 yaşında bir oğlum var
ooo maşallah allah bağışlasın o zaman kilonuz çok çok iyi...
bende 5 aylık evliyim akşam çay aperatiflerim çok vam eşim de durmyr bende ama o spora gidiyr![]()
ahh ahh nerdeee:)ama çayın yanında bişiler yemek ne güzel oluyor dimi yaaa
şu kilo almakta olmasa dünyaları yerim valla![]()
Kizlarr bugun 4. Yani meyve gunum ve 3 gun sonunda verdigim kilo : 3. Kacamaklar yaptigim halde hergun bir kilo veriyorummm![]()
Ahhh sen ne yapmışsın öyle kuzum. B u ne perhiz ne lahana turşusu zaten akşam 8 den sonra birşeyler yemek zayıfta olsan zararlı . Yapma kuzum etme kuzum ver şu kilonu ondan sonra hepsinden azar azar yersin. Ha gayretneler olmadıkiakşam patates salatası yağlı soğanlı. 23 gibi tahin pekmez 2 dilim ekmek. 23,30 sosisli yumurta yarım dilim ekmek
bu sabah bir paketten 3 tane eksik kaymakklı bisküvi. bir paket çubuk kraker yarım dilim kepekli ekmek peynir. öğle 3 adet mercimekli köfte, 2 kaşık makarna
daha sayıyımmı![]()
kızlar bende de aynı problem var hangi diyeti yaparsam yapayım diyet bittikten sonra kilo vermiş oluyorum ama sonra eski yeme alışkanlığıma geri dönüyorumbugnlük böyle olsun amaaan ölcem mi diyorum diğer günde aynısı yapa yapa eski kiloya dönüyorum kilo al ver al ver çatlaklar oluştu ve vücudum yumuşadı
Bu arada 3. günün sonunda sadece 200 gram gitmiş hiç kaçamak yapmadığım halde. Ben bu diyeti 5. güne tamamlayıp lahana çorbası diyetine başlayacağım bu resmen çin işkencesi vede hiç kaçamak yapmamama rağmen gram gram gidiyor. Lahana çorbasında ise ne kadar çorba içersen o kadar hızlı yağ yakıyor bu her iki diyeti de test ettim onayladım. Son 2 gün![]()
elbette var senin için listeyi gönderiyorum
Mucize Lahana Çorbası
Malzemeler
6 büyük soğan
4 ya da 5 tane domates
2 kırmızı veya yeşil biber
1 büyük lahana
1 demet maydanoz
2 adet kereviz 1 demet kadar da kereviz sapı
3 litre su
Hazırlanışı
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. Çorbanın hazırlanması 10 dakikanızı alır. Pişirmesi ise en az bir buçuk saat. İçine istediğiniz baharatı atabilirsiniz. Kekik, karabiber, pul biber vs.
Kadınlar arasında lahana çorbası olarak anılan bu sebze çorbalı diyet, mucizevi bir biçimde bir haftada tam 8 kilo verdiriyor!!!!! Kimi diyetisyenler vücudun bu kadar kısa sürede kilo vermesine karşı çıksa da henüz hiçbir diyetisyen böylesine kısa sürede kilo verdiren bu diyetten kadınları alıkoyamıyor. Yalnız bu diyeti yaparken kendinizi çok fazla yormamalı, bol su içmeli ve ekstra vitamin almalısınız.
1. gün
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2. gün
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3. gün
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba
4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5. gün
300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba
6. gün
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba
7. gün
Esmer pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba
Yağ yakıcı çorba bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.Diyete tam uyarsanız haftada 4.5 ila 8 kilo arası kilo verirsiniz.Sadece belirtilen yiyeceklerin belirtilen günlerde yenmesi gerekir.Bir haftada 6.5-7 kg verirseniz, diyete 2 gün ara verin. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.
Diyette değilseniz çorbayı içmeyin. Bu çorba her acıktığınızda yenebilir.Istediğiniz zaman, istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
Ne kadar çok yerseniz, o kadar çok kilo kaybedersiniz.
Çok uzun bir süre bu çorba yenirse, beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.
7. günün sonunda; aldatmaca yapmadıysanız 4.5 ila 8 kg arasıvermip olacaksınız. Et verilen günde muhakkak yenilmeli, yüksek proteine gerek var.
GAZLI İÇECEKLER (MADEN SODASI DAHıL) YASAK. BOL SU için.Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve Kahveye koymayın.
YEşiL YAPRAKLI SEBZELER, SALATA,LAHANA, BROKOLİ, ISPANAK ÇOK İYİ….GREYFURT ÇOK İYİ
ablam bu 5 muz 4 bardak süt 300 gram et en fazla yiyebileceğin sınır yani bundan fazla yenilmeyecek az olabilir ama fazlası yok ben sütümüde bimdeki pembe yarım yağlı olanını alıyorum bazılarına 5 muz az bile geliyor ben muzumu 3 öğüne bölüyorum hemde öyle çikita değil yerli alıyorum. Tercih sizin bence dene inan moralinde düzelir ayrıca kaç kilo vermen gerekiyor ona göre devam ettirirsin kolay gelsindenemek lazım de 4. gün 5 muzçok
ablam bu 5 muz 4 bardak süt 300 gram et en fazla yiyebileceğin sınır yani bundan fazla yenilmeyecek az olabilir ama fazlası yok ben sütümüde bimdeki pembe yarım yağlı olanını alıyorum bazılarına 5 muz az bile geliyor ben muzumu 3 öğüne bölüyorum hemde öyle çikita değil yerli alıyorum. Tercih sizin bence dene inan moralinde düzelir ayrıca kaç kilo vermen gerekiyor ona göre devam ettirirsin kolay gelsin
Günaydın ben size 5 tane yiyin demedrim eğer yazımı dikkatli okursanız en fazla 5 muz ve ben tercihimi yerliden yana kullanıyorum , 5 tane muzu az bulanlar bile oluyor şeklinde yazmıştım. Kolay gelsin sizeben 5 6 kilo vermem yeterli. Kalp sağlığımı korumam için. ama 5 tane yerlisi bile çok kabız eder insnı :)