- 15 Kasım 2014
- 20
- 14
- 3
- Konu Sahibi incilideniz
- #19.101
evet kesinlikle ...ama sporsuz bu kadar verebilmişsen bu diyet süper :) bende 1 sene öncesine kadar çalışıyordum.işten cıktım ve sürekli evde oldugum için cok fazla kilo aldım ve psıkolojimi alt üst durumda ...bana yardımcı olurmusun ? çok yavaş kilo veren bir metobolizmam var ..çok yavaş kilo veriyorum..haftada 2 kilo versem buna bile razıyım..bana önerilerin varmı ? neler yapabilirim diyet dışında ...teşekkür ediyorum şimdiden
ben de işten evlendim işten ayrıldım çünkü başka bir şehire gelin geldim ve 1,5 yıl evdeydim. 20 kilo civarı aldım. zaten evlendiğimde de pek zayıf değildim 65 kiloydum. kilo almaya çok müsaitim. aslında hayatım boyunca sürekli diyet yaptım. ama hiç bu kadar kilolu olmamıştım. sana söyleyebilceğim en önemli şey bol bol su içmen diyet süresince, ben bunu pek beceremiyorum çok az su tüketiyorum.en azından 2-2,5 lt su tüket. yeşil çayın da faydası çok fazla 2-3 fincan içebilirsin günde. akşam geç vakitte yemek yeme. hatta yediden sonra hiçbirşey yeme :) ve son olarak protein ağırlıklı beslen bunun da faydası çok. Ben bunları yaparak kendi kendime çok kilolar verdim zamanında ama ne yazık ki bu beslenme şeklini yaşam biçimi haline getiremedim bir türlü. zaten önemli olan kilo verdikten sonra koruyabilmek. yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..