5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Pastörize olmayan sütü sevmem ama o gün süt ve yumurta ile başlayıp öğlen akşam yoğurt yiyebiliyomuyuz.
kusura bakma çok soruyorum ama sabahöğle akşam yumurta bayar :)

hayır akşama kadar yumurt yiyeceksin cnm. sabah haşla öğlen rafatan akşam teflon tavada yağsız omlet vs vs bu arada ben bozdum akşam

Bende basladim bu diyete. Ikinci günüm bugün. Bugüm sabah tartildigimda -1 kiloydum. Bakalim bes günün sonunda kac kilo vercem. Önemli olan verdigimiz gibi geriye almiyalim.

kızlar yeşil çayı sabah aç karnına mı içiyoruz yoksa yemekten sonraları mı hangisi daha etkilidir? ya da farkeder mi?

bir de kadınlar kulubü android uygulaması vardı ona ne oldu bileniniz var mı?

bilgisayar başında çalışıyorum 20 gün sonra kardeşimin düğünü var ve ben 69,95 kilodayım abiyelere nasıl gisrcem offf. çok mutsuzum

20 gün kısa değil. bende masa başındayım o yüzden kilo veremiyorum. 69 çok değil aslında boyun kaç blmyrm ama bence bi korseyle sihirlenebilirsin idealine ulaşamazsan bende p.ktsi bşlıcam buna

bilgisayar başında çalışıyorum 20 gün sonra kardeşimin düğünü var ve ben 69,95 kilodayım abiyelere nasıl gisrcem offf. çok mutsuzum

Aşırı kilon yok üzülme bence, ama hemen de pes etme. 20 gün gerçekten az değil. Bu diyeti zaten 3 kere yapsan minimum 10 kilo verirsin. 60 kilo ile de abiye içinde gayet güzel görünürsün :) hemen bırakma kendini..

ay cnm yaa. Allah razı olsun senden. tam ümitsizliğe düşmüştüm ki yeniden kendime getirdin beni tmm o zaman kaçamaklarla da olsa devam. gelecek pzt beraber yapalımmm

bu arada boy 1,70 kilo 69,95

20 gün kısa değil. bende masa başındayım o yüzden kilo veremiyorum. 69 çok değil aslında boyun kaç blmyrm ama bence bi korseyle sihirlenebilirsin idealine ulaşamazsan bende p.ktsi bşlıcam buna

cnm benim bacaklar fln çok ince. yalnız hamile gibi görünen bir göbeğim var aldı başını gidiyor. geçen bir düğünde korseyle siyah abiyeyle fena değildim. herkes çok beğendi ama ben kardeşimin düğününde istediğim abiyeyi alıp güzel görünmek istiyorum

ay cnm yaa. Allah razı olsun senden. tam ümitsizliğe düşmüştüm ki yeniden kendime getirdin beni tmm o zaman kaçamaklarla da olsa devam. gelecek pzt beraber yapalımmm

bu arada boy 1,70 kilo 69,95

Ne demek hiç sıkma canını. Zaten birbirimize destek olmak için buradayız. Bak boyun da uzunmuş ne güzel, kilon göze çarpmıyordur. Benim boyum ufacık 155 cm :) ve bu boyla 80 kiloyum. Ben bile ümitsiz değilim. Beraberce hallederiz hiç üzülme..

İnşallah olur canım kaçamağın ne olduki :)

İnşallah olur canım kaçamağın ne olduki :)

neler olmadıki akşam patates salatası yağlı soğanlı. 23 gibi tahin pekmez 2 dilim ekmek. 23,30 sosisli yumurta yarım dilim ekmek

bu sabah bir paketten 3 tane eksik kaymakklı bisküvi. bir paket çubuk kraker yarım dilim kepekli ekmek peynir. öğle 3 adet mercimekli köfte, 2 kaşık makarna

daha sayıyımmı

tahin pekmezi görünce kalorisine bakayım dedim, çünkü deli gibi yerim her gün çok da severim :) millet meğer kilo almak için yiyormuş, kilolarımın çoğunun nerden geldiğini anladım

Sen diyette verdiklerini geri almışsın

Aslında işte bi süre sabretsek almayızda

ooof of ağlıcam valla. hadi verdim istediğim kiloya geldin nasıl koryacam o sorum. yemek kuruyemiş abur cubur çok seviyorum. inanki kaç kere zayıfladım geri aldım. çevremdekiler bir bakıyolar zayıflamışsın ne güzel diyorlar. bir bakıyolar aaa zayıftın sen ne oldu böyle diyolar

Bende öyleyil bi seviyorummmm yemekyemeyi tahinli çörekler börekler pazar kahvaltıda hamurlar aman allahımm oturduğum yerden herkes diyo çok yiyorsun kızıyrm artık sizene diye ama bakıyrmda kilo aldım vermem lazım. bozmak yok yola devam. bekar mızın

yok cnm 13 senelik evliyim 12 yaşında bir oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…