• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Sayfaların hepsini okuyamadım, bu sayfayı yeni gördüm ben de.

Sebze gününde mevsim yeşilliklerinden salata en güzeli olur bence, bol bol tüketildiğinde doyuyorsun, herkes ne yapıyor bilmiyorum ama sadece havuçla domatesle olacak gibi değil.
Göbek salata, roka, havuç, nane, kırmızı lahana, semiz otu karıştır oh mis:KK28:

Tuz disindaki baharatlar tatlim tuz kesinlikle yasak pul biber karabiber falan kullanman gerek.ben de bugun başladım az once basladim hatta :) 67 68 falanim suan tam bilmiyorum kilomu tartilma firsatim olmuyo cok, 5 gunun sonunda 3 4 kilo verirsem giydigim kiyafetten aanlarım ama hafifledigimi eridigimi vs ona gore tartilirim.basarili olursam eger 2.hafta da yapmayi dusunuyorum. 57 58i goriyim artik baska bisey istemiyorjm :)
Senin kilon kac, ne durumdasin?

hiç sorma canım ya :KK42:

Merhaba arkadaşlar bende bu diyete bugün başladım. Geçen pazar günü lahana çorbası diyeti yaptım hiç kaçamakta yapmadım. 61.300 dan 7. günün sonunda 57.500 oldum 5 günde bu diyeti yapıp tekrar lahana çorbası diyetine devam. Bu arada boyum 1.65 yaşım 43, masa başı memuru olduğum için basen bölgemden çookk şikayetçiyim. Geçen yıl 80.900 idim çeşitli diyetler denedim en etkilisi olarak bunu ve lahana çorbası diyeti idi bu diyetleri yaparken bu senin ilacın Nihal ha gayret diye diye yaptım kendime birde diyet grubu oluşturdum bugün tam 4 arkadaş başladık sürekli birbirimize destek veriyoruz. hedefim 53 inşallah olur diye düşünüyorum gazamız mübarek olsun....

Sayfaların hepsini okuyamadım, bu sayfayı yeni gördüm ben de.

Sebze gününde mevsim yeşilliklerinden salata en güzeli olur bence, bol bol tüketildiğinde doyuyorsun, herkes ne yapıyor bilmiyorum ama sadece havuçla domatesle olacak gibi değil.
Göbek salata, roka, havuç, nane, kırmızı lahana, semiz otu karıştır oh mis:KK28:
Ben sebze gününde yarım kilo yeşil fasülye biber soğan sarımsak ve 1 adet domatesi doğrayıp bir tencereye hepsini çiğ olarak koyuyor ve 2 su bardağı kadarda su koyup çok kısık ateşte pişiriyorum. Yerkende üzerine baharat ve limon sıkıyorum acı pul biberim hiç eksik olmuyor sebze gününde havucuda kesinlikle tercih etmiyorum çünki içerisinde şeker var yeşil fasülyenin yanında başka sebzelerde tüketilebilir diye düşünüyorum. Kolay gelsin

Son düzenleme:
Allah izin verirse ben de yarın başlamayi düşünüyorum
Ama bi sorum var hanımlar

Takdir edersiniz ki bütün sayfaları tek tek okuyamadım
Baharat hariç herşey yasak ya hani baharattan kasıt ne acaba tuz serbest mi
Mesela yumurta patates et vs tuzsuz mu tüketilmeli?

Bir de diyeti yapıp sonuc alan arkadaşlar cevap verin lütfen
Yağ yakıyor mu bu diyet benim için çok önemli de :D:p
Tuz ve yağ zaten hiçbir diyette yok. Sakın tuz ve yağ kullanma bu zeytinyağı olsa bile o zaman emeklerin boşa gider sonrada ben şu diyeti yaptım bu diyeti yaptım işe yaramadı der dövünürüz kolay gelsin

ben suan kacamaksiz ilerliyorum gerci ilk gunum ama :)
Sabah 9da bir patates yedim
1 civari bir kupa limonlu yesilcay ictim sekersiz tabi :(
Arada su iciyorum simdilik bi aclik falan yok ustumde oldukca iyiyim 6 7 civari da 1 2 patates yerim yarina allah kerim :)

Kızlar ben de bugün başladım
Sabah çıktım 45 dk yürüdüm patates aldım o kaynayana kadar kruvasan yedim malesef bi tane :/

Patatese de tuz değil baharat ilave ettim bi de şekersiz çay içtim

Gunaydin prensesler :KK15:
Dun ilk gunumdu sabah 9da 1 patates yemistim oglen 12de bir kupa yesil cay ve anca 1 litreye yakin su.ne oglen ne aksam ZERRE acikmadigim icin sevindim ve yemek istemedim yani koskoca gun 1 patatesle kaldim ama gece 1 civari basimin agrisi burnuma ve kaslarima kadar vurdugundan nisanlim kizip kucuk bi dilim ekmegin içini bosaltip biraz peynir koymus zorla onu yedirtti o_O

Ilk kacamagim mi oldu bu acaba ama hicbisey yememistim hicc :110:

Bugun sebze gunum domates salatalik yapicam sanirim cunku evimjzde sebzeye dair bi o ikisi var pek aramiz yoktur diger yesilliklerle :(
Yesilcayla falan idare ederim sanirim yine bide..

Ya ben cok fazla hatta ASIRI duzeyde abur cubur pasta tatli tuketen birisi oldugumdan, 5 gun boyunca diyet yapmayip sirf onlari dahi kessem kilo vericegimi dusunuyorum yani bi de simdi nerdeyse 5 gun bisey yemicem gibi bisey.o yuzden hayli hayli veririm diye dusunuyorum ya nolur veriyim :(

Herkese günaydınlar,
Benim de ilk günüm fena geçmedi. 3 küçük patates ile günü tamamladım. Bugün için de kendime yemek yaptım. Soğan, biber, patlıcan ve domatesi küçük küçük doğrayıp çok az su koyup kısık ateşte pişirdim fena olmadı, fakat çok az da tuz koydum maalesef, yoksa yiyemezdim. Umarım bugün de hepimiz için güzel geçer. Herkese kolaylıklar dilerim.

benimde ikinci günüm 73.7 ile başlamıştım bu sabah 73.2 giden 500 gr kaçamak yaptım arada dayanamayarak ama yola devam zeytinyağlı pırasa yaptım okula getirdim sabah 1 salatalık yedim

Gunaydin prensesler :KK15:
Dun ilk gunumdu sabah 9da 1 patates yemistim oglen 12de bir kupa yesil cay ve anca 1 litreye yakin su.ne oglen ne aksam ZERRE acikmadigim icin sevindim ve yemek istemedim yani koskoca gun 1 patatesle kaldim ama gece 1 civari basimin agrisi burnuma ve kaslarima kadar vurdugundan nisanlim kizip kucuk bi dilim ekmegin içini bosaltip biraz peynir koymus zorla onu yedirtti o_O

Ilk kacamagim mi oldu bu acaba ama hicbisey yememistim hicc :110:

Bugun sebze gunum domates salatalik yapicam sanirim cunku evimjzde sebzeye dair bi o ikisi var pek aramiz yoktur diger yesilliklerle :KK43:
Yesilcayla falan idare ederim sanirim yine bide..

Ya ben cok fazla hatta ASIRI duzeyde abur cubur pasta tatli tuketen birisi oldugumdan, 5 gun boyunca diyet yapmayip sirf onlari dahi kessem kilo vericegimi dusunuyorum yani bi de simdi nerdeyse 5 gun bisey yemicem gibi bisey.o yuzden hayli hayli veririm diye dusunuyorum ya nolur veriyim :KK43:

Günaydın,
İlk günün iyi geçtiğine sevindim. Ama kendini o kadar aç bırakmamanı tavsiye ederim. Gerekirse kendini zorla yemek için. Hiç değilse her öğünde az da olsa birşeyler yemiş ol. Yoksa metabolizman kendini kapatır. Sana tavsiyem bu sadece. Kolaylıklar dilerim..

Herkese günaydınlar,
Benim de ilk günüm fena geçmedi. 3 küçük patates ile günü tamamladım. Bugün için de kendime yemek yaptım. Soğan, biber, patlıcan ve domatesi küçük küçük doğrayıp çok az su koyup kısık ateşte pişirdim fena olmadı, fakat çok az da tuz koydum maalesef, yoksa yiyemezdim. Umarım bugün de hepimiz için güzel geçer. Herkese kolaylıklar dilerim.
Ben tercihimi salatadan yana kullandım. Yağsız tuzsuz yiyebilecegim tek şey bu çünkü :)

Bu diyetle fazla kilo veren arkadaşlar son gün yumurta mı tercih ediyorsunuz yoksa yoğurt mu?

bu arada 2.günümdeyim, tartılmıyorum kilo veremediysem moralim bozulmasın :)

Back