- 15 Kasım 2014
- 20
- 14
- 3
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.021
Bu diyetle fazla kilo veren arkadaşlar son gün yumurta mı tercih ediyorsunuz yoksa yoğurt mu?
bu arada 2.günümdeyim, tartılmıyorum kilo veremediysem moralim bozulmasın :)
Ben yumurta tercih ediyorum. Yoğurt tok tutmaz gibi geliyor nedense. Yumurta epeyce tokluk hissi veriyor. Bu arada kolaylıklar dilerim :)
Bu diyetle fazla kilo veren arkadaşlar son gün yumurta mı tercih ediyorsunuz yoksa yoğurt mu?
bu arada 2.günümdeyim, tartılmıyorum kilo veremediysem moralim bozulmasın :)
Ve bişey sorucam hiç çorba filan yok mu?
Bu diyeti uygulayıp kilo veren var mı?
var been geçen sene 5 günde 3,5 kilo verdim
nasıl bir uygulamaydı anlatır mısın
maşallahhh et gününde ne yaptın peki
Bende almaya meyilliyim çikolata vs çok yerim duramam hamur özellikle yani aslında dikkat edemem 63 üm hedefim 60 a inmek ama ben çalışıym ve tavuk sevmiyrm ne yapabilrm onu düşünüyorum.cnm güne ne ile başlıyorsan yatana kadar onunla devam mesela sebze gününde sabah hangi sebzeler tabağında ise onla tüm gün devam. meyvelerden ananas çok tok tutuyor. meyve gününde hiç aç kalmadım. et gününde tavuk göğsünü tırnak kadar doğardım yağsız tuzsuz teflon tavada kavurdum çayla fena olmadı
yumurta günü haşlama yedim. yalnız dikkat edilmezse gittiği hızla geliyor kilolar. ben bir haftada tatilde hepsini geri almıştım
Bende almaya meyilliyim çikolata vs çok yerim duramam hamur özellikle yani aslında dikkat edemem 63 üm hedefim 60 a inmek ama ben çalışıym ve tavuk sevmiyrm ne yapabilrm onu düşünüyorum.
Çok güzel demekki doğru yoldasınız. Bu arada arkadaşlar gerek bu diyet gerekse başka diyetler olsun kim ne kadar çok kilo verecekse o kadar zayıflıyor örneğin 10 kg ve üzeri vermesi gereken birisi bu diyetle haftalık 3,5 veriyor ise 10 kg veya aşağı kilo vermesi gerekenler 2 veya 2,5 kilo veriyor. Ben geçen hafta lahana çorbası diyeti ile 3 kilo gibi veredim ama bununla 2 bile zor. Çünki vermem gereken kilom 3 o yüzden moralinizi bozmayın vede bazı bünleyerde önce kilo verilmiyor sonra takır takır gidiyor ah o körolasıca yağlar ahhhh ahhhbenimde ikinci günüm 73.7 ile başlamıştım bu sabah 73.2 giden 500 gr kaçamak yaptım arada dayanamayarak ama yola devam zeytinyağlı pırasa yaptım okula getirdim sabah 1 salatalık yedim
cnm aynen bende çok yiyorum. ne bulursam. cnm çalışman önemlib değil evde yapıp getiriyorum ben. mesela patateslerimi dün evde haşladım bugün iş yerimde yedim. sebzemide yarın gelirken getiricem burda hazırlarım. tavuk yerine balık et te tüketebilirsin yada
bazı arkadaşlar yapmıştı. et gününde yoğurt yiyebilirsin. yada sebze yada meyve olabilir. merak etme aynı etkiyi gösteriyordu
Bende onu sorucaktım acaba aynı ürünü iki gün yapabilirmiyiz diye.
Ev yoğurtu yesem sorun olmz dimi ille yağsız mı olcak? Süt mesela light mı olucak
hayır cnm illa lıght olması gerekmez. ev yoğurdu süper olur doğal şeyler daha çok zayıflatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?