- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 40
- Konu Sahibi incilideniz
- #18.981
bende başlamak istiyorum ama bitürlü bitiremiyorum bir kez denemiştim 2 kilo zar zor verebildim ama denemek istiyorum ptesi başlayacak arkadaşlar el kaldırsın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm bende 68 kiloyum geçen hafta 6 gün isveçle 71 den 67 ye indim 2 3 gün normal yeyince 68 oldum. yarın bende bununla başlıyorum. aynı kiodaymışız. eğer gerçekten dedikleri gibiyse 4 er kilo bile versek 2 haftada 60 oluruz. gel yarın beraber başlayalım.ay pazartesi ben de baslamayi dusunuyodum samimiyetiniz cok tatli, tam olarak ne yaptiniz ve goruntunuzde 1 haftada ne gibi degisiklikler oldu? Bacaklar falan noldu, 68im ben 58 60 arasina inmek istiyorumm![]()
beeeeeeeeennnnnnnnnnnnn. yarın kararlılıkla başlıyorum patateslerimi hazırladım bakalım :)bende başlamak istiyorum ama bitürlü bitiremiyorum bir kez denemiştim 2 kilo zar zor verebildim ama denemek istiyorum ptesi başlayacak arkadaşlar el kaldırsın :)
canımmm bende 68 kiloyum geçen hafta 6 gün isveçle 71 den 67 ye indim 2 3 gün normal yeyince 68 oldum. yarın bende bununla başlıyorum. aynı kiodaymışız. eğer gerçekten dedikleri gibiyse 4 er kilo bile versek 2 haftada 60 oluruz. gel yarın beraber başlayalım.
oldu canım bende montumdan anladım dmein okumuştum biride öyle yazmış:) montum geçen yıla göre daha sıkıydı ama şimdi daha rahat oluyor göbeğim var baya oda hafifledi. yani gitmedi tabi de ama daha az kötü görünüyor artık. ben yıllardır göbekliyim 62 yken de göbek vardı ona alışkınım bende pko var ve bebek sahibi olmamı zorlaştırıyor sanırım o yüzden vermek istiyorum adetlerim düzensiz ve bunu dzenlemenin tek yolu bir an önce ideal kiloya düşmek o da 62 ama ben 60 olak istiyorum Allah izin verirde bebek olursa zaten kilo alırım tekrar diye. geçen hafta kendime şaşaıracağm derecede uydum diyete. şimdide kararlıyım. ben haşlama patatesle başlamıştım daha önce ama malesef yiyemedim onu. o yüzden actifryda hiç yağsız yapıcam aynı hesaba geliyor zaten. bir arkadaş fırında yaptım yazmış fırında oluyorsa actifry da da olur diye yorumladım :) ama bu diyet şe yararsa ben 2 3 hafta uygularım bunu4 kilo verince belli oldu mu oyle nerelerden verdin kiyafetlerde falan değişim oldu mu ay cok heycanliii :)
beeeeeeeeennnnnnnnnnnnn. yarın kararlılıkla başlıyorum patateslerimi hazırladım bakalım :)
öğretmen misin canım? bende öğretmenim beslenme hazırlamış oldum :) ben pko için ilaca başladım canım glucophage diye. o kadar doktora gittim kmse önermedi bu forumda duydum danıştım herkes hem pko için hem kaiteli yumurta için hemde kilo verme için çok faydalı dedi. 3 gündür içiyorum diyetle de çok iyi sonuçlar alacağıma inanıyorum inşallah.evde 3 tane patates kalmıştı onları yarına hasladım bakalım pko luyum o yüzden cok vereceğimi sanmıyorum ne kadar verebilirsem kardır.okulda ne kadar uyarsam işte bakalım
evet cnm bende öğretmenim okulda uymak biraz zor olacak cok şükür ki 2.5 yasında kızım var kilo vermeyi daha cok adetlerim düzene girsin diye istiyorum ilacı bende druma soracağımöğretmen misin canım? bende öğretmenim beslenme hazırlamış oldum :) ben pko için ilaca başladım canım glucophage diye. o kadar doktora gittim kmse önermedi bu forumda duydum danıştım herkes hem pko için hem kaiteli yumurta için hemde kilo verme için çok faydalı dedi. 3 gündür içiyorum diyetle de çok iyi sonuçlar alacağıma inanıyorum inşallah.
Allah izin verirse ben de yarın başlamayi düşünüyorum
Ama bi sorum var hanımlar
Takdir edersiniz ki bütün sayfaları tek tek okuyamadım
Baharat hariç herşey yasak ya hani baharattan kasıt ne acaba tuz serbest mi
Mesela yumurta patates et vs tuzsuz mu tüketilmeli?
Bir de diyeti yapıp sonuc alan arkadaşlar cevap verin lütfen
Yağ yakıyor mu bu diyet benim için çok önemli de![]()
Günaydın herkese,
Bugün diyete tekrar başladım. Az önce patatesimi yedim kahvemi içtim. Şu an iyiyim :) Umarım bugün iyi geçer.. Başlayan herkese kolaylıklar dilerim..
Ben de bugun basladimm patatesimi yedim umarim basarili oluruz, sizin kilonuz kac ben 67 68lerdeyim hedef 58 59 :)
Ben bu sabah 81 kg çıktım. Hedefim şimdilik 70 kg. Hedefi az tutuyorum gözüme çok görünmesin diye :) Tabi çok çok daha fazla vermem gerekiyor. Bebek düşünüyorum ve bu kiloyla hamile kalırsam işim çok zorlaşacak. Önce biraz normal kilolara dönmem lazım.. Başarılı olacağız inşallah :)
Ayy hadi insallah ya :)
Simdiye kadar sorun yok bende 9da yedigim 1 haslanmis patates ve yarim saat once ictigim limonlu yesil cayla duruyorum sekersiz bi sakiz attim agzima aksama kadar idare ederim zaten ac da degilim iyi gibi suan :)